Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ama böle olmazki yapma gözünü sevim ya nolur bak bende 1 senen bekledim herayı zehir ettim kendime evlendim evleneli bebek düşüncesi yedi bitirdi beni ne desem şimdi seni teselli etmez ama rabbim öle büyükkii ne zaman ne olcağı hiç belli olmaz

ben bırak bebeği reglimi bile zor görür olmauştum temmuz20de regl oldum sonra eylül 8de sonra şimdi hamişim ama arada tam 1 ay var dr bana çok zor demişti yumurtan istediğim kadar ii büyümüyor eşinin spermleri az çok zor dedi bende önceliklerimi değiştirdim okulu bitirip iş bulcam kendime dedim ve okul biitti iş hala arıyorum

evet kesinlikle düşünce gücü stres yapmamak gerekiyo hem sen çalışıyosunda balımmmm

bak benim burda tek bi komşum bile yok üni.den arkadaşlarım var okadar bi de eşimin arkadaşlarının eşi ama onlardaçalışıyo yani hep yalnızım ailemden kimsede yok ve eşimin ailesinden kimsede yok öleyalnızım ki burda ben kaçarak evlendim aileme hiç bi sıkıntımı asla söleyemem işte tüm bunların üstüne bebek stresi yaptım 1senem zehir oldu çok kötüydüm evden hiç çıkmadım hiç biyere gitmedim ama işte tamda artık bebek benim için önemli değil artık ben evliliğime bakıcam dediğim anda rabbim meleğimi gönderdi ben inanıyorum ki tez zamanda gelicek senin bebeğin eminim hep dua ediyorum sizlere

sabırsız olmamaya çalış zor ama başka şeylerle ilgilenmeye çalış emi güzelim seni seviyoruz sen bizim için çok kıymetlisin balsın senŞenizkaydirigubbakcemile5:1hug:

Son düzenleme:
Stresss hamile kalmayı %99 engelliyor. Bunu hepimiz biliyoruz ama bazen insanın elinde olmuyor. Gecenlerde bir programda doktorun birtanesi aynen şunu söylemişti çocuğum olmuyor diye takıntı haline getiren bazı çiftler sonunda tüp bebek tedavisi ile hamile kalıyor. Sonrada aman nasıl olsa bir tane cocugum oldu üstelik normal yoldanda olmuyor diyerek kendilerini serbest bırakıyor. Sonra normal yollarla hamile kalıyor doktor böyle binlerce vaka olduğunu belirtti. Dua etmek insanı pozitif düşünceye sevk ediyor ve rahatlıyor. Aslında tüm bu yaşananlarda cevresel baskılarda var arkadaşlar. Neden çocuğun yok niye yapmıyorsun ne bekliyorsun de hadi sizmi düşünmüyorsunuz yoksa olmuyormu gibi sorular çiftleri malesef baskı altına alıyor. Önemli olan kulakları tıkamak bildiğini okumak yapabiliyorsa insan tabi. Allah hepimizin yardımcısı olsun sonrada en hayırlısını nasip etsin.

kizlar birsuru arkadasimizin gunu gecti ses yokmu hala bir hamis haberi gelse yaaaaa

bak bana her animi stresle yaşarken birden herşeyii bir kenara ittim balim üstelik bu ay olmayacağini bile bilee üzülmüyorum..
Bu ay e2 değerim yüksek çikti buda yumurtlamayi bozabiliyormuş yani bu ay hamile kalmam olanaksiz gibi birşey.........ama benn bu ay da olmayacağimi bile bile üzülmüyorum....çünkü biliyorumki olacakkk hepimiz bir gün evlat sahibi olacak....
Zor kazanilan şey kiymetli olurmuş..bizimde bebişlerimiz .ok kiymetli olacak dimi balim

balımmmm üzülme nolursun yaaaa demekki hayırlısı bu ay değilmiş bitanem rabbime inanan insanlarız nolur tatlım yıpratma kendini eşini ve bizleri olacak inşallah en kısa zamanda herşey nasip kısmet ötesi yok güzel arkadaşım canımmmm bozma moralini inşallah seneye yaramzlıklarını konuşuruz veletlerimizin okişşş üzülme nolursunnnnn

kizlar birsuru arkadasimizin gunu gecti ses yokmu hala bir hamis haberi gelse yaaaaa

Canım sünger53 ve demiray'dan haber yok. demiray tüp bebek sonucunu alacaktı. Ama gelmedi bayadır. sünger53 de 2 haftadır hiç giriş yapmamış. İkisine MSN'den de ulaşamıyorum. Beklemedeyiz yani. :uhm:

Diğer arkadaşlar da beklemede. İnşallah bütün bekleyenler hamiştir. Veya en azından birkaçı hamiştir. :Saruboceq:

Henüz günü gelmeyen idrar testi ve kan tahlili pozitif çıkan bir arkadaşımız var. O bugün gelecek haberini vermeye. Dün öğrenmiş. Sanırsam ondan gelip haber veremedi. Yani bi hamişimiz daha oldu.

kızlar günaydınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
dün eşim tahlillerimi aldı.zaten 4, aşılamayı ertelemiştik.şimdi bayağı ara vercez.çünkü trioit bezi iltihabı geçiriyorum.sanırım diyabet hastalığı var çok anlamdım ama insülin yüksek.salı randevum tekrar bakalım ne dicek.:sm_confused:

evet canim sunger bende farkettim girmiyo ne zamandir pc bozulmus olabilir insallah oyledir yada
evet hatay yeni girmisti listemize ama demekki hamis hadi hayirlisi

gecmis olsun canim o nerden cikmis iltihapmi yoksa varmiydi troid sende insulin troid yuzunden yukselmisdir ama gecicimi insallah oyledir insallah iyi seyler soyler:Saruboceq:

balım ya yapma ama böyle:1no2::1no2: bu kadar stres yaparsan hiç olmaz biraz kendi haline bırak bence:teselli: başka şeylerle meşkul olmaya çalış...

senin bu stresi yenmen şart .çünkü hepimiz biliyoruzki stres hamişliye büyük engel....

geçmiş olsun a.s. inşallah önemli bir rahatsızlık değildir :Saruboceq:

Son düzenleme:

Günaydın canımm. :1hug: Canım çok geçmiş olsun. Sana rahatsızlık veren kısmı var mı bu rahatsızlıkların? Tedavinin gecikmesi birşey değil de sen kendini nasıl hissediyorsun? İnşallah haftaya salı güzel şeyler duyarsınız da moralin yerine gelir tatlım. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…