Herkeze Günaydınnn kızlar.....[/FONT]
Malesef bu ayda olmadı kırmızlar bana sabah büyük bir şutla gooollüüüüü fırlattıı... her ay yerin dibine vuruyorumm çok çaresizim ....Biliyorum normal yolla olmayacak bu stresle bebem ....tüp bebe tapsanda bu strese tutmayacakk....bu stres bende varkenn hiçbişey tutmazz...
Küçücük bir ümitsin içimde benim sen ey dilek çeşmesi duyy beni dedim...gönlümdeki bu hasret bitsin istedim uzattım ellerimi seni diledim...Bir bilsen seni ne kadar yürekten sevdim..Gece gündüz demedim duaalrrr ettim uzattım ellerimi seni diledimmm...Ağladım gözlerim döndü denizee.....ben derdimi kimselere söyleyemedimm.....Ağladım göz yaşların düştü ateşeee.....yinede bu ateşi söndüremedim....Gönlümm acılar çeker yanlız başına ...Yeter bu kadar yeter....Hayattan bezmiş gibi yaşıyorum yine...Güneşim batıkk doğmuyorr....Ağlıyorum gündüz gece...içimdeki şu yangını sormaz hiç kimse..İlaç olmaz hiçbir çare dermansız derde...Niyee bana gelmiyorsunnn bebeğim...Hiçmi sevmiyosun annesi..Yüreğimdeki yangına kimse çare bulamadı...ağladım sabaha kadar gözyaşımı silen olmadı...Hüzünlerr kaldı bende ...hasretin kaldı bende..sızlayan yüreğimde sen kaldın bende...sensizlik kaldı bende ...bitmeyen özleminle....Dayanamazz yüreğim sensizliğine haykırıyorum sana bebeğim gel artık...Hiçbirşeyde gözün yok bebeğim sen yanımda ol yeter....
kizlar birsuru arkadasimizin gunu gecti ses yokmu hala bir hamis haberi gelse yaaaaa
ben geldim kızlarrr nabersiniz bakim iki gündür giremiyorum yine ya offff
ben geldim kızlarrr nabersiniz bakim iki gündür giremiyorum yine ya offff
Canım sünger53 ve demiray'dan haber yok. demiray tüp bebek sonucunu alacaktı. Ama gelmedi bayadır. sünger53 de 2 haftadır hiç giriş yapmamış. İkisine MSN'den de ulaşamıyorum. Beklemedeyiz yani. :uhm:
Diğer arkadaşlar da beklemede. İnşallah bütün bekleyenler hamiştir. Veya en azından birkaçı hamiştir. :Saruboceq:
Henüz günü gelmeyen idrar testi ve kan tahlili pozitif çıkan bir arkadaşımız var. O bugün gelecek haberini vermeye. Dün öğrenmiş. Sanırsam ondan gelip haber veremedi. Yani bi hamişimiz daha oldu.
kızlar günaydınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
dün eşim tahlillerimi aldı.zaten 4, aşılamayı ertelemiştik.şimdi bayağı ara vercez.çünkü trioit bezi iltihabı geçiriyorum.sanırım diyabet hastalığı var çok anlamdım ama insülin yüksek.salı randevum tekrar bakalım ne dicek.:sm_confused:
nevrooo bize de söyle kim hamişşş meraktan çatlariz bak...
Morale ihtiyaç var
dün eşim tahlillerimi aldı.zaten 4, aşılamayı ertelemiştik.şimdi bayağı ara vercez.çünkü trioit bezi iltihabı geçiriyorum.sanırım diyabet hastalığı var çok anlamdım ama insülin yüksek.salı randevum tekrar bakalım ne dicek.:sm_confused:[/Qa
Allah şifa versin canım..
dün eşim tahlillerimi aldı.zaten 4, aşılamayı ertelemiştik.şimdi bayağı ara vercez.çünkü trioit bezi iltihabı geçiriyorum.sanırım diyabet hastalığı var çok anlamdım ama insülin yüksek.salı randevum tekrar bakalım ne dicek.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?