• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım.nevrosky dikkat et kendine hastalanma.balsurat biz seninle diğer arkadaşlar gibi beklmedeyiz canım.sözde buay hiç beklentide olmuycaktım ah bu kafam ah

fisfisfis:çok üzgünüm:Evet nisafidan beklemedeyizzz yakında kokusuu çıkarr :( inşallahh gecikme olmasında gelcekse gelsın kırmızılarr :)Yadaa hiç gelmesinnnn.
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Hoşbuldukkk belyaaasositososito
:uhm::bbo::utangac:CADIARZUadet günümde o yuzdenn canım

tamam canım anlıyorum seni osıkıntıyı bende yaşıyorum o dönemlerde

umudunu hiç yitirme inşaallah Rabbimin izniyle hayırlısıyla ve en kısa zamanda bizlerde hamiş kalıcağız anne olucağız ŞenizŞenizdualarımızı eksik etmeyelim
::Saruboceq:

moralini her zaman yüksek tut :içelim::sm_cool:

Canlarımmmmmmmmmm.. :1hug: Ben müsadenizi istiyorum. Yarın yarım gün de olsa mesai var. Ve çok uykum geldi. mirmirmirmir Size doyamıyorum ama yatmak zorundayım. Allaha emanet olun. Allah rahatlık versin. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz :asigim:

Canım tabi sen daha iyi bilirsin bünyeni. O zaman neden erken geliyorki. Tam 14. gün gelmesi lazım. Geç gelse stress veya ilaç diyeceğim ama erken gelmesi çok ilginç. En iyisi takip yaptırmak dediğin gibi. Hem emin oluyorsun. Hem de güzel büyütüyorlar yumurtalarını. Birden fazla olabileceği için şansın da artıyor. Bu ay ümitliydin bitanem. belki de ondan bu kadar yıkıldın. Ama biz ne yaparsak yapalım kısmetten öte gidemiyoruz maalesef. O sebeple kendini çok üzme bitanem. Çünkü elinden gelen hiçbir şey yok. :1hug: a.s.

zaten ondan kötüyüm ya :1no2: elimden hiçbirşey gelmiyor kutu içinde hapis gibi hissediyorum kendimi :a015: çıldırtacak bu çaresizlik :1no2:senağlama

Canlarımmmmmmmmmm.. :1hug: Ben müsadenizi istiyorum. Yarın yarım gün de olsa mesai var. Ve çok uykum geldi. mirmirmirmir Size doyamıyorum ama yatmak zorundayım. Allaha emanet olun. Allah rahatlık versin. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz :asigim:

Şeniz

iyi geceler nevrocuğum tatlı rüyalar
:1hug::1hug:

iyi geceler arkadaşım Allah rahatlık versin iyi uykular.:a015:

nevrosky cım hatay 1977 bizim topiktemiydi isim benzerliği değilse erken hamilelik belirtilerinde ki topikte okudum hamileymiş.

Evettttt hatay 1977 bizim topikteydii ama adet tarihini bile belirtmemişşş hamilemiiii :) insann gelir haberrr verirrr topiğeeee udr bende bakayımmm o başlığa??

HERŞEYE RAĞMEN MUTLU,HERŞEYE RAĞMEN UMUT DOLU,SÜRPRİZLERLE VE İYİ HABERLERLE DOLU BİR GÜNE BİRLİKTE BAŞLAMANIN VERDİĞİ GÜZELLİKLE
HERKEZE GÜNAYDIN,GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN...a.s.​

Günaydın kıslar çok güzel bi gün olmasını diliyorum inşallah bugün hamiş haberi alırız:Saruboceq:

günaydın kızlar,
iyi haberlerin, kutlamaların günü olsun inşallah :Saruboceq:Şeniz, bugünlerde ihtiyacımız var.
Hepinizi öptüm Şeniz

Hepinize günaydın bayanlar..... hihoyyyt hihoyyyt Gününüz güzel, neşeli, bol güneşli geçsin.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İnşallah bugün yeni bir hamiş haberi alırız.............:CüvCüv::CüvCüv:

Back