Canım ya mesajını şimdi gördüm. Ben Çorlu'da oturuyorum.
kizlar malesef bende bu gün çalişiyorum..........sinir oldum....
Ama yarin tatilll yarin evdeyimmm
herkese günaydın canlar a.s.:1hug::asigim:
burda 2 gündür hiç durmadan yağmur yağıyordu ama bugün güneş var normalde hava güzellken insan gezmek ister ama malum yağmur yüzünden camlar balkolar fena durumda,birde hava güzelken evi şöyle dipten temizleyeyim diyorum. yani bugün işim çok ama ara sıra size yazmaya çalışırım
hepinizi öpüyoruma.s.:1hug::asigim: kendinize iyi bakın canlar....
Herkeze Günaydınnn kızlar.....[/FONT]
Malesef bu ayda olmadı kırmızlar bana sabah büyük bir şutla gooollüüüüü fırlattıı... her ay yerin dibine vuruyorumm çok çaresizim ....Biliyorum normal yolla olmayacak bu stresle bebem ....tüp bebe tapsanda bu strese tutmayacakk....bu stres bende varkenn hiçbişey tutmazz...
Küçücük bir ümitsin içimde benim sen ey dilek çeşmesi duyy beni dedim...gönlümdeki bu hasret bitsin istedim uzattım ellerimi seni diledim...Bir bilsen seni ne kadar yürekten sevdim..Gece gündüz demedim duaalrrr ettim uzattım ellerimi seni diledimmm...Ağladım gözlerim döndü denizee.....ben derdimi kimselere söyleyemedimm.....Ağladım göz yaşların düştü ateşeee.....yinede bu ateşi söndüremedim....Gönlümm acılar çeker yanlız başına ...Yeter bu kadar yeter....Hayattan bezmiş gibi yaşıyorum yine...Güneşim batıkk doğmuyorr....Ağlıyorum gündüz gece...içimdeki şu yangını sormaz hiç kimse..İlaç olmaz hiçbir çare dermansız derde...Niyee bana gelmiyorsunnn bebeğim...Hiçmi sevmiyosun annesi..Yüreğimdeki yangına kimse çare bulamadı...ağladım sabaha kadar gözyaşımı silen olmadı...Hüzünlerr kaldı bende ...hasretin kaldı bende..sızlayan yüreğimde sen kaldın bende...sensizlik kaldı bende ...bitmeyen özleminle....Dayanamazz yüreğim sensizliğine haykırıyorum sana bebeğim gel artık...Hiçbirşeyde gözün yok bebeğim sen yanımda ol yeter....
Malesef bu ayda olmadı kırmızlar bana sabah büyük bir şutla gooollüüüüü fırlattıı... her ay yerin dibine vuruyorumm çok çaresizim ....Biliyorum normal yolla olmayacak bu stresle bebem ....tüp bebe tapsanda bu strese tutmayacakk....bu stres bende varkenn hiçbişey tutmazz...
Küçücük bir ümitsin içimde benim sen ey dilek çeşmesi duyy beni dedim...gönlümdeki bu hasret bitsin istedim uzattım ellerimi seni diledim...Bir bilsen seni ne kadar yürekten sevdim..Gece gündüz demedim duaalrrr ettim uzattım ellerimi seni diledimmm...Ağladım gözlerim döndü denizee.....ben derdimi kimselere söyleyemedimm.....Ağladım göz yaşların düştü ateşeee.....yinede bu ateşi söndüremedim....Gönlümm acılar çeker yanlız başına ...Yeter bu kadar yeter....Hayattan bezmiş gibi yaşıyorum yine...Güneşim batıkk doğmuyorr....Ağlıyorum gündüz gece...içimdeki şu yangını sormaz hiç kimse..İlaç olmaz hiçbir çare dermansız derde...Niyee bana gelmiyorsunnn bebeğim...Hiçmi sevmiyosun annesi..Yüreğimdeki yangına kimse çare bulamadı...ağladım sabaha kadar gözyaşımı silen olmadı...Hüzünlerr kaldı bende ...hasretin kaldı bende..sızlayan yüreğimde sen kaldın bende...sensizlik kaldı bende ...bitmeyen özleminle....Dayanamazz yüreğim sensizliğine haykırıyorum sana bebeğim gel artık...Hiçbirşeyde gözün yok bebeğim sen yanımda ol yeter....
Canımmmmmmmmmm.. hihoyyyt hihoyyyt Ne güzel haberlerle gelmişsin. Benim biraz geç haberim oldu. Aklım sendeydi. Çok şükür. :Saruboceq: Az kaldı.. Sabrın sonu selamet. Bu yolun sonu bebişlere çıkıyor. :teytey: Korktuğun gibi olmadı bak. Allahım yüzünüzü güldürecek inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :hooray: :dance:
nevrosky cım hatay 1977 bizim topiktemiydi isim benzerliği değilse erken hamilelik belirtilerinde ki topikte okudum hamileymiş.
Evettttt hatay 1977 bizim topikteydii ama adet tarihini bile belirtmemişşş hamilemiiii :) insann gelir haberrr verirrr topiğeeee udr bende bakayımmm o başlığa??
evet hamileymiş canım baktım bizim topikteki eşi varikosel ameliyatı olacakmış.
:mymeka:Haberrr vermedii bize:dilcikar::dilcikar:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....................
herkeze günaydın arkadaşlar.kimseler yok.nerdesiniz kızlar herkez uyuyor mu yoksa.
HERŞEYE RAĞMEN MUTLU,HERŞEYE RAĞMEN UMUT DOLU,SÜRPRİZLERLE VE İYİ HABERLERLE DOLU BİR GÜNE BİRLİKTE BAŞLAMANIN VERDİĞİ GÜZELLİKLE
HERKEZE GÜNAYDIN,GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN...a.s.
Günaydın kıslar çok güzel bi gün olmasını diliyorum inşallah bugün hamiş haberi alırız:Saruboceq:
günaydın kızlar,
iyi haberlerin, kutlamaların günü olsun inşallah Şeniz, bugünlerde ihtiyacımız var.
Hepinizi öptüm Şeniz
Hepinize günaydın bayanlar..... Gününüz güzel, neşeli, bol güneşli geçsin.... kaydirigubbakcemile3 İnşallah bugün yeni bir hamiş haberi alırız.............:CüvCüv:
herkese günaydın canlar a.s.:1hug:
burda 2 gündür hiç durmadan yağmur yağıyordu ama bugün güneş var normalde hava güzellken insan gezmek ister ama malum yağmur yüzünden camlar balkolar fena durumda,birde hava güzelken evi şöyle dipten temizleyeyim diyorum. yani bugün işim çok ama ara sıra size yazmaya çalışırım
hepinizi öpüyorum :asigim: kendinize iyi bakın canlar....
gunaydin kizlar guzel bir gun gecirmemiz dilegiyle
günaydın arkadaşlar canım üzülme ..bende çok streyliyim tüp bebek merkezine gittik.doktor sayıyor tutması için şunlar gerekli stres diyince eşimede dedim hadi gidelim.bu bebiş tutmaz.çünkü ben kendimi daha hazır hissetmiyorum çok stresliyim.bende senin gibiyim tatlım.ama şunu düşün ben bunu düşünüyorum.eşim çok üzülüyor diyorum ki.bak bizim için hayırlısı buymuş.ya beni dogumda kaybetseydin ?demekki bizim için hayırlısı buymuş.hayırlı zamanda gelecek bekleyelim.yada bebişimiz dogup yaşamasaydı daha çok üzülürdük.benim annem anne oldugunda 18 yaşındaymış.dünya tatlısı ablam hiçbir rahatsızlıgı yokken 3 aylık bebekken ölmüş.o kadar tombişmişki görenler 6 aylık bebiş sanıyormuş.nazardan ölmüş.gece yatırmışlar sabah kalktıgında annem bakmış ölmüş.annemin haykırışları heryeri inletmiş.annem anlatmıyor ama komşu teyzeler anlatıyor annem o semtten hemen taşınmış.komşu teyzeler diyor kendini paralıyordu tutamıyorduk.Ben dua ediyorum rabbim böyle acı yaşatmasın.hayırlı zamanda hayırlı bebişler versin hepimize ..ALLAHIM peygamberimizin s.a.v yüzü suyu hürmetine bize hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?