slm arkadaşlar nasılsınız bakalım.nevrosky dikkat et kendine hastalanma.balsurat biz seninle diğer arkadaşlar gibi beklmedeyiz canım.sözde buay hiç beklentide olmuycaktım ah bu kafam ah
Hoşbuldukkk belyaaasositososito
:uhm::bbo:CADIARZUadet günümde o yuzdenn canım
Canım tabi sen daha iyi bilirsin bünyeni. O zaman neden erken geliyorki. Tam 14. gün gelmesi lazım. Geç gelse stress veya ilaç diyeceğim ama erken gelmesi çok ilginç. En iyisi takip yaptırmak dediğin gibi. Hem emin oluyorsun. Hem de güzel büyütüyorlar yumurtalarını. Birden fazla olabileceği için şansın da artıyor. Bu ay ümitliydin bitanem. belki de ondan bu kadar yıkıldın. Ama biz ne yaparsak yapalım kısmetten öte gidemiyoruz maalesef. O sebeple kendini çok üzme bitanem. Çünkü elinden gelen hiçbir şey yok. :1hug: a.s.
Canlarımmmmmmmmmm.. :1hug: Ben müsadenizi istiyorum. Yarın yarım gün de olsa mesai var. Ve çok uykum geldi. mirmirmirmir Size doyamıyorum ama yatmak zorundayım. Allaha emanet olun. Allah rahatlık versin. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz :asigim:
Canlarımmmmmmmmmm.. :1hug: Ben müsadenizi istiyorum. Yarın yarım gün de olsa mesai var. Ve çok uykum geldi. mirmirmirmir Size doyamıyorum ama yatmak zorundayım. Allaha emanet olun. Allah rahatlık versin. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz :asigim:
Evettttt hatay 1977 bizim topikteydii ama adet tarihini bile belirtmemişşş hamilemiiii :) insann gelir haberrr verirrr topiğeeee udr bende bakayımmm o başlığa??
kizlar çalişiyomusunuz bu gün ve yarinnn
Canım sen tekirdağın içindenmisin bende aslen tekirdağlıyım ama istanbulda doğdum büyüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?