Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım.nevrosky dikkat et kendine hastalanma.balsurat biz seninle diğer arkadaşlar gibi beklmedeyiz canım.sözde buay hiç beklentide olmuycaktım ah bu kafam ah

fisfisfis:çok üzgünüm:Evet nisafidan beklemedeyizzz yakında kokusuu çıkarr inşallahh gecikme olmasında gelcekse gelsın kırmızılarr :)Yadaa hiç gelmesinnnn.
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Hoşbuldukkk belyaaasositososito
:uhm::bbo:CADIARZUadet günümde o yuzdenn canım

tamam canım anlıyorum seni osıkıntıyı bende yaşıyorum o dönemlerde

umudunu hiç yitirme inşaallah Rabbimin izniyle hayırlısıyla ve en kısa zamanda bizlerde hamiş kalıcağız anne olucağız ŞenizŞenizdualarımızı eksik etmeyelim
::Saruboceq:

moralini her zaman yüksek tut :içelim::sm_cool:

Canlarımmmmmmmmmm.. :1hug: Ben müsadenizi istiyorum. Yarın yarım gün de olsa mesai var. Ve çok uykum geldi. mirmirmirmir Size doyamıyorum ama yatmak zorundayım. Allaha emanet olun. Allah rahatlık versin. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz :asigim:

zaten ondan kötüyüm ya :1no2: elimden hiçbirşey gelmiyor kutu içinde hapis gibi hissediyorum kendimi :a015: çıldırtacak bu çaresizlik :1no2:senağlama

Şeniz

iyi geceler nevrocuğum tatlı rüyalar
:1hug::1hug:

iyi geceler arkadaşım Allah rahatlık versin iyi uykular.:a015:

nevrosky cım hatay 1977 bizim topiktemiydi isim benzerliği değilse erken hamilelik belirtilerinde ki topikte okudum hamileymiş.

Evettttt hatay 1977 bizim topikteydii ama adet tarihini bile belirtmemişşş hamilemiiii :) insann gelir haberrr verirrr topiğeeee udr bende bakayımmm o başlığa??

HERŞEYE RAĞMEN MUTLU,HERŞEYE RAĞMEN UMUT DOLU,SÜRPRİZLERLE VE İYİ HABERLERLE DOLU BİR GÜNE BİRLİKTE BAŞLAMANIN VERDİĞİ GÜZELLİKLE
HERKEZE GÜNAYDIN,GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN...a.s.​

Günaydın kıslar çok güzel bi gün olmasını diliyorum inşallah bugün hamiş haberi alırız:Saruboceq:

günaydın kızlar,
iyi haberlerin, kutlamaların günü olsun inşallah :Saruboceq:Şeniz, bugünlerde ihtiyacımız var.
Hepinizi öptüm Şeniz

Hepinize günaydın bayanlar..... hihoyyyt hihoyyyt Gününüz güzel, neşeli, bol güneşli geçsin.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İnşallah bugün yeni bir hamiş haberi alırız.............:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…