kızlar merhaba. pc deki sorun nedeniyle 4 gündür giremiyorum nete...
pazartesi transferim oldu kızlar.(ayın 20 sinde) bekliyoruz bakalım o en zor süreçteyim.
bilmiyorum ama düşününce hep olmazsa diye korkuyorum olmayacak gibi geliyor.
1 kasım test tarihim canlarım. ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
hadi semacım şu kaygılı ifadesini kaldırdır ve mutlu ifadesi koy.hadi canım gözümüzaydınhihoyyythihoyyytkızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn
kızlar yarın saat 2 de doktorda randevum var ay çok heyecanlıyım allahın izni ile tedaviye başlıyorum dua edin bana çok ihtiyacım var :CüvCüv:
kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn
hadi semacım şu kaygılı ifadesini kaldırdır ve mutlu ifadesi koy.hadi canım gözümüzaydınhihoyyythihoyyyt
Ooooo asi74 de burdaaa. Canım koltuğu duydun da mı geldin. Bak nolur doğru söyle. sırnaşık şey sırnaşık şey
selam herkese, selam Nevrosky... eşimde morfoloji problemi vardı, son Krüger testi %2 idi. Biz 2,5 yıldır normal yoldan deniyoruz ama ne gelen ne giden var... dün tüp bebek için ilk iğnemi yaptırdım, 14 gün boyunca göbekten iğne yapmam gerekecek...şimdilik herşey iyi gidiyor...tüp bebek esnasında spermler IMCI denilen sperm secme yontemi ile toplanacaklar. bilginize.
asi ; canımmmmm.. Sadece okuma modundasın sanırım. Anladım ben onu. yerimseniben Gel bir sessizce otur kalk sen yine de. Yarın inan olsun sıra gelmez. :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn
selam herkese, selam Nevrosky... eşimde morfoloji problemi vardı, son Krüger testi %2 idi. Biz 2,5 yıldır normal yoldan deniyoruz ama ne gelen ne giden var... dün tüp bebek için ilk iğnemi yaptırdım, 14 gün boyunca göbekten iğne yapmam gerekecek...şimdilik herşey iyi gidiyor...tüp bebek esnasında spermler IMCI denilen sperm secme yontemi ile toplanacaklar. bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?