laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae Birazdan bizi almaya gelebilirler. lülülülülülü
Balımmm ; sen modsun. Yasak mı burda böyle bir hizmet vermek. Bak ceza almayalım sonra. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
valla alemsiniz kızlar gece gece çok güldüm allahta sizi güldürsün ben biraz daha kalırsam tırlatıcam en iyisi uyumak yarın görüsürüz Şeniz
herkeze kocamannn günaydin...
Nasilsiniz kizlar...ben hep ayni,biraz mutlu,biraz hüzünlü,biraz duygusal,biraz da endişeli.............anliyacağiniz karmakarişiğim....
Bu gün saat 3 te randevum var umarim iyi geçer..
Akşama girip gelişmeleri yazarim...
:asigim::asigim:Kızıldenizzz canımm gell bakem şöylee bakk senin için hamişş sandalyesii buldumm ohh güzell oturr şöylee İYİCE bulaşsınnn sonra kalk biz oturcaz arkadaşlar tek tek sıraya geçinnn haha ilk öncee sıra benımmm :roflol::roflol:gece gece koptum yaaaaaaa
herkeze kocamannn günaydin...
Nasilsiniz kizlar...ben hep ayni,biraz mutlu,biraz hüzünlü,biraz duygusal,biraz da endişeli.............anliyacağiniz karmakarişiğim....
Bu gün saat 3 te randevum var umarim iyi geçer..
Akşama girip gelişmeleri yazarim...
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım nur canım tebrik ederim seniiii allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
kızlar yarın 11:15 de randevum var yarın belli olcak dış gebelik mi normal mi bhcg nin artışına göre sanırım yine vajinal ult. la bakıcak korkuyorum çok kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum iiki varsınız siz olmasanız kimle dertleşirdim bilmiyorum
ben burda yalnızım ailem ist.da kayınvalidem ardahanda hiç bi büyük yok başımda korkma şöle olur böle olur dicek annemde zavallım günde 20 kez tel açıyo noldu varmı bişe diye doğduğum büyüdüğüm yerden uzaktayım sadece üniversitedeki arkadaşlarım var onlarda bekar zavallılar napsınlar bilmezler etmezler çok çaresizim inşallah bebğim benimlekalır korkuyorum bu kadar zaman istedim uğraştım kimseye belli etmeden gizlice ağladım ama şimdi hamileyim ona bile tam sevinemedim hep içimde ya giderse ya göremezsem ya benimle kalmak istemezse şüpheleri var
allaha sığınmaktan başka çarem yok zaten hep böle oldu rabbim en iiisini bilir bi tek bu içime su serpiyo dua edin nolur
biliyorum burda size bunları yazmamam gerekir ama niyetim kimseyi kırmak değil nolur yanlış anlamayın hep dua ediyorum sizlerede hamiş kaldım diye burdan gitmeyi hiç istemiyorum
allahım dualarımı dualarını kabul ettiği kişilerin hakkı için kabul etsin inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİN
bu çokkk güzelllllllll bişiiiiiiii yaaaaaaaaa
:asigim::asigim:Kızıldenizzz canımm gell bakem şöylee bakk senin için hamişş sandalyesii buldumm ohh güzell oturr şöylee İYİCE bulaşsınnn sonra kalk biz oturcaz arkadaşlar tek tek sıraya geçinnn haha ilk öncee sıra benımmm :roflol::roflol:gece gece koptum yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?