herkeze kocamannn günaydin...
Nasilsiniz kizlar...ben hep ayni,biraz mutlu,biraz hüzünlü,biraz duygusal,biraz da endişeli.............anliyacağiniz karmakarişiğim....
Bu gün saat 3 te randevum var umarim iyi geçer..
Akşama girip gelişmeleri yazarim...
kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn
selam herkese, selam Nevrosky... eşimde morfoloji problemi vardı, son Krüger testi %2 idi. Biz 2,5 yıldır normal yoldan deniyoruz ama ne gelen ne giden var... dün tüp bebek için ilk iğnemi yaptırdım, 14 gün boyunca göbekten iğne yapmam gerekecek...şimdilik herşey iyi gidiyor...tüp bebek esnasında spermler IMCI denilen sperm secme yontemi ile toplanacaklar. bilginize.
:teytey: Maşallah canımmmm. Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel haberlerle geldin. Çok sevindik. :dance: Bizler için ettiğin dualar için de Allah senden razı olsun bitanem. Sen yine de çok yorma kendini olur mu. Dikkat et.. Öpüyorum seni. Şeniz
canim inanki cok guldurdun beni evet bazen sadece okuma modunda oluyorum biliyosun zeki kiz yafu bu nevrocum allahim sana en kisa zamanda bebeis versin insallahsoyle yaramaz yaramazkaydirigubbakcemile
kizlar ben banlanmadan cikiyim islerimi yapip geliyim valla topigimizi alt siralarda gorunce dayanamadim biraz yukari cikti cok konustum galiba islerimi yapip geliyim benden kurtulus yok hahahaha
bu arada arkadaslar nevrocum yazmisti ama bulamadim siklusun 3.gunu hormon degerleri ne kadar olacakti yazabilirmisiniz netten bulamadim test sonucum geldide merak ettim
nevrocum tekrar yazabilirmisin canim ogleden sonra gorusuruz guzel haberlerle insallah
kızlar dr. dan geldim kalp atışlarını duyduk çok değişik bişey ya...gece korkudan hiç uyuyamadım allahım inş. biran önce size de nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar dr. dan geldim kalp atışlarını duyduk çok değişik bişey ya...gece korkudan hiç uyuyamadım allahım inş. biran önce size de nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kizlar ya bu arada ben nasil konu acildigini bilmiyorum herkes tikir tikir merak ettigi seyleri paylasiyor ne zamandir soruyum diyorum unuttum bilenler bana yardimci olabilirmi
fadikcim kanamam devam ediyor ama az iğne verdi haftada bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?