• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkeze kocamannn günaydin...
Nasilsiniz kizlar...ben hep ayni,biraz mutlu,biraz hüzünlü,biraz duygusal,biraz da endişeli.............anliyacağiniz karmakarişiğim....
Bu gün saat 3 te randevum var umarim iyi geçer..
Akşama girip gelişmeleri yazarim...

Canım hayırlısıyla güzel haberlerle dönersin inşallah. :Saruboceq: a.s.

kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn

:nazar: :nazar: :teytey: Maşallah canımmmm. :nazar: Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel haberlerle geldin. Çok sevindik. :dance: Bizler için ettiğin dualar için de Allah senden razı olsun bitanem. Sen yine de çok yorma kendini olur mu. Dikkat et.. Öpüyorum seni. Şeniz

selam herkese, selam Nevrosky... eşimde morfoloji problemi vardı, son Krüger testi %2 idi. Biz 2,5 yıldır normal yoldan deniyoruz ama ne gelen ne giden var... dün tüp bebek için ilk iğnemi yaptırdım, 14 gün boyunca göbekten iğne yapmam gerekecek...şimdilik herşey iyi gidiyor...tüp bebek esnasında spermler IMCI denilen sperm secme yontemi ile toplanacaklar. bilginize.

Canım merhabaaaaa. :1hug: Uzun zamandır girmedin siteye sanırım. Sana ulaşamadım çünkü. Çok bakındım. Nasılsın , iyisindir inşallah. Tedavin hayırlı olsun. İnşallah bu tedavinin sonunda bebeğinize ya da bebeklerinize kavuşacaksınız Allahın izniyle. O dediğin yöntem morfoloji sorunu olanlar için mi yararlıymış canım? Geldiğinde biraz bahsedersen sevinirim. a.s. Listemizde bilgilerini güncelleyeceğim ; sen de ara ara girip gelişmelerden bizi haberdar edersin. Transfer , sonuç tarihleri vs. Kendine iyi bak bitanem. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Dualarımız seninle. :Saruboceq: a.s.

:nazar: :nazar: :teytey: Maşallah canımmmm. :nazar: Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel haberlerle geldin. Çok sevindik. :dance: Bizler için ettiğin dualar için de Allah senden razı olsun bitanem. Sen yine de çok yorma kendini olur mu. Dikkat et.. Öpüyorum seni. Şeniz

dr çok yatma şu an için bi risk yok dedi beliin ağrıyınca dinlen dedi dayanamıyom saatte 1 uğrayıp kk ya bakıp size cevvap yazıyom 10gün sonra artık bebişi görürüm heralde o zamana çağırdı kasım 5 te gidiyommm

semacığım çok sevindim arkadaşım ohh yaaa bunu duymakta yeni hamiş haberi almak kadar sevindirdi beni çok şükür

canim inanki cok guldurdun beni evet bazen sadece okuma modunda oluyorum biliyosun zeki kiz yafu bu nevrocum allahim sana en kisa zamanda bebeis versin insallah :emir_bebek:soyle yaramaz yaramazkaydirigubbakcemile

kizlar ben banlanmadan cikiyim islerimi yapip geliyim valla topigimizi alt siralarda gorunce dayanamadim biraz yukari cikti cok konustum galiba islerimi yapip geliyim benden kurtulus yok hahahaha
bu arada arkadaslar nevrocum yazmisti ama bulamadim siklusun 3.gunu hormon degerleri ne kadar olacakti yazabilirmisiniz netten bulamadim test sonucum geldide merak ettim
nevrocum tekrar yazabilirmisin canim ogleden sonra gorusuruz guzel haberlerle insallah

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Farkettim canım. Ama bizimle olman bile güzel yazamasan da. Kalbin bizle çarpıyor ya hissediyorum ben seni. Şeniz :asigim:

Bahsettiğin şeyi de yazıyorum bitanem. :1rolleyes:

KADINLARDA HORMON SEVİYELERİ

Follicle Stimulating Hormon (FSH)

Adetin 3. günü 3-20 mIU/ml

FSH değeri sık sık yumurtalık rezervinin bir ölçüsü olarak değerlendirilir.Genel olarak FSH değeri 6’ nın altında ise mükemmel , 6-9 arası ise çok iyi , 9-10 ise oldukça iyi, 10-13 ise rezervde azalma var,13 üzeri ise uyarılma çok zor demektir.

LH:FSH oranı ,PCOS (Polikistik over sendromu) için bir tanı değeri olarak kullanılabilir. Ve bu oran genellikle 1:1 oranındadır , ama eğer LH büyük ise olası bir PCOS göstergesinden söz edilebilir.

Estradiol (E2)

Adetin 3. günü 25-75 pg/ml

Küçük değerler uyarılmaya daha meyilli olunduğunu gösterir. Adetin 3. gün E2 değerinin çok yüksek çıkması , fonksiyonel bir kist veya yine yumurta rezervinin azalması göstergesiolabilir.

Luteinizing Hormone (LH)

Adetin 3. günü < 7 mIU/ml

Normal bir LH değeri aynı FSH değerine benzer. LH değeri FSH değerinden büyükse PCOS den söz edilebilir.

Prolactin

Adetin 3. günü < 24 pg/ml

Prolaktin seviyesindeki artış yumurtlamadaki düzensizliğe yol açabilir. MRI gibi testlerinde yapılması gerekebilir. Bazı PCOS hastası kadınlar yüksek prolaktin değerine sahiptirler.

Progesteron (P4)

Adetin 3. günü < 1.5 ng/ml
adetin 21.günü <10 ng/ml

yukarıda progesteron ile ilgili bilgiler mevcuttur. 21. günde yapılan testte elde edilen sonuç kaliteli bir yumurtlama yapıp yapmadığınızın göstergesidir..testi yaptırmayı ihmal etmeyin.. (yumurtladığını zannedip yanılanlardan olmayın) bu değerin 21. günde 4 ün üzerinde olması yumurtlamanın olduğunu 10 üzerinde olması ise yumurtanın kaliteli bir yumurta olduğunun göstergesidir..

canim nevrocum cok tsk ederim hersey yolunda gorunuyor galiba
ama bugun bir test daha sonucu geldi bu konuda bilgin varmi onuda merak ettim ben de onu arsatiriyordum inhibine b normal degerleri yada neden bakiliyor acaba tup bebektedemi onemli

Günü geçen 7 arkadaşımızdan hiç çıt yok. :1closedeyes: Noldu acaba aralarında hamiş olan yok mu? CADIARZU CADIARZU Lütfen bizi merakta bırakmayınız..... : oklava: :oklava:

kızlar dr. dan geldim kalp atışlarını duyduk çok değişik bişey ya...gece korkudan hiç uyuyamadım allahım inş. biran önce size de nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar dr. dan geldim kalp atışlarını duyduk çok değişik bişey ya...gece korkudan hiç uyuyamadım allahım inş. biran önce size de nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim ya ne guzel bir duygudur allahim herkese tattirsin masallah annesi insallah boyle devam edersiniz guzel guzel:emir_bebek:a.s.

semacım herşey yolundaymış çok çok sevindim :teytey::sm_cool::dance: sağlıklı birşekilde allah kucağına almayı da nasip etsin (amin ) duaların için de çok sağol canım

ohhh ohhh :teytey::sm_cool::dance: güzel haberleri almaya başladık :teytey:

canım inan ne kadar sevindim anlayamassın çünkü aynı şeyleri ben de yaşamıştım ve ne kadar sitresli olduğunu gece uyuyamadığını çok çok iyi anlıyorum allaha binlerce şükrolsun ki senin stresin güzel haberle bitti...
canım kanaman ne durum da? kendine dikkat et :1hug:

kizlar ya bu arada ben nasil konu acildigini bilmiyorum herkes tikir tikir merak ettigi seyleri paylasiyor ne zamandir soruyum diyorum unuttum bilenler bana yardimci olabilirmi

Arkadaslar merhaba, az önce haberim oldu. KKda düzelmis, cok iyi olmus. Simdi önceki sayfalari okumam gerek. Insallah hepiniz iyisinizdir. Öptümm

selam kızlar ben yoklamada yoktum bayadır zaten site galiba 4 gündür sorunluydu sonraki günlerde ben evde yoktum yada misafirim vardı
inşallah hayırlı haber alırım varmı hamiş aranızda var diyin ne olur ya

bu arada ben macun-u mübarek vardı belki burda duymuşunuzdur eşimle ona başladık tadı iğrenç ama bebeğim için her şeye değer yeterki o olsun:))
ama içinde 1 malzeme ekşik aktarda yoktu ve burdaki tek aktardı doğrusu başka yere gitmeyede üsendim:))
udihindi yok içinde bişey olmaz inşallah
buarada ben bu ay adet düzenleyici kullanmadım onun için adetimde geçikme söz konusu olabilir:))
benim tarihi nevrosky 20 kasım yaparmısın bide ek olarak macunu mübarek kullandığımı ve eşime bide siyah üzüm çekirdeğini kapsül olarak yapmışlar onuda verecem adam hap manyağı oldu sayemde:))
çok teşekkür ederim

Back