• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nevroskycigim masallah sana, bu kadar seyi takip ediyorsun vallahi maasallah. Birde o kadar isinin arasinda hal hatir sormayida ihmal etmiyorsun, hatirliyorsun. Allahimda seni hatirlasin, yuzunu guldursun canim benim.

Bu arada 18. hamisimizde olmus onada maasallah.

Unuturmuyum hiç canım benim. Sormaya çalışıyorum. Amin canım inşallahh. Allah razı olsun. Güzel dileklerin için teşekkürler. Şeniz a.s. :asigim:

sandalye.jpg

:asigim::asigim:Kızıldenizzz canımm gell bakem şöylee bakk senin için hamişş sandalyesii buldumm ohh güzell oturr şöylee İYİCE bulaşsınnn sonra kalk biz oturcaz arkadaşlar tek tek sıraya geçinnn haha ilk öncee sıra benımmm :roflol::roflol:gece gece koptum yaaaaaaa

Hahahahaaaa:):) bende oturabilirmiyim, bu maraton koşmaktan çok yoruldum da:roflol: Kızlar gece gece beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün emi:lepi:

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin seni gece gece güldürdün beni.Sandalyeye oturdummu kalkucağımı kim söyledi hahaha gelll bakemm ben kalktım şimdi sen oturr :) hatta iş yerine götürr kızz hamişşş kalasınnn inşallahhhhh :CüvCüv:

sandalye.jpg

:asigim: Kızıldenizzz canımm gell bakem şöylee bakk senin için hamişş sandalyesii buldumm ohh güzell oturr şöylee İYİCE bulaşsınnn sonra kalk biz oturcaz arkadaşlar tek tek sıraya geçinnn haha ilk öncee sıra benımmm :roflol::roflol:gece gece koptum yaaaaaaa

Hadi balllllllll otur kalk da yolumuzu alalım. Sızıp kalma yalnız. Sen yine uyur , rüya bile görürsün iki dakikada. :roflol: :roflol: :roflol:

Hahahahaaaa:):) bende oturabilirmiyim, bu maraton koşmaktan çok yoruldum da:roflol: Kızlar gece gece beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün emi:lepi:

Aaaa ne demek otur tabi canım. Hatta eğlenceli olsun ; bir yarışma vardı hani. Sandalyenin etrafında dolaşıyorlardı müzik çalıyordu bir yandan. Müzik durumca kim oturursa artık. Ondan da yapabiliriz. Hamiş sandalyesi bu boru değil. Başka hangi topicte var. Bir ilke daha imza attık. :lepi: :lepi: :lepi: :roflol: :roflol: :roflol:

Hadi balllllllll otur kalk da yolumuzu alalım. Sızıp kalma yalnız. Sen yine uyur , rüya bile görürsün iki dakikada. :roflol: :roflol: :roflol:

Nevrooomm ben kalkayım doğru diyosunn uykuya dalarsamm bu hamiş sandalyesinde kesin bebişli rüya görürüm :)Kızıldenizzz kalktığım gibi sandalyeden göbeğim büyüdüüü hamişşşş oldummmm benn sıradakii nevrommm geç canumm sonra sıradaki arkadaşlarrr hadi sıra size geliyorr:)nevrommm birden göbişin şişecek panik yapma:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:
Nevrooomm ben kalkayım doğru diyosunn uykuya dalarsamm bu hamiş sandalyesinde kesin bebişli rüya görürüm :)Kızıldenizzz kalktığım gibi sandalyeden göbeğim büyüdüüü hamişşşş oldummmm benn sıradakii nevrommm geç canumm sonra sıradaki arkadaşlarrr hadi sıra size geliyorr:)nevrommm birden göbişin şişecek panik yapma:CüvCüv: :CüvCüv: sırnaşık şeysırnaşık şey

Yapma yaaaa. Bu kadar çabuk gösteriyor yani etkisini. :CüvCüv: Oleyyyyyyyyyyyyyy.. KızılDeniz çok sağol güzelim. Şeniz

heja ; canım gel sen de.. Otur kalk. Yarın doktora gitmene de gerek kalmıcak. :hooray:

İyi bulduk bu olayı. Yarından itibaren bizim topiğin önünde uzun kuyruklar oluşur. :roflol: :roflol: :roflol:

hayırlı olsun balım balım darısı hepiciginize inşaallah aman benım kadar tombiş olmayın haa :)

Yapma yaaaa. Bu kadar çabuk gösteriyor yani etkisini. :CüvCüv: Oleyyyyyyyyyyyyyy.. KızılDeniz çok sağol güzelim. Şeniz

heja ; canım gel sen de.. Otur kalk. Yarın doktora gitmene de gerek kalmıcak. :hooray:

İyi bulduk bu olayı. Yarından itibaren bizim topiğin önünde uzun kuyruklar oluşur. :roflol: :roflol: :roflol:

tabi canım seve seve otururum allah sizden razı olsun :sm_cool: ya ne güzel bu iş bu kadar kolaymıydı daha önce niye düşünemedik oh be yaşasın bende oturdum artık benide pembe köşeye alabilirsin :teytey:

Valla bende anlamadım nevromm :)hehe bu sandalye oturan hamiş kalıcak oleyyyyyy yarınnn herkezzz bir kere otrumalı bu sandalyeye :teytey: :sm_cool: :roflol: :roflol:

Ooooo asi74 de burdaaa. Canım koltuğu duydun da mı geldin. Bak nolur doğru söyle. sırnaşık şey sırnaşık şey

Kızılll bak bakk baksana karnımaa hehe :CüvCüv: :CüvCüv:Olsun hamiş olduk yaa :) şişko olalımm yeterki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

balım canım hamişlik çok yakışmış ahanda söyleyim sana oğlun olucak bir tek karın çıkmış hiç kalçan yok bak görürsün :roflol:

Nevroo deliye çıkıcak adımızz bizim kızlarr altta bizi seyrediyor sesleri çıkmıyorrr :)2 tanede ziyaretçi varrr sizde gelinnn koltuğumuzaa çekinmeyinnn:roflol::roflol:

Nevroo deliye çıkıcak adımızz bizim kızlarr altta bizi seyrediyor sesleri çıkmıyorrr :)2 tanede ziyaretçi varrr sizde gelinnn koltuğumuzaa çekinmeyinnn:roflol::roflol:

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae Birazdan bizi almaya gelebilirler. lülülülülülü

Balımmm ; sen modsun. Yasak mı burda böyle bir hizmet vermek. Bak ceza almayalım sonra. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

balım kız bak allah söylettı benımde hayırlısıyla oglum olacak kesin senınde oglusun olacak benım sandalyeme oturdun :asigim:

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae Birazdan bizi almaya gelebilirler. lülülülülülü

Balımmm ; sen modsun. Yasak mı burda böyle bir hizmet vermek. Bak ceza almayalım sonra. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

valla alemsiniz kızlar gece gece çok güldüm allahta sizi güldürsün ben biraz daha kalırsam tırlatıcam en iyisi uyumak yarın görüsürüz Şeniz

Back