• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asi ; canımmmmm.. Sadece okuma modundasın sanırım. Anladım ben onu. yerimseniben Gel bir sessizce otur kalk sen yine de. Yarın inan olsun sıra gelmez. :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae Birazdan bizi almaya gelebilirler. lülülülülülü

Balımmm ; sen modsun. Yasak mı burda böyle bir hizmet vermek. Bak ceza almayalım sonra. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

Nevroom canım evet bizi almaya gelicekler gerçektendeee korkiyom ben :asigim:Canım hizmeti ilerletirsek ceza alabilirizz:) bu gecede kalsınn bu gece aramızada olmayanlarr başka bir akşama artıkk hehe:roflol::roflol:

valla alemsiniz kızlar gece gece çok güldüm allahta sizi güldürsün ben biraz daha kalırsam tırlatıcam en iyisi uyumak yarın görüsürüz Şeniz

İyi geceler güzelimmmmmmmm. Yarın görüşürüz. Allah rahatlık versin. Tatlı rüyalar. a.s.

ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (25.10.2008)

:nazar: En Yeni Hamiş Haberleri :

11. Hamişimiz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji
12. Hamişimiz OcerenO : 29.09.2008 - Tüp Bebek - Sayı
13. Hamişimiz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı
14. Hamişimiz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji
15. Hamişimiz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
16. Hamişimiz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
17. Hamişimiz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket
18. Hamişimiz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu)

hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :

demiray : 23 Ekim sonuç - 1. Tüp Bebek

:Saruboceq: Tedavide olanlar :

demiray : 1. Tüp Bebek - Sonuç 23 Ekim - Dualarımızı esirgemeyelim
akdas : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - Sonuç 1 Kasım - Dualarımızı esirgemeyelim
-badem- : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol

:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :

sevimli hayalet : 18 Ekim
sünger53 : 19 Ekim
selen25 : 20 Ekim
MONA ROSA : 22 Ekim
rabiş : 22 Ekim
gülsu : 23 Ekim
demiray : 23 Ekim Sonuç

:teselli: Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM kaydirigubbakcemile4)

haci78 : 17.10.2008
NEŞELİ:)) : 17.10.2008
zynp.ZEYNEP : 17.10.2008
artıkumutsuz : 17.10.2008
oztun : 19.10.2008
sevcangoksel : 22.10.2008
yiğit-yağmur : 23.10.2008
..ELCHIN.. : 23.10.2008
heja : 24.10.2008
gaye43 : 24.10.2008

:1hug: Ailemize Katılanlar :

ROAY : 14.10.2008
selen25 : 15.10.2008
beauty* : 16.10.2008
binbirgece : 23.10.2008
nevbahar38 : 23.10.2008

stolatgc2.gif
Bu Ay Doğanlar : KK'da doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım ;)

07.10.2008 YAĞMURCN
11.10.2008 canzi3445
11.10.2008 benssenb
23.10.2008 ilknuray
24.10.2008 mekselina86
25.10.2008 elifözge - Doğum günün kutlu olsun canım , nice senelere.. a.s.

- belinay82 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE. Kendisini tebrik ediyor , bebişini sağlıkla kucağına almasını diliyorum.

- NURDVC , zynp.ZEYNEP , sevcangoksel , latifeelif , yiğit-yağmur , oztun , artık umutsuz , ..ELCHIN.. , heja ve gaye43 hastalandı. İnşallah en yakın zamanda onları da pembe köşemizde görebiliriz.

- demiray arkadaşımız Perşembe günü 1. Tüp Bebek denemesinin sonucunu alacaktı. Henüz haber alamadık. İnşallah sonuç pozitiftir. Heyecanla bekliyoruz.

- Güzel hamişlerimiz naren1981 , olymposss , sema3455 bugün kontrole gidecekler. Dualarımız onlarla. Güzel haberlerini bekliyoruz.

DİKKAT ! ! ! BU TOPİCTE HER GÜN YOKLAMA ALINIR.
Mazeretsiz gelmeyenler esefle kınanır. Devamı halinde linç edilir. :roflol:

Canlarım hepinize iyi geceler. a.s. Allah rahatlık versin. İyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz :asigim:

herkeze kocamannn günaydin...
Nasilsiniz kizlar...ben hep ayni,biraz mutlu,biraz hüzünlü,biraz duygusal,biraz da endişeli.............anliyacağiniz karmakarişiğim....
Bu gün saat 3 te randevum var umarim iyi geçer..
Akşama girip gelişmeleri yazarim...

Nasilsiniz kizlar...ben hep ayni,biraz mutlu,biraz hüzünlü,biraz duygusal,biraz da endişeli.............anliyacağiniz karmakarişiğim....

Herkese günaydın,canım inşallah güzel geçer görüşmen..Şeniz

sandalye.jpg

:asigim::asigim:Kızıldenizzz canımm gell bakem şöylee bakk senin için hamişş sandalyesii buldumm ohh güzell oturr şöylee İYİCE bulaşsınnn sonra kalk biz oturcaz arkadaşlar tek tek sıraya geçinnn haha ilk öncee sıra benımmm :roflol::roflol:gece gece koptum yaaaaaaa

günaydın kızlar,

Kimsecikler yokken şu hamiş sandalyesine yayılayım biraz:kahve:, ohhh pek de süslü:asigim:.son hamişlerimizi belinayla, olympossu da bi oturtup kaldırmak lazım aslında.:1hug:

Hadi bakalım meleğimiz, güzel geçsin görüşmen, günün de güzelleşsin.Daha keyifli olursun umarım akşama Şeniz

Herkese günaydın bayanlar.............. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Hepiniz öpüldünüz............... Şeniz Şeniz Şeniz

bu günlerr yumurtlama günlerim.................pek ağrim yok.....
Oysa bundan önce çok ağrim olurdu yumurtlama günlerimde..........
Sadece hafif bi yumurtlama akintim var...............
Bu ay umudum ümidim yok zaten......................
Her ay hamile yine kalamadim düşüncesi beynimi kemiriyor.............

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım nur canım tebrik ederim seniiii allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

kızlar yarın 11:15 de randevum var yarın belli olcak dış gebelik mi normal mi bhcg nin artışına göre sanırım yine vajinal ult. la bakıcak korkuyorum çok kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum iiki varsınız siz olmasanız kimle dertleşirdim bilmiyorum

ben burda yalnızım ailem ist.da kayınvalidem ardahanda hiç bi büyük yok başımda korkma şöle olur böle olur dicek annemde zavallım günde 20 kez tel açıyo noldu varmı bişe diye doğduğum büyüdüğüm yerden uzaktayım sadece üniversitedeki arkadaşlarım var onlarda bekar zavallılar napsınlar bilmezler etmezler çok çaresizim inşallah bebğim benimlekalır korkuyorum bu kadar zaman istedim uğraştım kimseye belli etmeden gizlice ağladım ama şimdi hamileyim ona bile tam sevinemedim hep içimde ya giderse ya göremezsem ya benimle kalmak istemezse şüpheleri var

allaha sığınmaktan başka çarem yok zaten hep böle oldu rabbim en iiisini bilir bi tek bu içime su serpiyo dua edin nolur

biliyorum burda size bunları yazmamam gerekir ama niyetim kimseyi kırmak değil nolur yanlış anlamayın hep dua ediyorum sizlerede hamiş kaldım diye burdan gitmeyi hiç istemiyorum

allahım dualarımı dualarını kabul ettiği kişilerin hakkı için kabul etsin inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİN

Canım ya inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur. Ve seni hiç bırakmaz inşallah. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Sende bizim için dua et. Bizde hamiş kalmak istiyoruz artık.......

herkese günaydınlar kaydirigubbakcemile5 gününüz güzel geçsil (inşallah)a.s.

beyaz melekcim inşallah akşam bizlere çok rahatlamış olarak dönersin allah yardımcın olsuna.s.

kızlar gece ben yattıktan sonra çok güzel eğlenmişsiniz :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey maşallah :nazar: yüce rabbim sizi hep güldürsün inşallah :Saruboceq::1hug:

haaa aklıma gelmişken ben o koltuğa oturursam hiç kalkmam en iyisi siz hep oturun kalkın en son koltuk bana kalsın :jeyyar:

canlar benim net bugün çok sorunlu saat 9 dan berli uğraşıyorum net çok yavaş bu mesajı yolladıktan (tabi yollayabilirsem) sonra çıkmayı düşünüyorum çünkü sayfaları açamıyorum (sadece bu site değil msn yi bile açmıyor)ama işlerimi halleddikten sonra anneme gitcem eğer müsait olursa ordan yazarım.hepinizi öpüyorum.

Günaydınnnn kızlar herkeze hayırlııı bir gün,güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorumm :)Hadi kızlarrr hamiş haberleri bekliyoruzzz.Her hamiş çıktığında umudumuzzz kat kat artıyorrr:teytey::teytey::teytey:

F a d i k Hoşgeldinnn canım sanada günaydınn :)evet bazen net sinir ediyor insanı modemde kopukluk oluyoırr:jeyyar:
fadikk sen yattıktan sonra delürdük bizz yaa gece gece koptuk nevroyla msnde hehe:roflol::roflol:Fadikk oturup kalkıcan o kadarcık sırada arkadaşlarr var ziyaretçilerden :)sırnaşık şeysırnaşık şey
Allaha emanet oll iyi gezmelerrr sana arada gelllŞeniz

sandalye.jpg

:asigim::asigim:Kızıldenizzz canımm gell bakem şöylee bakk senin için hamişş sandalyesii buldumm ohh güzell oturr şöylee İYİCE bulaşsınnn sonra kalk biz oturcaz arkadaşlar tek tek sıraya geçinnn haha ilk öncee sıra benımmm :roflol::roflol:gece gece koptum yaaaaaaa
bu çokkk güzelllllllll bişiiiiiiii yaaaaaaaaa
bende bende bendeeeee

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn kızlar hepinize güzel hafta sonları.a.s.....bu sandalye meselesi hoşuma gitti ...bende oturmak istiyorum..:utangac:..ama liste yapalım önce kim oturacak bilelim sonra kavga çıkmasın....:roflol::roflol::roflol::

gunaydin kizlar nasilsiniz ne var n yok ben dun giremedim ozledim valla hepinizi ama hafta sonu kimseler yok galiba ogleden sonra kaynatiriz artik
bu arada nevrocum gece cok kaynatmis galiba hala gorunmuyor uyuyor sanirim
ogleden sonra kaynatiriz artik
guzel bir gun dilegiyle kizlar soyle bugun coooookkkkk mutlu olsak

Back