• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba. pc deki sorun nedeniyle 4 gündür giremiyorum nete...

pazartesi transferim oldu kızlar.(ayın 20 sinde) bekliyoruz bakalım o en zor süreçteyim.

bilmiyorum ama düşününce hep olmazsa diye korkuyorum olmayacak gibi geliyor.

1 kasım test tarihim canlarım. ne olur dualarınızı eksik etmeyin...

canim insallah bebegin seninle olur emeklerin bosa gitmez seninle dualarimiz bizlere umut olursun insallah:CüvCüv::nazar:

kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn

kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn
hadi semacım şu kaygılı ifadesini kaldırdır ve mutlu ifadesi koy.hadi canım gözümüzaydınhihoyyythihoyyyt

kızlar yarın saat 2 de doktorda randevum var ay çok heyecanlıyım allahın izni ile tedaviye başlıyorum dua edin bana çok ihtiyacım var :CüvCüv:

canim cok sevindim tedaviye baslamana insallah hayirlisyla gidip guzel haberlerle donersin allahim emeklerini bosa cikarmasin guzel sonuc alirsin insallah tedavin sonunda :Saruboceq:

gozun aydin canim kazasiz belasiz kucagina almayida nasip etsin allahim :Saruboceq:

selam herkese, selam Nevrosky... eşimde morfoloji problemi vardı, son Krüger testi %2 idi. Biz 2,5 yıldır normal yoldan deniyoruz ama ne gelen ne giden var... dün tüp bebek için ilk iğnemi yaptırdım, 14 gün boyunca göbekten iğne yapmam gerekecek...şimdilik herşey iyi gidiyor...tüp bebek esnasında spermler IMCI denilen sperm secme yontemi ile toplanacaklar. bilginize.

Ooooo asi74 de burdaaa. Canım koltuğu duydun da mı geldin. Bak nolur doğru söyle. sırnaşık şey sırnaşık şey

evet canim ya duydum koltugu hemen kostum geldim oturmak icin kacarmi siz laflarken caktirmadan oturdum ben siz farkedemediniz daha kalmiycaktimda bizim kocis durdurmadi beni yatalim diye geri size biraktim koltugu pekte rahatti:CüvCüv:

selam herkese, selam Nevrosky... eşimde morfoloji problemi vardı, son Krüger testi %2 idi. Biz 2,5 yıldır normal yoldan deniyoruz ama ne gelen ne giden var... dün tüp bebek için ilk iğnemi yaptırdım, 14 gün boyunca göbekten iğne yapmam gerekecek...şimdilik herşey iyi gidiyor...tüp bebek esnasında spermler IMCI denilen sperm secme yontemi ile toplanacaklar. bilginize.

tedavin hayirli olsun canim insallah cok guzel sonuclar alirsiniz cift cift
bizi haberdar edersin gelismelerden insallah:CüvCüv:

asi ; canımmmmm.. Sadece okuma modundasın sanırım. Anladım ben onu. yerimseniben Gel bir sessizce otur kalk sen yine de. Yarın inan olsun sıra gelmez. :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

canim inanki cok guldurdun beni evet bazen sadece okuma modunda oluyorum biliyosun zeki kiz yafu bu nevrocum allahim sana en kisa zamanda bebeis versin insallah :emir_bebek:soyle yaramaz yaramazkaydirigubbakcemile

lodosbitti ve cerencesil arkadaslarimiz hosgeldiniz aramiza insallah sizlerde en kisa surede hamis olusunuz da pembe koseye gecersiniz
kizlar siradakiler bu ay elinizi cabuk tutunda su bebisleri kacirmayin listede yer degistirip durmayin ya yani eski liste uyeleri sizler sira sizde allahim insallah bize bayram ettirir bu ay
balsurat nevro sizler listeyi cok isgal ettiniz eski uyeler yer acin artik

kizlar ben banlanmadan cikiyim islerimi yapip geliyim valla topigimizi alt siralarda gorunce dayanamadim biraz yukari cikti cok konustum galiba islerimi yapip geliyim benden kurtulus yok hahahaha
bu arada arkadaslar nevrocum yazmisti ama bulamadim siklusun 3.gunu hormon degerleri ne kadar olacakti yazabilirmisiniz netten bulamadim test sonucum geldide merak ettim
nevrocum tekrar yazabilirmisin canim ogleden sonra gorusuruz guzel haberlerle insallah

kızlar bende çıkyorum.pazar gitcem biraz da dolaşırım.stres atmam lazım.ben gelene kadar herkez kendine iyi baksın.a.s.a.s.

Çook sevindim. Bebeğin sana sımsıkı sarılmış bak. Gözün aydın.

HAYIRLI OLS CANIM ÇOK SEVİNDİM,hihoyyyt:nazar:DUALARIN İÇİN ÇOK SAĞOL İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ.SENDE HAYIRLISIYLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.:emir_bebek:

semacım çoooooooooooook güzel bir haber:dance::dance: bak allahım sanada nasip etti ve bebişin sana sıkıca tutunmuş canım dularımız işe yarıyor zaten arkadaşım allahım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah canım :Saruboceq::nazar:

allah hepinizden razı olsun ben razıyım şimdi biraz yatayım midem kötü sonra yine grlirim çok öptüm sizlerii görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar o koltuk oturma srası bende biraz oturayımda hamiş kalayım:CüvCüv: baksana kolay yolu buymuş meğer :roflol::dance::enbuyukkk:

Merhaba. İnşallah sende hayırlısıyla hamile kalıp pembe köşeye adını yazdırırsın.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

czytajkb8.gif
24.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 belinay82
2 canzi3445
3 cangema
4 binbirgece
5 nevrosky
6 naren1981
7 aymes
8 sevcangoksel
9 desertrose
10 açeyla
11 _f_a_d_i_k_
12 asi74
13 ..ELCHIN..
14 BEYAZ MELEK
15 sema3455
16 bengüsu
17 smhsmh
18 fatıma zehra
19 yiğit-yağmur
20 Balsurat
21 ^^sabirsiz^^
22 nevbahar38
23 mahsune
24 cerensesil
25 heja
26 lodosbitti
27 artık umutsuz
28 ealsnas
29 civciv1981
30 benssenb
31 el-muallim
32 BTRKLC
33 vesta
34 duygu2008
35 minos
36 nur82
37 KızılDeniz
38 akdas
39 cerencim
40 zynp.ZEYNEP
41 gamze2007
42 yabangülüm.
43 -badem-
44 xvyz
45 gaye43
46 Menzil Gülü
47 birebira

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

Back