Kızlarrrrrr ben geldimmmm. :dance: :dance: :dance: İşlerimi bitirdim çok şükür. Teftiş 2 ay kalacak ama beni sarsmaz bundan sonra. hihoyyyt Sizlere kavuştum artık. Ara ara işlerim çıkar ama bu kadar da uzun ayrılık yaşamam sizlerden. :teytey:
Canlarım ben hastayım ya hani. Onu perçinledim. kaydirigubbakcemile3 Öbür türlü de hasta oldum bugün (kırmızılar). :1rolleyes: Elimi kolumu kıpırdatacak halim kalmadı. Ama sizlere kavuşmanın verdiği heyecanla son enerjimi de biraz önce harcamış bulunuyorum. kaydirigubbakcemile3
İlk amacım hastalığı yenmek , ikinci amacım da öbür ay kırmızıları görmemek için çok çalışmak ve bol bol dua etmek.
canım valla fena yakalanmışsın hem grip hem kırmızılar hemde teftiş işin baya zor canım ama sende bu pozitif enerji varken hjerşey sana vız gelir valla inşallah canım benim kırmızılar gelmedi ama test negatif kan testi tabiki o yüzden ümidim kalmadı ama neden bu kadar geciktiğide beni düşündürmedi değil çünkü hiç şaşmazdı neyse artık vardır bir bildiği vucudunda ne yapalım artık ümitelrimiz bir dahaki aya kaldı canım
Kızlarrrrrr ben geldimmmm. :dance: :dance: :dance: İşlerimi bitirdim çok şükür. Teftiş 2 ay kalacak ama beni sarsmaz bundan sonra. hihoyyyt Sizlere kavuştum artık. Ara ara işlerim çıkar ama bu kadar da uzun ayrılık yaşamam sizlerden. :teytey:
Canım hoşgeldin şükür kavuşturana sevindim bundan sonra senden çok ayrı kalmayacağımıza olmuyodu öyle sensiz sessiz kalıyo buralar.
Çok geçmiş olsun bu arada tatlım sende kapmışın şifayı topiğimizdeki herkese uğradı sırayla nerdeyse ne virüsmüş ya yapıştı topiğimize gitmiyokaydirigubbakcemile3
Canlarım ben hastayım ya hani. Onu perçinledim. kaydirigubbakcemile3 Öbür türlü de hasta oldum bugün (kırmızılar). :1rolleyes: Elimi kolumu kıpırdatacak halim kalmadı. Ama sizlere kavuşmanın verdiği heyecanla son enerjimi de biraz önce harcamış bulunuyorum. kaydirigubbakcemile3
İlk amacım hastalığı yenmek , ikinci amacım da öbür ay kırmızıları görmemek için çok çalışmak ve bol bol dua etmek. kaydirigubbakcemile2 :Saruboceq:
Narencim konuşamadik nasilsin doktora falan gittin mi..
Eşin nasil kimbilir ne kadar sevindi nasil söyledin eşine merak ettim valla
Başın sağolsun canım Allah başka acılar göstermesin
neşeli başınız sağolsun mekanı cennet olsun ALLAH RAHMET EYLESİN CANIM
neşeli başiniz sağolsun canim...
Allah sabir versin...sevenlerine
Canım başınız sağolsun allah sabırlar versin .Mekanı cennet olsun inşallah:Saruboceq:
başın saolsun canım allah sabırlar versin sana ve ailesineeeee sana da geçmiş olsun tez zamazda iileşirsin inşallahhhh
NEŞELİ başınız sağolsun canım allah geride kalanlarınıza uzun ve hayırlı ömür versin
sabırsız canım sana da geçmiş olsun kendine iyi bak.
neseli basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun
güzelim başiniz sağolsun.allah sevenlerine sabir versin.
çok teşekkürler canim .allah en kisa zamanda sizlere de nasip kismet eder inşallah.
allah razı olsun kızlarhoş geldin neşeli başınız sağolsun çanım allah sabır versin senin ne rahatsızlığın vardı sanıda çok geçmiş olsun
sevındım canım.kocaelı gercekten guzel bır yer.nresındeler acaba ben korfezdeyım.ama sıkı sık ızmıte gıder gelırım.esımle ızmıt carsıyı severız.buralarda hıc gezmeyız.canımız dısarı cıkmak ısteyınce hooop ızmıte.gemıs olsun dılegınız ıcınde saolun kızlar.cok fenayım suan.adette olcam zaten oluyom sancıdan.ama evımı temızlemek ve yemek yapmak zorundayım.dun hastayım dıye esım lahmacun getırdı bana saolsun.ama bugunde hazır yemek olmaz sımdı deme.ne tembelım yaaa
kızlar sizlerede geçmiş olsun aman dikkat edin gerekirse dışarı çıkmayın ve en önemlisi güneşe aldanıp çok ince giyinmeyina.sbenimde boğazlarım ağrıyoo
bende rahim filmi çektirdimrahim filmi çektiren arkadaşlar ve aşılama yaptıranlar ;
kızlar sorum size duyumlarıma göre rahim filmi çekildikten sonra dr 6 ay ara veriomuş tedaviye böyle bişey var mı?
rahim filminden hemen sonra ki ay aşılama yapılıyor mu?
beni aydınlatır mısınız kızlar meraktayım
21 ekimde rahim filmim çekilcek drum desolett doğum kontrol hapı verdi bu ay bebek olmasın diye eşimede spermiyogram yapılcak
inşallah her sey yolunda gider
hepinize teşekkürler
nevrosyk canım her iki yöndende geçmişler olsunKızlarrrrrr ben geldimmmm. İşlerimi bitirdim çok şükür. Teftiş 2 ay kalacak ama beni sarsmaz bundan sonra. Sizlere kavuştum artık. Ara ara işlerim çıkar ama bu kadar da uzun ayrılık yaşamam sizlerden.
Canlarım ben hastayım ya hani. Onu perçinledim. kaydirigubbakcemile3 Öbür türlü de hasta oldum bugün (kırmızılar). Elimi kolumu kıpırdatacak halim kalmadı. Ama sizlere kavuşmanın verdiği heyecanla son enerjimi de biraz önce harcamış bulunuyorum.
İlk amacım hastalığı yenmek , ikinci amacım da öbür ay kırmızıları görmemek için çok çalışmak ve bol bol dua etmek.
canım valla fena yakalanmışsın hem grip hem kırmızılar hemde teftiş işin baya zor canım ama sende bu pozitif enerji varken hjerşey sana vız gelir valla inşallah canım benim kırmızılar gelmedi ama test negatif kan testi tabiki o yüzden ümidim kalmadı ama neden bu kadar geciktiğide beni düşündürmedi değil çünkü hiç şaşmazdı neyse artık vardır bir bildiği vucudunda ne yapalım artık ümitelrimiz bir dahaki aya kaldı canım
nevro sana hayırlı işler canım.yeni adetim 7 kasım bu ay dinleniyorum.öbür ay o kist sorun çıkarmazsa 4 aşılamaya başlarım.omadı aralık ayında ne yapalım.sona bir adım kaldı.:sm_confused:
Kızlar size bişey sormak istiyorum. Eşim 1 hafta sabah akşam keçiboynuzu suyu içmişti. Şu anda sadece akşamları içiyordu. Hiç aksatmamıştı. Fakat Cumartesi,Pazar evde yoktuk. O yüzden 2 akşam arka arkaya içemedi. :çok üzgünüm:Sizce bu tedaviyi etkiler mi? Acaba bu akşam 3 bardak mı içirsem ne dersiniz kızlar.:çok üzgünüm: :1no2::1no2:
allah razı olsun kızlar
5 sene çektikten sonra vefat etti
bide işin iç burkan tarafı sülalede tek beni sever ve benimle konuşurdu
ve yiğenlerinden tek benim düğünüme gelmiştir
allah günahlarını af etsin makanı cennet olsun ne diyeyim
benim rahatsızlığım 1buçuk aydır var neredeyse heja doktor doktor taşındım ama ne fayda allah tan bişeyim kalmadı artık
yani bende salgın hastalık olan grip in pençesindeydim:))
kızlar sizlerede geçmiş olsun aman dikkat edin gerekirse dışarı çıkmayın ve en önemlisi güneşe aldanıp çok ince giyinmeyina.s
bende rahim filmi çektirdim
antibiyotik yazdılar ama korun demediler hatta doktorum daha kolay hamile kalırsın tutar inşallah falan dedi
hatta ben 1 sene sonra eşimin sorunu tam anlamıyla öğrenince aşılama yaptırmak istemiştim
doktor bu tutmazsa senden 2.film isticem demişti
yine temiz çıkarsa hemen 2. aşılama falan yaparız dedi
ama aşılama olmadan iptal olmuştu:))
2.si içinde gitmedim çünkü üroloğ eşimde kristalleşme olduğunu bu şartta zor hamile kalacağımı söylemiş:1no2:
inşallah senin eşinde hiç bir sorun çıkmaz ve hemen filmi çekersiniz arkasındanda ben hamişim diye çığlık atarsın burda bizimde yüreğimize su serpilir:1hug:
nevrosyk canım her iki yöndende geçmişler olsun
of ya adet ve grip hiç çekilmez ama sendeki enerji bunlara vız gelir evel allah
canım üzülme oluyor bazen kadınlarda böyle geçikmeler bendede geçenki ay 42.gün geldi adetim
nasıl morelim bozuldu 2 idrar testi ve kan testinde negatifi görmek içimi parçalamıştı
sonra mevsimsel olduğunu duyunca neyse hayırlısı buymuş dedim
bu günümüzede hamd olsun
,hep böyle olmayacak ya elbet birgün bizde anne olacaz:CüvCüv::ecrin_bebek
evet canım ne yapalım artık üzülmemeye alıştık allahım hakkımızda hayırlısını versin canım kristalleşme nasıl birşeymiş canım hiçmi olmaz dedi aşılama falanladamı tüp bebek falandamı olmazmış canım ama yinede allahtan ümit kesilmez canım
selam canlarım merhaba ben hem rahatsızlığımdan dolayı hemde amcamın vefatı nedeniyle gelemedim
bayadır.yeni hamişler var galiba 2 tane çok sevimdim ya allah ım tamamına erdirsin
hep böyle mutlu olun kızlar ve mutlu olalım:))
benimde boğazlarım ağrıyoo :mymeka::a015:
kizlar sirasi gelen arkadaslar bizden umit gitti insallah sizden guzel haberler aliriz durmak yok insallah birde nevrocum sen bilirsin ama dedigin gibi bir limitimiz olsun bence 3 4 ay girmeyen bence zaten girmeyecek demektir bence listeden lisebilirsin arkadaslar ne dusunur bilmem ama ben 3 aydir takip ediyorum bi siteyi hic gormedigim listede kisiler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?