allah razı olsun kızlar
5 sene çektikten sonra vefat etti
bide işin iç burkan tarafı sülalede tek beni sever ve benimle konuşurdu
ve yiğenlerinden tek benim düğünüme gelmiştir
allah günahlarını af etsin makanı cennet olsun ne diyeyim
benim rahatsızlığım 1buçuk aydır var neredeyse heja doktor doktor taşındım ama ne fayda allah tan bişeyim kalmadı artık
yani bende salgın hastalık olan grip in pençesindeydim:))
kızlar sizlerede geçmiş olsun aman dikkat edin gerekirse dışarı çıkmayın ve en önemlisi güneşe aldanıp çok ince giyinmeyina.s
bende rahim filmi çektirdim
antibiyotik yazdılar ama korun demediler hatta doktorum daha kolay hamile kalırsın tutar inşallah falan dedi
hatta ben 1 sene sonra eşimin sorunu tam anlamıyla öğrenince aşılama yaptırmak istemiştim
doktor bu tutmazsa senden 2.film isticem demişti
yine temiz çıkarsa hemen 2. aşılama falan yaparız dedi
ama aşılama olmadan iptal olmuştu:))
2.si içinde gitmedim çünkü üroloğ eşimde kristalleşme olduğunu bu şartta zor hamile kalacağımı söylemiş:1no2:
inşallah senin eşinde hiç bir sorun çıkmaz ve hemen filmi çekersiniz arkasındanda ben hamişim diye çığlık atarsın burda bizimde yüreğimize su serpilir:1hug:
nevrosyk canım her iki yöndende geçmişler olsun
of ya adet ve grip hiç çekilmez ama sendeki enerji bunlara vız gelir evel allah
canım üzülme oluyor bazen kadınlarda böyle geçikmeler bendede geçenki ay 42.gün geldi adetim
nasıl morelim bozuldu 2 idrar testi ve kan testinde negatifi görmek içimi parçalamıştı
sonra mevsimsel olduğunu duyunca neyse hayırlısı buymuş dedim
bu günümüzede hamd olsun
,hep böyle olmayacak ya elbet birgün bizde anne olacaz:CüvCüv:
:ecrin_bebek
evet canım ne yapalım artık üzülmemeye alıştık allahım hakkımızda hayırlısını versin canım kristalleşme nasıl birşeymiş canım hiçmi olmaz dedi aşılama falanladamı
tüp bebek falandamı olmazmış canım ama yinede allahtan ümit kesilmez canım