beterim ne yaptın nasılsın :asiğim:
sağol bitanem Allah razı olsun dinlenmeye çalışıyorum sende kendine dikkat et :icecream:Sabırsızımm sabırlı ol canım ama ben avatarımı çok seviyom :):icecream::mymeka:O kadar şeker yemek iyi değil sana :)bebişin olduğu zaman alırsın hehe 10 lu paket almış bide haha:roflol:Şaka bir yana dikkat et kendine..Ballı limonlu çay yap kendine iyi geliyor boğazlara yat dinlen azcıkkŞeniz
napayım canişko 4. kez aşılamaya karar verdim.çünkü cepten ödediğim için bu ucuz bir tedavi.ve son tedavim bundan sonra maddi sebeplerden dolayı devam etmicem.yeter artık beş senedir çektiğim vucudüm yoruldu sinirlerim yıprandı ve daha ötesine geçemicem.kimin iiçin niçin.hayatıma devam etcem.oğlum var onu topluma faydalı bir birey olarak yetiştircem.güzel bir gelin alıcam.umarım kaynanasına çekmez fırt fırt doğurur.bakarım ben.yarın gitcem röfle yaptırcamkaydirigubbakcemile3.nasılsa hamile değilim.gezcem tozcam kocanın parasına har vurup savurcam.
fatimazehracim buldum galiba acinca okursun kullanici panelini aciyorsun
orda ayarlar var onu seciyorsun ordanda ozel msj alimini tikliyorsun
hatta ordan tum ayarlarini okuyabilirsin ordan herseyi yapabilirsin degistirebilirsin canim
rahim filmi çektiren arkadaşlar ve aşılama yaptıranlar ;
kızlar sorum size duyumlarıma göre rahim filmi çekildikten sonra dr 6 ay ara veriomuş tedaviye böyle bişey var mı?
rahim filminden hemen sonra ki ay aşılama yapılıyor mu?
beni aydınlatır mısınız kızlar meraktayım
21 ekimde rahim filmim çekilcek drum desolett doğum kontrol hapı verdi bu ay bebek olmasın diye eşimede spermiyogram yapılcak
inşallah her sey yolunda gider
hepinize teşekkürler
kızlar sorum size duyumlarıma göre rahim filmi çekildikten sonra dr 6 ay ara veriomuş tedaviye böyle bişey var mı?
21 ekimde rahim filmim çekilcek drum desolett doğum kontrol hapı verdi bu ay bebek olmasın diye eşimede spermiyogram yapılcak
hepinize teşekkürler
napayım canişko 4. kez aşılamaya karar verdim.çünkü cepten ödediğim için bu ucuz bir tedavi.ve son tedavim bundan sonra maddi sebeplerden dolayı devam etmicem.yeter artık beş senedir çektiğim vucudüm yoruldu sinirlerim yıprandı ve daha ötesine geçemicem.kimin iiçin niçin.hayatıma devam etcem.oğlum var onu topluma faydalı bir birey olarak yetiştircem.güzel bir gelin alıcam.umarım kaynanasına çekmez fırt fırt doğurur.bakarım ben.yarın gitcem röfle yaptırcamkaydirigubbakcemile3.nasılsa hamile değilim.gezcem tozcam kocanın parasına har vurup savurcam.
nebilim öyle söyleyenler oldu bu ay bizde aşılama düşünüyoruz ama drun ne düşündüğüde önemli
çok korkuorum rahim filmindennnnn
selam canlarım merhaba ben hem rahatsızlığımdan dolayı hemde amcamın vefatı nedeniyle gelemedim
bayadır.yeni hamişler var galiba 2 tane çok sevimdim ya allah ım tamamına erdirsin
hep böyle mutlu olun kızlar ve mutlu olalım:))
hepinize teşekkürler
Günaydın birtanem. İnşallah bitanem. Mesela senden alabilirmiyiz acep? :dance: :dance: İnşallah gelmez kırmızıların bekliyoruz merakla güzelim. :sm_cool:
sabırsız slm canım,rahim filmi çektirdikten sonra korunmadım,doktorum korunmana gerek yok demişti aşılama yaptırmayı düşünüyorduk son kez eşimde üroloğa kontrol gitsin ondan sonra yaptıralım dedik ve sperm değerlerinin varikosel yüzünden düştüğünü ve bir an önce ameliyat olmasını söyleyince doktorumuz ,aşılamayı erteledik,ameliyat oldu ve doğal yollardan hamile kalmayı bekliyorum tabii biraz zaman geçmesi gerekiyor ama eşinde sorun olmayıp rahim filminden birkaç ay sonra hamile kalan arkadaşlarda var a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?