selam canlarım merhaba ben hem rahatsızlığımdan dolayı hemde amcamın vefatı nedeniyle gelemedim
bayadır.yeni hamişler var galiba 2 tane çok sevimdim ya allah ım tamamına erdirsin
hep böyle mutlu olun kızlar ve mutlu olalım:))
fatima zehra canim ozel msjin kapalimi sana msj aticaktim
benimde boğazlarım ağrıyoo :mymeka::a015:
selam canlarım merhaba ben hem rahatsızlığımdan dolayı hemde amcamın vefatı nedeniyle gelemedim
bayadır.yeni hamişler var galiba 2 tane çok sevimdim ya allah ım tamamına erdirsin
geçmiş olsun canım a.s. benim de dayılar ve dedemler kocaelindeler bizde trenle gidip geliyoruz o yüzden senin yorgunluğunu çok iyi anladım canım a.s
benimde boğazlarım ağrıyoo :mymeka::a015:
sevındım canım.kocaelı gercekten guzel bır yer.nresındeler acaba ben korfezdeyım.ama sıkı sık ızmıte gıder gelırım.esımle ızmıt carsıyı severız.buralarda hıc gezmeyız.canımız dısarı cıkmak ısteyınce hooop ızmıte.gemıs olsun dılegınız ıcınde saolun kızlar.cok fenayım suan.adette olcam zaten oluyom sancıdan.ama evımı temızlemek ve yemek yapmak zorundayım.dun hastayım dıye esım lahmacun getırdı bana saolsun.ama bugunde hazır yemek olmaz sımdı deme.ne tembelım yaaa-tatlicadiarzu-
sanırım senden geçti canım olsun senin virüsün senin gibi baldır:1hug:Canım sende şifayı kaptın demek...geçmiş olsunn :)galiba benden geçti sana virüs:jeyyar:
BALSURATIM sen avatarını değiştirmezsen dişlerim çürüycek
nezaman avatarını görsem üçer beşer lolipop yiyorum :mymeka:
10 lu paketlerden aldırttın bana :mymeka: :dilcikar:
uykum var yaw mirmirmirmirmirmirmirmir
çanım zaten çok yıpratmıyorum.zaten yıprancak sinirlerim kalmadı.koy verdim herşeyi.allahtan gelene karşı gelinmez zaten.rabbim isterse verir.zaten hayırlı olacaksa versin.dilerim ikizleriniz olur.benim gibi ikinciyi aramak için hastanelere gitmek zorunda kalmazsınız.a.s.BTRKLC canım çok geçmiş olsun.ama yinede şükret Allah'ım sana bir tane vermiş.kendini çok yıpratma.Allah çocuğunqa uzun ömür versin.İnşallah ikinciyede kavuşursun.
canım çok sağol sanada geçmiş olsun.btrklc canım rabbim sabır versin sana çok geçmiş olsun
sağol asicim dilerim ve isterim ki öyle olur.rabbim hepimizin kollarını bebişlerle doldursun.btrklc canim tekrar gecmis olsun allahim ogluna uzun uzun omur versin anali babali buyusun hic uzulme sen allahim eminim hic beklemedigin bir anada ikinci evledini verecek sen yinede dikkat et bir defa hamis kaldiysan birdaha kalirsin tup bebek yaptirmasanizda kendinize dikkat edin spermcikler belki duzelcek ve hamis olcan ben inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?