Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk canim benim yok ya benim adetimi hemen kesiyor o yuzden ilacda almadim
senin keyfin nasil duzeldinmi biraz hic kendini uzme baka bana artik o kadara alistimki adet oldum diyip geciyorum uzulmek yok artik:sm_cool:
Nevrocuuuuummmmmmm nerdesin. :teytey:Bi soru sormuştum arkadaşlar bana cevap vermiyolar. :çok üzgünüm: :roflol: :roflol: Sen bana yardımcı olursun ancak eminim. CADIARZU
İyi canım ya elimden gelen bişey yok ben ne kadar istesemde olmuyo bazı şeyler kısmet işi bunlar . Bende alışıyorum yavaş yavaş artık
evet canim biraz relax olalaim demi allahim ol demeyince olmuyor zaten bol bol dua edelim birbirimiz icin insallah olucak bir gun beraber dogum gunlerimizi hesaplayalim insallah seneye
Kızlar size bişey sormak istiyorum. Eşim 1 hafta sabah akşam keçiboynuzu suyu içmişti. Şu anda sadece akşamları içiyordu. Hiç aksatmamıştı. Fakat Cumartesi,Pazar evde yoktuk. O yüzden 2 akşam arka arkaya içemedi. :çok üzgünüm:Sizce bu tedaviyi etkiler mi? Acaba bu akşam 3 bardak mı içirsem ne dersiniz kızlar.:çok üzgünüm: :1no2::1no2:
Günaydın bitanem. :1hug: İyiyiz çok şükür canım. Moralimiz çok iyi , ben biraz gribim o kadar. Sen iyisindir inşallah. Amin güzelim, bizler de o günleri görüp o duyguyu yaşayacağız Allahın izniyle. :teytey:
Canım ben yardımcı olmak isterdim ama tama bi bilgim olmadığı için karışmak istemedim kusura bakma
günaydın tatlı bayanlar...grip olanlar bol bol c vitamini alsın bakiimmm...yerimseniben.bizim hasta olmamamız lazım..:1rolleyes:. malum çalışmalar yapılmalı.:CüvCüv:.kimse ara vermesin sakın....:jeyyar:
kızlar gunaydın.ıkı gunluk bır aradan sonra anca gelebıldım.dun 23 de uyuduk esımle valla.okadar yorgundumkı.dugune gıttım ıstanbula.ay burnumdan geldı.trenle gıttık.esım gelmedıgı ıcın.elımızde posetler hedıyelerımız.bırde uzun yollar yuruduk dugunemı gıttım savasamı bılemedım.of ya oluyorum bırde herkez grıptı.bu sabah bı uyandım acayıp bogazlarım acıyor ve burnum akıyor.basım patlıcak sankı.esımde dıyor:ya sen benı burda yalnız bırakırsan allahta sana boyle ımtıhanlar verır.ben yokken oturma odasında yatmıs zaten.daha kahvaltı yapmadım.bu arada olımpoosss coooooooooook tebrıkler.rabbım tamamına erdırsın ınsallah.hadı gorusuruk kızlar.takıpteyım..
tekrar günaydın kızlar a.s. bu nasıl gripmiş ya anlamadım türküyenin heryerin de salgın var :sm_confused: ben şidilik grip değilim eşimede grip aşısı yaptırdım grip olunca hiç çekilmiyor çok nazlı kaydirigubbakcemile3
canlar bütün hasta olanlara çok geçmiş olsun diyoruma.s.
BEYAZ MELEK cim resimlerini gördüm çok tatlısın canım Allah seni sevdiklerine bağışlasın kendini toparlamana da çok sevindim canım inşallah kısa zaman da hamiş haberlerini de duyarız :CüvCüv:
selam canlarım merhaba ben hem rahatsızlığımdan dolayı hemde amcamın vefatı nedeniyle gelemedim
bayadır.yeni hamişler var galiba 2 tane çok sevimdim ya allah ım tamamına erdirsin
hep böyle mutlu olun kızlar ve mutlu olalım:))