sevindim canım şükür herşey normal çıkmışŞenizselam kızlar ,ben geldim.2-3 gündür yoktum.rahim filmiyle yğraşıyoduk.rahim filmi çekildim.rabbime sonsuz şükürler olsun ki iki tüpümde açık çıktı..mutluluktan havalara uçtum.bir de rahimde sorun çıkarda diye çok korkuyordum.çok şükür rabbime.sevincimi sizlerle paylaşmak istedim....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sağol harzemcimŞenizhayırlı günler kızlarrr......
fadikçim canım bebeğin inşallah sımsıkı yapışır sanada bırakmaz seni 9 ay boyunca kucağınada alırsın inşallahhhh hayırlısıyla ........
latifeelif olumlu düşün canım inşallah sende salı günü pozitif sonucu görenlerden olursun kavuşursun bebeğine......
valla kızlar bu sıcaklarda oruç tutmak baya zor oluyo sersem sersem dolanır oldum kendimi iş yapmaya veriyorum bu seferde dilim damağım kuruyo devamlı yatmakta olmuyo baş ağrısı yapıyo inşallah hayırlısıyla bütün oruçlarımı tutarım yine ben evimin içindeyim dışarda çalışanlara allah yardım etsin dayanma gücü versin inşallahhh
sağol tunacımŞenizhatırlıyorum tabikli....fadikçim bebişin inşallah sıkı sıkı tutunmuştur sana ve annesini bırakmaz inşallah.hatırladın beni umarım.bayağı oldu çünkü girmeyeli.bu arada hamiş listesini yayınlarmısınız.merak ediyorum kimler ne yapmış.baktımda eskilerden pek göremedim topikte.
canım çıkmışım o an...mesajını yeni gördüm...Fadikçim onlinesin gördüğüm kadarıyla....
Nasıl oldun, ne durumdasın... var mı bir gelişme...
aklım sen de inan ki...
kızlar bu salı yapılıyor kan tahlilim.. bakalım pozitifi görebilcemmi bende.. dua edin inşallah ilk tüp bebek denemem...
canlarım hepinize çok teşekkür ederim...
eşimde 1 tane sperm çıkmıştı öyle dua ettim öyle yalvardımki rabbime çıkan yumurta sayısı kadar da sperm çıktı ve hepsi döllendi.. rabbim öyle büyükki kızlar.. öyle yüceki.. yaşım 24 olduğu için 1 embriyo yerleştirildi... tahlil günü yaklaştıkça heyecanım olumsuzluklara yöneliyor.. bebeğim benimle değil gibi hissediyorum... ve ağlamak istiyorummm.. negatifi görmeye hazır değilim hepiniz gibi bende pozitifi görmek anne olmak meleğime kavuşmak istiyorum...
ben aslında bu aşamalara kadar geleceğimizede inanamıyordum sperm bulunamıcak diye çok korkuyordum ve tedavi yarıda kalır zannediyordum.. allahım dualarımızı kabul etti ve bulundu döllendi ve embriyolar oluştu çok şükür...2 kere aşılama oldum aşılama sonuçlarım kocaman negatiflerle sonuçlandı o günleri tekrar yaşamak istemyorum.... birbirimize dua edelim inşallahhhh.. alahım şu mübarek günblerde bizleri meleklerimize kavuştursun inşallah..
dualarım sizlerle.. tedavide olanlar yada olmayan arkadaşlarım rabbim meleklerinize en sağlıklı şekilde kavuştursun sizleri...ve hiç ayırmasın inşallah...
nevrosky döneminden arkadaşlar vardı şimdi hatırlayamıyorum ama beni o dönemlerden tanıyan hatırlayan varmı????
müjde kızlar müjde sonunda oldu ben size umudunuzu kaybetmeyin demedimmi allah rabbim verdi işte meleğiğimi 10 haftalık hamişim çok zor geçiyor ama olsun razıyım 5yıl bekledik rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın
inş canım..inş...slm kızlar fadık canım bebişin sana sımsıkı tutunur bırakmaz inşşşşşşşş mucızen dualarım sana butun burdakı arkadaşlarıma bız bu aralar stresten eşimle sureklı tartışıyoruz dun gece uzun uzun konuştuk bakalım ne olacak
Fadikcimm nabıosun canım benimmm
canım ben yatmaktan sıkıldım ama yinede sağlıklı olsunda 9 ayda yatarım diyorum....fadık bebiş için yat dınlen ben bazen dıyorum olsun 9ay yatarım dıye ama oda sıkar bır sure sonra ben onumuzdekı ay ovulasyon testı kullanmak istıyorum yapabılırmıyım acaba bıde bır steden baktım mor ambalajlı acaba dogru sıtedenmı verıyorum bılmıyorum yardımcı olurmusunuz
inş canım....Yat canım ya dinlen kafana bişey takma rabbim ol demiş bi kere geriğsini kayırır inşallahh
nermincim gözün aydın.bak iyi değerlendir bu zamanları:jeyyar:rahim filminden sonra hamile kalma şansı yüksek çünkü tüpler açık tamamen şu an.
fadikcim evet mide bulantısı normal gebelik belirtisiymiş.bulantı yok diye anormalda değil ama nette okumuştum.bebişin seninle şu an biliyorum.
nermincim gözün aydın.bak iyi değerlendir bu zamanları:jeyyar:rahim filminden sonra hamile kalma şansı yüksek çünkü tüpler açık tamamen şu an.
fadikcim evet mide bulantısı normal gebelik belirtisiymiş.bulantı yok diye anormalda değil ama nette okumuştum.bebişin seninle şu an biliyorum.
evet canım bende öğle okumuştum....
dediğin gibi tabiki bulantı olmayan normal değil anlamında değil...
çünkü hiç bulantısız sağlıklı hamilelik geçirende çok oluyor...
ya ben birde bu bulantı işini pozitif düşünmek için kullanıyorum yoksa aklıma kırk türlü şey geliyor...
son acile gittiğim dr ağlayınca bana bak senin gibi düşüğe neden bulunamayanalrın çoğu stresten oluyor dedi...
yani stres çok etkili...
bu bulantı işide doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama iyi düşünmeme nedne oluyor...
hayırlısı bakalım...inş sağlıocakla kucaklarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?