- 30 Mayıs 2010
- 1.177
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bende öğle okumuştum....
dediğin gibi tabiki bulantı olmayan normal değil anlamında değil...
çünkü hiç bulantısız sağlıklı hamilelik geçirende çok oluyor...
ya ben birde bu bulantı işini pozitif düşünmek için kullanıyorum yoksa aklıma kırk türlü şey geliyor...
son acile gittiğim dr ağlayınca bana bak senin gibi düşüğe neden bulunamayanalrın çoğu stresten oluyor dedi...
yani stres çok etkili...
bu bulantı işide doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama iyi düşünmeme nedne oluyor...
hayırlısı bakalım...inş sağlıocakla kucaklarım....
iyi düşün iyi olsun.işallah bize güzel haberlerle geleceksin.
teşekkür ederim cnm.evet bende değerlendirmeyi düşünüyorum ama dr olası bi iltahaplanma için antibiyotik verdi.birde benim üşütmem var onun içinde fitil verdi bu yüzden pek olmaz gibim geliyo.ama değerlendircez bakalım olur mu olur. değil mi...
fadikcim canım ne durumdasın şu an lekelenmelerin geçtimi doktora gittinmi canım
aa latifelif geçen bende seni düşünmüştüm ne yapıyo diye
inşallah sonucun pozitif olur
canım fadiğimde durum ne diye meraklandım
dualarımdasın canım
Günaydın arkadaşlar, fadikçim ne kadarlık oldu bebiş?
selam kizlar nasilsiniz?havadisler var mi yeni?
fadigim nasilsin?melegin sana simsiki tutunacak insallah..
tatlim bulanti kisiden kisiye degisiyor..benim hic olmadi mesela,tas catlasa 2 defa..
ama sen her konuda icini rahat tutmak zorundasin,senin psikolojin cok cok önemli..
iyi düsün hersey iyi olsun insallah..dualarimizdasin canim..
slm kızlar,
fadik merak ettim seni,umarım iyisinizdir :Saruboceq:
hoşgeldin canım...ankaradaki işleirn nasıl geçti herşey yolundamı...geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorumm..atlattım sonunda biraz zor olsada..
bir iki gün önce döndüm ankara dan ne var ne yok çok bilmiyorumm..umarım herkes iyidirr..öptüm hepinizi
canım sadece bu ay değil diğer ayıda değerlendir...teşekkür ederim cnm.evet bende değerlendirmeyi düşünüyorum ama dr olası bi iltahaplanma için antibiyotik verdi.birde benim üşütmem var onun içinde fitil verdi bu yüzden pek olmaz gibim geliyo.ama değerlendircez bakalım olur mu olur. değil mi...
hoşgeldin canım geçen baktım kapsama alanı dışındaydın demek bundanmış...Herkese hayırlı ramazanlar bena.s Enikazyaa.s. uzun zamandır gıremıyordum msn adresım ıptal oldugundan edıtor engelleme yapmıs galıba. Yenı ısım msn alana kadarda canım cıktı sıfrelerı unuttum v.s sımdı yenı ısmımle burdayım Fadıkcım cok gecmıs olsun ıcını rahat tut ınsallah guzel melegın senle buna ınan mıde bulantısının olması ıyıdır dıye bılıyorum kalp atısları baslamıstır arkadasım bana oyle demıstı gercektende 3gun sonra kalp atıslarını duydukbu mubarek ayların hatrına Rabbım senın burdakı butun arkadasların yavrularını yavrularına kavusacak arkadasların yardımcısı olsun saglıklı meleklerle kucaklarını yuvalarını doldursun Tedavıde olan arkadaslar ınsallah pozıtıf olur sonucları a.s.
sağol canım söylediklerin iyice umut oldu inş düşündüğümüz gibi olacak...Canım pozitif düşün ,bende kanamalı bir hastaydım ne zaman kanamam çoğalıpta doltorumu arasam ,bana ilk sorduğu gebelik belirtilerin ddewam ediyormu yani bulantıların hala warmı,çünki 12 haftadan küçük bebeklerin kalpleri durduğunda belirtilerde hemen geçiyoanında hatta.Sende warsa bu iyiye işaret.Banim bebeğim öldüğünde 16 haftalıktı ama belirtiler hala dewam ediyordu bununnedenide gebelik hormonunun çok yüksek olmasıymış ben bebeğimin öldüğünü hissetmiştim ama konduramıyordum ne tarafa yatsam o tarafa birşeyin yığıldığını hissediyordum.AHHH AAAAAhhh yaşasaydı şimdi onu sewecektim .
İnşallah senin bebişin iyi ama annesini biraz üzecek giibi,ama olsun o sağlıklı olsunda bizzzzz her ceremeyi çekeriz.Bebişin we sen Allaha emanet olun ,Hayırlı geceler....
hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet lekelenmeler kesilmedi ama şükür çok fazla değil...aslında açık kahverengiye de döndü biraz
ama arada içinde koyu renkli sanki biraz kurumuş akıntılar geliyor...
1 hafta önce girdiğim utrasona göre yarın 7 haftalık oluyor ama ovulasyon 17. günü olduğu için ben 3 gün geriden gittiğimi düşünüyorum...
yarın kalp atışı için dr a gitmem lazım ama eğer şimdilik atmamışsa stres yapmaktan korkuyorum...
daha yeni yeni biraz pozitif düşünmeye başladım ve böyle olmam lazım...
yarın eşimde evde iyi olur ama karar veremiyorum işte...
kızlar sizce ne yapayım?
hoşgeldin canım...ankaradaki işleirn nasıl geçti herşey yolundamı...
canım sadece bu ay değil diğer ayıda değerlendir...
benim hamile kalmamda histereskopinin falanda çok karı oldu bence
çünkü ondada ilaç veriyorlar...
hem biliyorsun benin 1 tüpümde kapalı ve ben histereskopiden 3 ay sonra hamile kaldım değerlerimiz çok güzel olmasada demekki rahim yolları temiz ve açık olduğu için sperm azda olsa şansımız artıyor...
hoşgeldin canım geçen baktım kapsama alanı dışındaydın demek bundanmış...
güzel dileklerin için sağola.s.
canım sen kaç haftalıkken kalp atışını duymuştun...
sağol canım söylediklerin iyice umut oldu inş düşündüğümüz gibi olacak...
canım sende bebeğini kaybettin demek rabbim birdaha yaşatmasın kısa zamanda sağlıcakla hamile kalırda bebişini kucaklarsın inş...
slm kizlar, hepinize iyi haftalar diliyorum a.s.
fadigim, insallah kalp atislarinida duyarsin, ve saglikla kucaginada alirsin canim...
pozitif dusunmek bazen zor olabiliyo, ben hamileligim 22.haftsainda olmama ragmen, ve hersey cok guzel gidiyo olmasina ragmen hala stres yapiyorum, 2normal randevu arasinda en az1defa acile bi gidiyorum, artik acildekilerde bikti bende, en son baska hastaneye gittim:1ninca:
bizim durumumuzda olan butun kadinlar icin bence hamilelik surecide biraz stresli oluyo, zor bulup kolay kaybetme korkusu iste!!
bana herkes ay tadini cikar, hayatindaki en guzel donmelerden biri diyolar, bense bir an once gunlerin gecmesini istiyorum, saglikla kucagima alacagim ani bekliyorum
slm kizlar, hepinize iyi haftalar diliyorum a.s.
fadigim, insallah kalp atislarinida duyarsin, ve saglikla kucaginada alirsin canim...
pozitif dusunmek bazen zor olabiliyo, ben hamileligim 22.haftsainda olmama ragmen, ve hersey cok guzel gidiyo olmasina ragmen hala stres yapiyorum, 2normal randevu arasinda en az1defa acile bi gidiyorum, artik acildekilerde bikti bende, en son baska hastaneye gittim:1ninca:
bizim durumumuzda olan butun kadinlar icin bence hamilelik surecide biraz stresli oluyo, zor bulup kolay kaybetme korkusu iste!!
bana herkes ay tadini cikar, hayatindaki en guzel donmelerden biri diyolar, bense bir an once gunlerin gecmesini istiyorum, saglikla kucagima alacagim ani bekliyorum
dİLEMCİM KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA YAZDIĞIN HER KELİMEYE HEMDE AYNI ŞEYLERİ BENDE HALA YAŞIYORUM BİLİYOSUNUZ İLK BAŞTA LEKELENMELERİM VARDI OYÜZDEN RAHAT OLMADIM SONRADA AY SANKİ SANCIM VAR AY SANKİ KIZIM OYNAMADI BUGÜN DEMEKTEN KENDİMİ HİÇ ALAMADIM HALA BÖYLEYİM. EŞİM ÇOK PİPİRİKLİSİN DEYİP DURUYO AMA ELİMDE DEĞİL BEBEĞİMİ KAYBETME KORKUSU ÇOK FENA GERÇEKTEN İNŞ. BUNU HİÇ BİR ZAMAN YAŞAMAYIZ AMA BENDE BİR AN ÖNCE KUCAĞIMA ALMAK İSTİYORUM BU ZAMANLAR BİR AN ÖNCE GEÇSİN İSTİYORUM.