hayırlı günler kızlarrr......
fadikçim canım bebeğin inşallah sımsıkı yapışır sanada bırakmaz seni 9 ay boyunca kucağınada alırsın inşallahhhh hayırlısıyla ........
latifeelif olumlu düşün canım inşallah sende salı günü pozitif sonucu görenlerden olursun kavuşursun bebeğine......
valla kızlar bu sıcaklarda oruç tutmak baya zor oluyo sersem sersem dolanır oldum kendimi iş yapmaya veriyorum bu seferde dilim damağım kuruyo devamlı yatmakta olmuyo baş ağrısı yapıyo inşallah hayırlısıyla bütün oruçlarımı tutarım yine ben evimin içindeyim dışarda çalışanlara allah yardım etsin dayanma gücü versin inşallahhh
müjde kızlar müjde sonunda oldu ben size umudunuzu kaybetmeyin demedimmi allah rabbim verdi işte meleğiğimi 10 haftalık hamişim çok zor geçiyor ama olsun razıyım 5yıl bekledik rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın
kızlar bu salı yapılıyor kan tahlilim.. bakalım pozitifi görebilcemmi bende.. dua edin inşallah ilk tüp bebek denemem...
kimse yok diye çıkmıştım canım seni göremedim..günaydın Belgin...
Sen nere kayboldun hemen... kaydirigubbakcemile
amin canım inşallah bu sefer yüzün güler ama canım nasıl aşılamadan sonra eşinde bir tane sperm bulundu onuda teseylemi aldılar nerede oldu teseniz kusura bakma canım çok şaşırdım ondan soruyorum.benim eşimde azospermicanlarım hepinize çok teşekkür ederim...
eşimde 1 tane sperm çıkmıştı öyle dua ettim öyle yalvardımki rabbime çıkan yumurta sayısı kadar da sperm çıktı ve hepsi döllendi.. rabbim öyle büyükki kızlar.. öyle yüceki.. yaşım 24 olduğu için 1 embriyo yerleştirildi... tahlil günü yaklaştıkça heyecanım olumsuzluklara yöneliyor.. bebeğim benimle değil gibi hissediyorum... ve ağlamak istiyorummm.. negatifi görmeye hazır değilim hepiniz gibi bende pozitifi görmek anne olmak meleğime kavuşmak istiyorum...
ben aslında bu aşamalara kadar geleceğimizede inanamıyordum sperm bulunamıcak diye çok korkuyordum ve tedavi yarıda kalır zannediyordum.. allahım dualarımızı kabul etti ve bulundu döllendi ve embriyolar oluştu çok şükür...2 kere aşılama oldum aşılama sonuçlarım kocaman negatiflerle sonuçlandı o günleri tekrar yaşamak istemyorum.... birbirimize dua edelim inşallahhhh.. alahım şu mübarek günblerde bizleri meleklerimize kavuştursun inşallah..
dualarım sizlerle.. tedavide olanlar yada olmayan arkadaşlarım rabbim meleklerinize en sağlıklı şekilde kavuştursun sizleri...ve hiç ayırmasın inşallah...
nevrosky döneminden arkadaşlar vardı şimdi hatırlayamıyorum ama beni o dönemlerden tanıyan hatırlayan varmı????
hayırlı hafta sonları canlara.s.
latifeelif canım ben hatırlıyorum seni...
rabbim yüzünü güldürsün...sonuç pozitif olur inş...
merhaba kızlar
yağmurcan hoşgeldin canım oğluşuna kocaman maşallah
ne kadar büyümüş öyle yanaklarıda gel beni ısır diyor :ecrin_bebek:
zaman ne çabuk geçiyor,halbuki daha dün gibi hatırlıyorum
senin hamıs kalmanı her şey çoocuk için tezehhüratlarını boshayallersmile
rabbim bizede yaşatır inşallah bu duyguları :Saruboceq:
latifeelif ben seni hatırladım canım,
inşallah sende burada bize güzel haberler vereceksin
hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:
haticesu tebrikler rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
darısı bizim başımıa inşallah :Saruboceq:
harzemcim allah kolaylık versin canım tüm oruç tutanlara biz gene evdeyiz
rabbim dışarıda çalışanların yardımcısı olsun
hatice tebrikler Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı diğer arkadaşlarımın başına...
GÜNAYDIN kızlr bu arada tabii bugün pazar yatarsınız :)) bugünlerin keyfini çıkarın derim :))))))))
müjde kızlar müjde sonunda oldu ben size umudunuzu kaybetmeyin demedimmi allah rabbim verdi işte meleğiğimi 10 haftalık hamişim çok zor geçiyor ama olsun razıyım 5yıl bekledik rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın
merhaba arkadaşım:) ben aranıza yeni katıldım.daha siteyi öğrenme aşamasındayım .derken msj.nı gördüm .adına çok sevindim.inş.en kısa zamanda çocuk sahibi olursun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?