merhaba kizlar
hayirli ramazanlar
gecmisi pek okuyamadim bu aralar pek giremiyorum esimin tatili nedeniyle kayinvalidemlerdeydik bir iki gunlugune evime geldim tekrar donucez ama
fadigim kanaman durmamis insallah bu gunleri saglicakla atlatirsiniz sen ve bebegin
kendinize cok iyi bakin kizlar
eminimki atladigim seyler vardir kusura bakmayin lutfen kalkip iftara yemek yapmam lazim
hepinizi cok opuyorumopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir fadiğim canım yazdıklaını okuyuna içim cız etti inş melegin hep senle kalır canım yaa o kadar hasretle beklerken annesini üzmez inş ...dualarımdasın şeker...belginim canım arkadaşım rabbim yardımcınız olsun inş....yeterim nerelerdesin kız denk gelmiyoruz bir türlü iyisindir inş...nurdan35 canım (yanlış yazmadım inş) sonucun negatifmiş çok üzüldüm canım arkadaşım inş mucizen süpriz yapar sana.
kızlar kıldıgım her namazın ardına hepiniz için dua ediyorum rabbim inş kabul eyler.
haklısın canım
ilk başlarda pek gelmiyordum ama bu seferde yapacak birşey yok yattığım yerden daha fazla stres yapıyorum...
pc diz üstü sehpayla biraz uzağa koydum...
kılavyeyle mausuda yatağa aldım...
öğle uğraşıyorum işte...
slm kızlar ben geldım uzun zamandır yoktum napıyorsunuz
nasılsınız
ıyı seyler var mı
hayırlı sabahlar kızlar cumanız mübarek olsun
çok şükür biz de kızımla 17. haftamıza girdik
duaların kabul olduğu bi gün olsun inşallah
kızlar bu havalar yüznden uyuyamıyorum geceleri feci bi nem oluyor dayanamıyorum
hayırlı sabahlar kızlar cumanız mübarek olsun
çok şükür biz de kızımla 17. haftamıza girdik
duaların kabul olduğu bi gün olsun inşallah
kızlar bu havalar yüznden uyuyamıyorum geceleri feci bi nem oluyor dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?