- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
sevindim canım şükür herşey normal çıkmışŞenizselam kızlar ,ben geldim.2-3 gündür yoktum.rahim filmiyle yğraşıyoduk.rahim filmi çekildim.rabbime sonsuz şükürler olsun ki iki tüpümde açık çıktı..mutluluktan havalara uçtum.bir de rahimde sorun çıkarda diye çok korkuyordum.çok şükür rabbime.sevincimi sizlerle paylaşmak istedim....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sağol harzemcimŞenizhayırlı günler kızlarrr......
fadikçim canım bebeğin inşallah sımsıkı yapışır sanada bırakmaz seni 9 ay boyunca kucağınada alırsın inşallahhhh hayırlısıyla ........
latifeelif olumlu düşün canım inşallah sende salı günü pozitif sonucu görenlerden olursun kavuşursun bebeğine......
valla kızlar bu sıcaklarda oruç tutmak baya zor oluyo sersem sersem dolanır oldum kendimi iş yapmaya veriyorum bu seferde dilim damağım kuruyo devamlı yatmakta olmuyo baş ağrısı yapıyo inşallah hayırlısıyla bütün oruçlarımı tutarım yine ben evimin içindeyim dışarda çalışanlara allah yardım etsin dayanma gücü versin inşallahhh
oruç için allah yardımcınız olsun geçekten bu sene baya zor oldu özellikle dışarıda çalışan lar için...
alalh yardımcıları olun...
sağol tunacımŞenizhatırlıyorum tabikli....fadikçim bebişin inşallah sıkı sıkı tutunmuştur sana ve annesini bırakmaz inşallah.hatırladın beni umarım.bayağı oldu çünkü girmeyeli.bu arada hamiş listesini yayınlarmısınız.merak ediyorum kimler ne yapmış.baktımda eskilerden pek göremedim topikte.
listeyi ben yapıyordum canım ama biraz eksikleri var inş önümüzdeki hafta yayınlarım...
canım çıkmışım o an...mesajını yeni gördüm...Fadikçim onlinesin gördüğüm kadarıyla....
Nasıl oldun, ne durumdasın... var mı bir gelişme...
aklım sen de inan ki...
lekelenme kahverengi olarak devam ediyor sanki hiç temiz olmayacakmış gibi...
kalp atışı için belki salı gideriz ben daha fazla beklemeyi düşünüyordum ama eşim o gün müsait...
canım iyiye işaret olan tek şey 3 gündür baya midem bulanıyor diğer hamileliklerimde olmamıştı...
eğer yanlış bilmiyorsam mide bulantısı hamilelikte iyiye işaretmiş...
bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş..
inş öğledir...
şimdilik beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden....