Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağolun kızlar
sizlerin desteği çok önemli hakkınız hellal edin
her yazdığıma cevap veriyorsunuz yol gösteriyorsunuz sağolun ,iyiki varsınız iyikş tanışmışız

insanın bazı zamnalrı oluyorki (şu an içinde bulunduğum durum gibi )gözünün önünü göremiyor
birilerinin ona bir şeyler sölemesi gerkekiyo
işte sizler şu anda bebişni kayeden negatif alan bebiş yolu bekleyenlere bunu yapıyorsunuz
sağolun
rabbim bizleridha çok beletmesin
inşşş

slm kızlar,hayırlı kandiller,
bu mübarek günde Allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

evet çok haklısın vakti gelmemiş onun için gelmiyor fadiğim
çok ağladım 4.kez tüp bebk yaptıdım am hiç bu kadar zor olmamşıtı
neden böle oldu bilmiyorum
melenoy canım evet içim yanıyor ama inşş geçecek
rabbimo sonsuz hazinesinden bizleride sevinidirevcek
inşşşşşşşş
şu bübarek ayların içindeyiz
inş yüzümüzü güldürecek yanan içimize su serpecek
inşşşşşşş
her şey onun einde
o yaratığı kulu çaresiz bırakmaz
inşş bizleride çaresiz bırakmayacak
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaŞlar bu gece dualrımızda bır bırımızı unutmayalım
rabbım hepımızın yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn
kandlınız tekrar tekara mÜbarek olsun

ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

çok geçmiş olsun fatmacıma.s.
benim bu iğneler hakkıında bilgim yok....

bazıalrının yumurtlama zamnı kasıkta ağrı oluyor canım....ytabi yinede kendine dikkat et havalar sıcak diye kendini çok salma...

canım eşin üroloğa gittimi ilaç falan kullnıyormusunuz...sana yardımcı olmak çok isterim canım ama biz eşimin değelerini bir türlü düzeltemedik ki sanada tavsiyelerde bulunayım...
bence iyi bir ürolok bulun ve öncelikle değeleri biraz düzeltmeye çalışın...inş düzelir...
düzelmessede değerlere göre bir tedavi yolu seçilir...
dua için sağol canıma.s.

arkadaşlar duygu2008 doğum yapmış,doruk paşa biraz aceleci davranmış iyilermiş ikiside.
rabbim analı babalı büyütsün...

sizde düşükler için bazı testler yaptırdınızmı...evet morfolojinin çok bozuk olması düşük yapabiliyormuş ama morfoloji 0 olupta sağlıklı hamilelik geçiren arkadaşlarda oldu...
bence sizde egreken testleri yaptırın eğer bir sonuca varılamassa tüp bebekte olur...
alalh yardımcınız olsun...
kızlar bu benim morfolojiyle ilgili actırdığım link,bir göz atar ve fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim:

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...e-bas-olup-hamile-kalan-var.html#post13746075
canım benim bu konuda pek bilgim tok...

ya versın ne verecek acaba esım duzelse benım bebek ısı gelır hemen

yumurtam catlamıyor bır ılaca ıgeneye bakar ınsallah
esım onemlı benım ıcın
eğer çatlama sorunun varsa bence ya yumurta takibi yada aşılamayı deneyin derim...
çatlamadığına göre böyle boşa vakit kaybetme canım...

canım inş artar yaaa alllah yardımcınız olsun...

arkadaşlar duygu2008 doğum yapmış,doruk paşa biraz aceleci davranmış iyilermiş ikiside.

ALLAH anneli babalı büytsün, bahtını güzel yapsın inşALLAH...
Nevrosky nn bebginin adı da Doruk Paşa dğpeilmiydi... Bu topiğin erkek bebeklerinin sabit ismi heralde kaydirigubbakcemile3

RABBİMbu mübarek gecede hayırlısını versin hakkında....
Bebegin seninledir inşALLAH... bilmiyorumkismile

Doruk paşa gelmiş maşallah sağlıkla büyüsün..
Hayırlı evlat olsun inş..

Elfida yok canım daha gelmediler..
yarın sabaha kadar gelmezlerse doktora gidicem zaten..
ya kist oldular ondan gelmiyor ya da birşey var..
hayırlısı artık..

inşallah bugun daha iyiyim iyiki varsınız rabbim seninde bebişini tez zamanda göndersin inş

ya aslında hepiniz haklısınız biliyorum hakkımda hayırlısı bu ama bazen depreşiyo ama bugun daha iyiyim papatyacım rabbim tez zamanda göndersin bebişlerimizi

inşallah canım

alla alla seninki tekrar 36.8 cıkmış aman boşver tulincim rabbim hakkında hayırlısını versin

papatya,melony üzülmeyin rabbim bebişlerinizi yeniden gönderecektir işallah.sizin için hayırlısı böyleymiş.rabbim fazla bekletmesin ama bu günlerimizide aratmasın.

inşallah kızlar hep birlikte inşallah bir gun bizde bebişlerimizi kucağımıza alcaz hayyırlısı ile

rabbim hakkında hayırlısını versin umarım dış gebelik değildir

artık yanmasın bugunden sonra bırakalım geçmişi önüzmdeki maçlara bakalım nedersin :jeyyar::jeyyar:canım gelecek olursa yumoşa sperme bakmıyo bu yaramaz bebişler hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı sıhatli inşallah

hepimizin kandili mübarek olsun rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah

bu arada kızlar doktora söledim neden düşüyor bu diye tıp fakültesinde araştırma yaptırabilirsiniz dedi ama gerek yok dedi sen tüp yaptırmışın saten dedi orda en iyileri seçilip konuluyor olmayınca olmuyor dedi cok fazla takmamak lazımdedi bide gyno progynova diye bir hormon ilacı verdi diğer adetimde içim iyice temizlencekmiş öle dedi işte bu arada değerim 15.28 e düşmüş gitti yanii artık iyice napalım sağlık olsun değilmi

fadiğim artık sakinleştiricide almıyorum bıraktım rabbime sığındım ondan başka kim yardımcı olur bize değilmi

inş dahada iyi olacaksın canım:1hug:Şeniz
allah yardımcın olsunopuyorumnanaktan

bende 5.5 aylık kaybım geçen yıldı ve bu yıl 1 ayda tekrar yaptırdım tüp 5. denemmdi.7 günü kanam oldu dr aradım pazar günüydü adet için çok erken sen yarın test yaptır dedi bende yaptırdım 8.günümdü 12.8 çıktı aradım ertesi günü tekrarla dedi 26 oldu katlaması iyi artık yapma 12.günü cuma idi gününde yap dedi bende artık tamam inşallah dedim cuma günü yaptırdım büyük merakla bekliyorum yüzün üzerinde çıkacak baktım 14 ama şok oldum yani tutunamaıştı çok kötü o kadar yaklaşmışken elinden gitmesi çok zor.

İnşaALLAH hayırlı haberinlde acarım yarın topiğimizi Tülinim ya... bilmiyorumkismile
Bakalım RABBİM neyler neyrlerse güzel eylerr....

inşallah bugun daha iyiyim iyiki varsınız rabbim seninde bebişini tez zamanda göndersin inş

[/B][/FONT][/COLOR]

Sağol Canım ALLAh razı olsun...
3 ayların yüzü suyu hürmetine diyorum, Mübarek Regaip kandilinin yüzü suyu hürmetine diyorum, hepimizin yüzünü güldürsün, annelikle taçlandırsın ruhumuzu inşALLAH bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…