arkadaşlar duygu2008 doğum yapmış,doruk paşa biraz aceleci davranmış iyilermiş ikiside.
günaydın.. Amin inş. Dualarımız kabul olur hayırlı kandiller.
.allah kabul etsin..
günaydın..hayırlı kandiller..inş. Dualarımız kabul olur
günaydın. Seninde kandilin mübarek olsun
seninde kandilin mübarek olsun.
Amin inş. Gönüllerimizdeki dualarımız kabul olur.
canım üzülme artık yıpratma kendini demekki henüz zamanı gelmedi allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
Canım arkadaşım iyi olacaksın bugünlerde geçecek hayırlı zaman ne zamansa sende bende ve bütün isteyen arkadaşlarımız tek tek anne olacagız inşallah:saruboceq:
kizlar cok zor biliyorum..ama allah hepimiz icin en dogru zamani biliyor..bundanda süphe etmiyoruz..
Inaniyorum ki en yakin zamanlarda sizelerede bebeklerinizi gönderecek..
Hepinize ayri ayri dualar ediyorum..
Tüm bu acilar insallah en kisa zamanda dünde kalmis olacak..
papatyacım çok güzel anlatmışsın...düşüncelerine katılıyorum...
Ben 3 düşük yaptım ama maşallah hiç bir zamn tam kendimi kaybetmedim...
Debresyon ilacı da içmedim ama şu varki o zamnlar bu kadar bebiş yolu beklememiştim...
şimdi daha fazla etkilenaceğimi biliyorum...
Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum...
Ben düşüklerimde hep benden daha fazla acı çeken insanları düşündüm...
Insanlar nelerini yitiriyorlar...
Hele tv de izlediğim bir haberi hiç unutmam gözlerimin önünden hiç gitmez...
Hangi debrem olduğunu hatırlamıyorum ama bir baba ve yıkılmış evinin önüne yatırılmış 5 tane evlatsenağlama baş uclarında öğlece oturuyordu...hangi yürek dayanır senağlamabeşini birden...hemde büyütmiş belirli bir yaşa getirmiş...
Rabbim her zamn beterinden korusun...
Bütün isteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
Unutmayalımki hayatımızda neyin hayırlı olduğunu hiçbir zamn bilemeyiz...
neler yaşadığını içinin nasıl yandığını biliyorum canım...seni çokta iyi anlıyorum ama elden birşey gelmiyor...
Birşey diyemeyiz canım hele isyan hiç edemeyiz...herşeyin bir sebebi var...herkesin farklı kederi var...
Rabbim beterinden korusun...
Kısa zamnda toparlanırsın inşallah...
Kaynananın yerinde olmak istemem canımkaydirigubbakcemile3
onlar içinde hayırlısı olsun....hayırlı sağlıklı bir evlat olur inş...
Hoşgeldin canıma.s.
özledik seniopuyorumnanaktan
rabbim sabır versin...kısa zamnda toparlanırsın inşallah...
Yeterin ne yapalım elimizden birşey gelmiyor...vkti gelmediği müddetçe ne yapsak ne kadar istesek boşa...
Rabbim hepimiizn hakkında hayırlısını versin...
Tülinim öğle her saat sıcaklık ölçülmez canım...
Hergün belirli bir saatte ve yataktan kalkmadan olacak...
Yoksa gün içinde insanın ateşi çok değişken oluyor...
Bitanem hakkında hayırlısı olsun...
Eğer bebek yoksada inş kist yokturdur...
yetercim evet iyi olacaksın ama cok acıtacak içini suan benim içimin acıdığı gibi hep kafamda tek soru neden neden neden cok zoruma gidiyo içim cok acıyo nası atlatacağım ben bunu bilemiyorum canım yanıyo biliyorum hayatta daha acı şeylerde var ama buda zormuşş geç bulup cabuk kaybetmek neden yaaa nedennnn soruyorum ama korkuyorum asilik yapmak istemiyorum ama kızlar içim çokk acıyoo
slm kızlar,hayırlı kandiller,
bu mübarek günde allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah :saruboceq:
aaaaaaaa akannehir
daha vardi 25i gibi diyordu..
cok sevindim iyi olmalarinaaa,yuppi yaa bi doruk pasamiz daha olduu
öyleydi ama doruk artık duramamış:)konuştuk bu gün iyiyiz dedi.
çok geçmiş olsun fatmacıma.s.kızlar merhabalar herkese..ben dun cokkotu bır gece gecırdım.anı sancıyla acıle gıttık.rontgen tahlıl derken meger gaz sancısıymıs.afedersınız lagman yaptım bıraz rahatım.ama sancılar devam edıyor.acaba bu asılama ıgnelerı boyle sıddetlı sancı yapabılırmı.yarın kontrolum var ama sızede sorayım dedım..cok kotuydu ya.tas dusuruyorum fılan sandım.ılk defa boyle bır sancı yasadım.sızın basınızada boyle bırsey geldımı kızlar...
bu arada kandılınız mubarek olsun..duaların kabul oldugu..sevapların selale gıbı sırılsırıl aktıgı..gunahlarında cokca sılındıgı bır gun bugun.rabbım ıstıfade edenlerden eylesın ınsaallah..
bazıalrının yumurtlama zamnı kasıkta ağrı oluyor canım....ytabi yinede kendine dikkat et havalar sıcak diye kendini çok salma...Sağol Fadikçim, bu aralar bana çok destek oluyorsun ve gerçekten de desteğinize ihtiyacım var. Çiçek için de çok teşekkür ederim. a.s.Bu aralar kasıklarım çok ağrıdı tam da yumurtlama dönemi her ay böyle oluyor, üşütüyor muyum acaba, çok üşütecek bişeyler de yapmıyorum, ne dersin? Değişik öerilerini,tavsiyelerini ve yapmam gerekenler hakkında bilgileri senden bekliyorum,öpüyorum.
dua için sağol canıma.s.hayırlı günler kızlar
regaib kandilimiz mübarek olsun inş.
bol bol dua edelim dualara cevap verilen bir gecedeyiz
ne istiyorsak Rabbimizden isteyelim
şüphesiz o vakti geldiğinde dualarımızın hepsine cevap verecek olandır.
size bu ayda okunacak bir dua yazayım;
Allahümme barik lena fi recebe ve şaban ve belliğna ramazan (peygamber efendimizin(s.a.v.) receb ayında yaptığı dua)
sübhanallahi vebi hamdihi sübhanallahil azimi estağfirullah bu da tesbih
subhanel Hayyul Kayyum bu da receb ayının ilk on günü çekilen tesbih
bu günlerde bunları yapalım ve bol bol dua edip Rabbimizden isteyelim..
dualarımızın kabul olması dileğiyle
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rabbim analı babalı büyütsün...arkadaşlar duygu2008 doğum yapmış,doruk paşa biraz aceleci davranmış iyilermiş ikiside.
sizde düşükler için bazı testler yaptırdınızmı...evet morfolojinin çok bozuk olması düşük yapabiliyormuş ama morfoloji 0 olupta sağlıklı hamilelik geçiren arkadaşlarda oldu...arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim eşimde morfoloji bozukluluğu var 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik geçiridim benim gibi olupta sonradan bebeğini kucağına alan varmı doktorlar eşinden dolayı bebeğin gelişmeyip ölüyor dedi çok kafam karışık hep böylemi olacak ne olur yardım edin tüpbebek bende mi yaptırsam
canım benim bu konuda pek bilgim tok...kızlar bu benim morfolojiyle ilgili actırdığım link,bir göz atar ve fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim:
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...e-bas-olup-hamile-kalan-var.html#post13746075
eğer çatlama sorunun varsa bence ya yumurta takibi yada aşılamayı deneyin derim...ya versın ne verecek acaba esım duzelse benım bebek ısı gelır hemen
yumurtam catlamıyor bır ılaca ıgeneye bakar ınsallah
esım onemlı benım ıcın
canım inş artar yaaa alllah yardımcınız olsun...Günaydın kızlar zemuszemus. Regaip kandiliniz mübarek olsun. zemuszemus
Dün tekrar kan tahlili yaptırdım 72 olan değerim 2 ye katlamamış. 114 olmuş. bilmiyorumkismileDoktor cuma günkü değere göre hareket edecek. Dış gebelikten şüpheleniyorlar. Bu mübrark kandil günü bana dua edin canlarımm.
arkadaşlar duygu2008 doğum yapmış,doruk paşa biraz aceleci davranmış iyilermiş ikiside.
Günaydın kızlar zemuszemus. Regaip kandiliniz mübarek olsun. zemuszemus
Dün tekrar kan tahlili yaptırdım 72 olan değerim 2 ye katlamamış. 114 olmuş. bilmiyorumkismileDoktor cuma günkü değere göre hareket edecek. Dış gebelikten şüpheleniyorlar. Bu mübrark kandil günü bana dua edin canlarımm.
Melonyy :gitme:
Ama üzülme artık, sne elinden geleni yaptın ama o gelmek istemedi demek ki, yiyecek ekmeği yokmuş ki fani dünyada henüz, Rabbim daha kötüsünden korusun... Şimdiden sonraki üüzntün, kederin, karamsarlığın ne bebegini geri getirecek ne de yeniden hamile kalabilmene yardım edecek... Toparlan ve akıl sağlığına dikkat et, o depresan ilaçların etkisi hiç de kolay atılmıyor vücuttan....
Bol dua ile üstesinden geleceksin inşALLAH... a.s.
canım inan o soruları ben de hep sordum.halen daha zaman zaman sormuyor değilim.kader üzerine bu kadar düşünüp kafa yorduğumu hatırlamıyorum.bazen geçti diyorum bazen en ufak şeylerde bile gözlerim doluveriyor hemen.
canım biz elimizden geleni yaptık ama Rabbimin varmış bir bildiği.bizim aklımız ermiyor işte.sadece soruyoruz neden böyle oldu diye.ama bir hayır mutlaka ama mutlaka var.düşünsene Allah neden küçücük bir meleği yanına alıp geride ağlayan kahrolan bir anne bırakmak isterki?sakın isyan etme tatlım.bunların hepsi bizim için bir imtihan.bak bunları yazarken bile ağlıyorum yine..biz hep allahtan sağlıklı hayırlı evlatlar dilemedikmi?demek ki bu beişler ya sağlıksızdı ya da hayırlı değildi.ya da bizim düşünemediğimiz ,erişemediğimiz başka bir sebep vardı.bu sebepleri ,nedenleri,niçinleri fazla düşünmemeye çalış derim canım.içinden çıkamazsın çünkü,düşündükçe de daha beter olursun.kafanı başka şeylere vermeye çalış.Allaha sığın ve ondan yardım dile.Rabbim bizim için bunu uygun gördüyse mükafatını da mutlaka verecektir.bu dünyada olmasa bile ahirette bebişinle sonsuza dek birlikte olacağını düşün ve hayalet.bu dünya neki?asıl önemli olan ve sonsuz olan ahiret..selam ve dua ile canımm..
kizlar cok zor biliyorum..ama Allah hepimiz icin en dogru zamani biliyor..bundanda süphe etmiyoruz..
inaniyorum ki en yakin zamanlarda sizelerede bebeklerinizi gönderecek..
hepinize ayri ayri dualar ediyorum..
tüm bu acilar insallah en kisa zamanda dünde kalmis olacak..
amin canım derdi veren Allah dermanı da verir..
ki sen mucizeni yaşadın tekrarı da olucak inş..
benimde ateş dediğin gibi olurdu canım..
sabah eşim giderken ölçtüm 36,2 di..
tekrar yattım kalkınca yine ölçtüm 36,8 di..
anlamadım gitti.. hayırlısı artık..
gelmezse cumaya gidicem zaten..
hepsinden isterim
patiği unuttum ama yelek ceket gösteririm
melony geçmiş olsun kardeşim.seni anlıyorum bende 5. 5aylık bir kaybım olmuştu hiç unutamam zannediyordum hatta o olmayınca hayal bile kuramıyordum ne anlamı var heyecan beklenti yok diyordum ama hepsi yava yavaş yerine geliyor.tabi daha çok ümit ediyorsun olacak tekrar diye.zamanher şeyin ilacı.
papatya,melony üzülmeyin rabbim bebişlerinizi yeniden gönderecektir işallah.sizin için hayırlısı böyleymiş.rabbim fazla bekletmesin ama bu günlerimizide aratmasın.
melonycim kendini bu kadar yıpratma ne olur.. yaşadığın şey çok acı evet ama geldi geçti diye düşünmen lazım ne yaparsan kendine zarar önündeki günlere bakacaksın artık.. hayırlısı böyleymiş diyeceksin.. Rabbim sabır versin.. gönlüne genişlik versin..sana tavsiyem bol bol inşirah suresi var onu oku rahatlarsın Allahın izniyle.. şu mübarek günlerde duaya sarıl belli mi olur yakın zamanda yeniden anne olursun..
Günaydın kızlar zemuszemus. Regaip kandiliniz mübarek olsun. zemuszemus
evet çok haklısın vakti gelmemiş onun için gelmiyor fadiğim
çok ağladım 4.kez tüp bebk yaptıdım am hiç bu kadar zor olmamşıtı
neden böle oldu bilmiyorum
melenoy canım evet içim yanıyor ama inşş geçecek
rabbimo sonsuz hazinesinden bizleride sevinidirevcek
inşşşşşşşş
şu bübarek ayların içindeyiz
inş yüzümüzü güldürecek yanan içimize su serpecek
inşşşşşşş
her şey onun einde
o yaratığı kulu çaresiz bırakmaz
inşş bizleride çaresiz bırakmayacak
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
bu arada kızlar doktora söledim neden düşüyor bu diye tıp fakültesinde araştırma yaptırabilirsiniz dedi ama gerek yok dedi sen tüp yaptırmışın saten dedi orda en iyileri seçilip konuluyor olmayınca olmuyor dedi cok fazla takmamak lazımdedi bide gyno progynova diye bir hormon ilacı verdi diğer adetimde içim iyice temizlencekmiş öle dedi işte bu arada değerim 15.28 e düşmüş gitti yanii artık iyice napalım sağlık olsun değilmi
fadiğim artık sakinleştiricide almıyorum bıraktım rabbime sığındım ondan başka kim yardımcı olur bize değilmi
Doruk paşa gelmiş maşallah sağlıkla büyüsün..
Hayırlı evlat olsun inş..
Elfida yok canım daha gelmediler..
yarın sabaha kadar gelmezlerse doktora gidicem zaten..
ya kist oldular ondan gelmiyor ya da birşey var..
hayırlısı artık..
inşallah bugun daha iyiyim iyiki varsınız rabbim seninde bebişini tez zamanda göndersin inş
[/B][/FONT][/COLOR]