arkadaşalr bu gün has test yaptırdım
maleseffff
yinee olmadı
evet canim annemde oyle dedi
ya benim doktor korkum var sanirim
ama iyilesmek icin mecburum basdka carem yok offf
insallah tedavisi kolay ve cabuk olur
gittigim yerlerde rahat edemiyorum
alisveriste bile hemen eve donmek istiyorum agridan
[ı]canım hayırlısı allah'tan..[/ı]
[ı]ne desek sonuç değişmiyor malesef..[/ı]
[ı]allah gönlüne ferahlık versin..[/ı]
[ı]çok geçmeden bebeğini göndersin inş.. Opuyorumnanaktan[/ı]
[ı]çok geçmiş olsun canım..[/ı]
[ı]ihmal etme çok ilerlemeden önlemini alırsın..[/ı]
[ı]ilaç mı masaj mı ne gerekiyorsa yaparsın..[/ı]
[ı]allah şifanı versin bir an önce inş..[/ı]
[ı]kilo verme nasıl gidiyor..[/ı]
[ı]onunda etkisi vardır..[/ı]
[ı]annemde yürürken belim ağrıyor dinlenme ihtiyacı duyuyorum diyordu..[/ı]
[ı]ananeme bakarken koşturmayla 6 kilo vermiş..[/ı]
[ı]artık çok rahatım belimde ağrımıyor demişti..[/ı]
yetercim allah sabir versin canim
çok geçmiş olsun canım..
ihmal etme çok ilerlemeden önlemini alırsın..
ilaç mı masaj mı ne gerekiyorsa yaparsın..
Allah şifanı versin bir an önce inş..
kilo verme nasıl gidiyor..
onunda etkisi vardır..
annemde yürürken belim ağrıyor dinlenme ihtiyacı duyuyorum diyordu..
ananeme bakarken koşturmayla 6 kilo vermiş..
artık çok rahatım belimde ağrımıyor demişti..
kızlar beni merak etmişiniz allah hepinizden razı olsun evet dun doktora gittik bebek düşüyor ama değerlrim çarşambadan bu yana biraz artmış 473 tü 552 olmuş ama tabii yine sağlıklı bir gelişme değil artık kanamam parçalara dönüştü 3 gun önce düşmesin diye ağlarken artık biran önce düşsün diye dua ediyorum buda cok zormuşş arkadaşalr resmen psikolojim bozuldu dun doktor %90 dış gebelik değil dedi alttan iyice balktı ama değerim çok düşük olduğu için bişe göremedi 1 hafta sonra herşey belli olur dedi ama ne ağrı ne sızı var bende aynı adet gibi oluyorum biran önce düşsün diye dua ediiyorum cunku bu bebek düşeceek doktor rahim duvarın cözülmeye başlamış dedi ne olur dua edin dış gebelik olmasın inanın bir kere duşuk yaşadım onda ağrım 4. gun gece gelmişti kurtaj yapmama gerek yok dedi kendiliğinden duşer dedi biraz sancın olucak dedi ama ne sancı ne ağrı var off yaa zormuş be kızlar rabbim hakkımızda hayırlısını versin bundan sonra bebek felan düşünmek istemiyorum cok bunaldım artık
melony hakkında hayırlısı olsun,Allah yardım etsin sana :Saruboceq:
maleseffff
yinee olmadı
slm,nasilsiniz guzel arkadaslarim....
yetercim allah yardimcin olsun, insallah hicbiriniz daha fazla uzulmezsiniz, allahim hepinizin gonlune gore versin...
melonycim, cok uzuldum ama dedigin gibi en azindan hamile kalabiliyosun iste...benimde ilk dusugumde hic agrim sizim olmadi, dusuk olunce cok korkmustum herkes cok agrili oluyo filan demisti ama benim hic agrim olmaadi ama sonrasi bana cektirdi her adetim sancili gecmisti, insallah senin oyle olmaz allah yardimcin olsun...
kizlar yanilmiyosam nermin arkadasimiz yazmis ahududu yapragini, benim burdan aldigim hamilelik kitabimda hamileligin son haftalarinda tavsiye ediyolar, dogumun olmasi icin yani rahim agzini gevsetiyomus, bence bu bitki isleri biraz yas is, en iyisi biraz uzak durmak, bi bitki için degisik seyler soylenebiliyo
yetercim allah yardimcin olsun, insallah hicbiriniz daha fazla uzulmezsiniz, allahim hepinizin gonlune gore versin...
melonycim, cok uzuldum ama dedigin gibi en azindan hamile kalabiliyosun iste...benimde ilk dusugumde hic agrim sizim olmadi, dusuk olunce cok korkmustum herkes cok agrili oluyo filan demisti ama benim hic agrim olmaadi ama sonrasi bana cektirdi her adetim sancili gecmisti, insallah senin oyle olmaz allah yardimcin olsun...
kizlar yanilmiyosam nermin arkadasimiz yazmis ahududu yapragini, benim burdan aldigim hamilelik kitabimda hamileligin son haftalarinda tavsiye ediyolar, dogumun olmasi icin yani rahim agzini gevsetiyomus, bence bu bitki isleri biraz yas is, en iyisi biraz uzak durmak, bi bitki için degisik seyler soylenebiliyo
sağol canım
inşşşşş
geçecek
inşşşşşşşşşşşşşşş
sagol canim benim asiri bel agrim yok ama ara ara oluyor
mesela evi dip kose temizledigim gunun aksami oluyordu agir is yapinca
son zamanlardada bu bacak agrisi geldi iste
kilo isini bu aralar bosladim iyice kendime gelmem lazim benim ya
kilonunda etkisi vardir eminim doktor kilo vermemide onericektir diye dusunuyorum
zaten diger doktorumda kilo vermemi bekliyor tup bebek icin
ya ne kadar rahat bir insanim ya off keske biraz hirs yapabilsem
kızlar beni merak etmişiniz allah hepinizden razı olsun evet dun doktora gittik bebek düşüyor ama değerlrim çarşambadan bu yana biraz artmış 473 tü 552 olmuş ama tabii yine sağlıklı bir gelişme değil artık kanamam parçalara dönüştü 3 gun önce düşmesin diye ağlarken artık biran önce düşsün diye dua ediyorum buda cok zormuşş arkadaşalr resmen psikolojim bozuldu dun doktor %90 dış gebelik değil dedi alttan iyice balktı ama değerim çok düşük olduğu için bişe göremedi 1 hafta sonra herşey belli olur dedi ama ne ağrı ne sızı var bende aynı adet gibi oluyorum biran önce düşsün diye dua ediiyorum cunku bu bebek düşeceek doktor rahim duvarın cözülmeye başlamış dedi ne olur dua edin dış gebelik olmasın inanın bir kere duşuk yaşadım onda ağrım 4. gun gece gelmişti kurtaj yapmama gerek yok dedi kendiliğinden duşer dedi biraz sancın olucak dedi ama ne sancı ne ağrı var off yaa zormuş be kızlar rabbim hakkımızda hayırlısını versin bundan sonra bebek felan düşünmek istemiyorum cok bunaldım artık
maleseffff
yinee olmadı
ağır iş yapınca bende de oluyor canım bel ağrısı..
kendimi doğrultamıyorum..
ama illa bitircem ertesi güne kalınca sinir oluyor..
bi taraf temiz bi taraf pis..
hırs bende de pek yok canım ya..
cilt bakımı için şeylerde okuyorum nette aa iyiymiş kolaymış diyorum..
bir kez ya yapıyorum ya onu bile yapmıyorum.. kaydirigubbakcemile3
tembel dötüm bu konularda.. kaydirigubbakcemile3
inş doktordan güzel şeyler duyarsın canım..
ilaçla geçicek birşeydir..
çok geçmiş olsun..çok üzüldüm..hakkında hayırlısı..umut yolculuğuna devam..
gecicek tabiki allah büyük sen güçlü birisin bunada dayancan canım ve bebek için ne kadar mcadele ettiğini allah bilio mutlaka karşılını sana vercek :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
[ı][sıze="2"]canım allah yardımcın olsun.ama sağlıklı değilmiş demekki miniğin..:teselli:
Inşallah dış gebelik değildir.ama dr da bakmış ya,değildir bencede.
Kürtaj olmaması bile iyi canım rahmin için.
Hakkında hayırlısı olsun..[/sıze][/ı]
[ı][sıze="2"]
canım bu akşam rüyamda bir kız bebeğin arabasını itiyordum arkadan.
Ve bu bebek senin bebeğinmiş.bıcır bıcır bir kızdı..
Allahım hayırlara çıkarsın inşallah..[/sıze][/ı]
[ı][sıze="2"]offfff canım yaaa..
Vallahi hemen giriyim dedim pc ye..dedim bu kız yine test mest yapmıştırda pozitifi görmüştür inşallah dedim ama..umutlanmıştık da..
Elden bişey gelmiyor maalseff..kısmet değilse nasip değilse biz ne kadar uğraşsak boş arkadaşımm..
Yoruldun biliyorum ama biraz dinlendikten sonra yeniden denemek için güçleneceğini biliyorum.sen güçlü bir insansın.sabret ve dua et..
Allaha emanet ol canım..[/sıze][/ı]
[ı][sıze="2"]canım evet doğru diyorsun.bu bitki işleri biraz sakat.en iyisi uzak durmak galiba..
Sen nasılsın canım arkadaşım?hamileliğin nasıl gidiyor?
Maşallah 3.ay bitmek üzere..[/sıze][/ı]
Yetercim allah yardimcin olsun, insallah hicbiriniz daha fazla uzulmezsiniz, allahim hepinizin gonlune gore versin...
Melonycim, cok uzuldum ama dedigin gibi en azindan hamile kalabiliyosun iste...benimde ilk dusugumde hic agrim sizim olmadi, dusuk olunce cok korkmustum herkes cok agrili oluyo filan demisti ama benim hic agrim olmaadi ama sonrasi bana cektirdi her adetim sancili gecmisti, insallah senin oyle olmaz allah yardimcin olsun...
Kizlar yanilmiyosam nermin arkadasimiz yazmis ahududu yapragini, benim burdan aldigim hamilelik kitabimda hamileligin son haftalarinda tavsiye ediyolar, dogumun olmasi icin yani rahim agzini gevsetiyomus, bence bu bitki isleri biraz yas is, en iyisi biraz uzak durmak, bi bitki için degisik seyler soylenebiliyo
yetercım mevladan gelene bısey denmıyor..
Mevla gorelım neyler..neylerse guzel eyler demek lazım..
Bence sen bıraz kafanı dagıtmaya calıs bu ara..
slm kızlar
melony canım hayırlısı neyse o olsun canım uzulme desemde üzuleceksın bılıyorum geçmiş olsun canım
yeter canım ya bebegın inşşşşşşşş dogal yoldan süprız yapar sana