Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melony hakkında hayırlısı olsun,Allah yardım etsin sana :Saruboceq:

çok çok geçmiş olsun. Rabbim hakkında hayırlısını versin.:Saruboceq:

kızlar hepinizden allah razı olsun opuyorumnanaktan
biraz önce dayanamadım tekrar doktorumu aradım ağrım sızım yok adetim devam ediyo dedim ne güzel işte dedi akannehirakannehirben taktım ya dış gebeliğe hani ağrımla düşecek ya ağrımayınca dış gebelik var sanıyorum rabbim kimseyi belirsiz bir olayla karşılaştırmasın sabrımızı artırsın ama burda fadiğim dilemcimde söledi ağrıları olmamış inşallah benimkide öledir gerçi doktorum yine dedi bu dış gebelik değil sendeki çok küçük bir ihtimal diye ama ne bileyim panik atak oldum ben yaa

kızlar bişe diyimi biliyosun nisanın başında başarısız bir tüp denemsinden sonra bu bana cok ağır oldu ve artık diyorumki ister gelsin ister gelmesin şu yaşadıklarımdan sonra hayatın eşimin keyfini cıkarmaya karar verdim yeter artık ne kadar istesemmde bebeğim olsun diye rabbim vermeyince olmuyor çektiklerimde cabası sanırım bu imtahanlada bunu anladım tevekkül etmekten başka bir şey yapmamak lazım rabbim hayırlısını versin uzuuuunnnn bir süre bebek istemiyorum ve düşünmüyoru neolur bana kızmayın rabbim yaşatmasın belki cok hafif benim yaşadıklarım başka arkadaşlarımın yanında ama bu sefer nedense kaldıramadım rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim

yeterim sende üzülme sende inançlı bir insansın o na sığın bak gör bir kapıyı kapatan rabbim bir kapıyı açacak rabbim hepimizi daha kötülerinden saklasın

hepinizi çokkk seviyorum :asigim:Şeniz

melony canım buhar işini dun akşam denedım bugun yogun oglene kadar akıntım oldu neden acaba benım gıbı yenı başlayan varmı aramızda

tedaviye yeni başlamışsın hayırlı olsun. yumurtalar büyütüldüğü için çok akıntı oluyor.birden fazla yumurta oluştuğundan. bende de öle olmuştu.

canım çok geçmiş olsun
rabim tekradan böle bir şey yaşataın
inşşşş

sağol canım inşş geçecek
ama sanırım uzun bir süre bende bebek düşünmeyeceğim (zaten istesede düşünem maddi olarak )bir süre ar vereceğim kısmet artık

ya kızlar benım hormon tahlıllerım normal çıktı burda hormonal bozukluklarada yazdım dr herşey normal yazmış yumurtam şimdı kendılıgınden gelişirmı

iyi akşamlar arkadaşlar
güzel bi haber alırım ümidiyle girmiştim ama olmamış
yeterim üzüldüm canım seni merak etmiştim Rabbim senin müjdeli heber vermeni yakın bi zamana yazmıştır inşallah

MELONY herşeyi oluruna bırakmanın faydasını gördüm ben.
dilerim sende en kısa zamanda rahatlarsın.
kararının sana hayırlar getirmesini dilerim.

teşekkürler fadiğim şükürki atlattım :lepi:
filmin raporunuda pazartesi arayıp soracam
bencede yanında bir de rapor vermeleri lazım

sağol tülişim cevap için de teşekkürler opuyorumnanaktan

rabbim yardımcın olsun melonycim aynen söylediğin gibi yap
herşeyi oluruna bırakmak lazım bazen
rabbim zamanını bilir :Saruboceq:

evet elfida rapor için şart hsg
acı olayına gelirsek hiç acımıyor desem yalan olur
bu biraz sana biraz çeken dra birazda çektirdiğin yerle alakası var
acı eşiğin düşükse vaginal muayenede bile çok zorlanıyorsan anestezi olabilir
ayrıca ben o endoskopiyi 2 kere yaptırdım hemde canlı canlı o zaman anestezi uygulamıyorlardı,acı olarak apayrı şeyler
ikisininde zorluğu bi nebze var sadece giriş bölgeleri farklı kaydirigubbakcemile3

arkadaşalr bu gün has test yaptırdım
maleseffff
yinee olmadı

yetercim allah sabır versin canım
bunca emeğe karşı insan neden diye sorabiliyor
rabbimin bir bildiği varki bu emeği karşılıksız bıraktı
bizimde imtihanımız bu işte :çok üzgünüm:

minoş çok geçmiş olsun canım
rabbim şafi adıyla şifalar versin :Saruboceq:

fadık canım banada hsg rapor vermemişlerdı çapadada sormadılar baktılar normal dedıler

fadık canım banada hsg rapor vermemişlerdı çapadada sormadılar baktılar normal dedıler
canım notlarını dosyana yazmışlardır...banada orda histereskopi için birşey veremdiler ama dosyamda bununla ilgili notlar var...

ya kızlar benım hormon tahlıllerım normal çıktı burda hormonal bozukluklarada yazdım dr herşey normal yazmış yumurtam şimdı kendılıgınden gelişirmı
canım bilmiyorum ki...

canım nasıl rahat olacaksan öğle yap....
kendine v e eşine iyi bak...

canım bu senin 2. düşüğündü değilmi...
kendini iyi hissedince bence bu düşükler için bir araştırma yaptırın...
allah yardımcınız olsun...

canım tam anlayamadım çapadamı çok incelemiyorlarmış?

ateş hocanın ismini bende çok duyuyorum canım...
ama ücretlidir tabi....
acaba ne kardar muayene....
melony canım buhar işini dun akşam denedım bugun yogun oglene kadar akıntım oldu neden acaba benım gıbı yenı başlayan varmı aramızda
aslında akıntı olması iyi bence bir işe yaradığını gösterir...
bende yapıyorum 2 kere yaptım hiç akıntı falan yok....
galiba yumurtada çatlamadı yada bu ay yumurtamı yok anlayamadım....
çünkü ovulasyon testide yapıyorum 15. gün olmasına rağmen kırmızı çizgiyi göremedim...

iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidirrrrr

yeterim sana bakmak istemiştim malesef negatifmiş sonucun. allahım hayırlısını versin demekten başka çare yok. allahım yardımcın olsun inşallah kendiliğinden gelirde senide şaşırtır canım

melony ne oldu anlamadım kızlar düşükmü yaptı düşük tehlikesimi var

tedavideki arkadaşlarımda inşallah güzel sonuçlar alırlar

fadık evet çapadan soylenmış brunıde daha fazla incelenıyormuş sperm ....
ücretlıdır ateş hoca eşim bırkere gıdecegım bakalım ne dıyecek dıyor gıdenler memnunmuş

oh ne güzel canım bol bol yersin artık.çok faydalı.canım bahçendeki ahududu ağaç şeklindemi.bizim de bahçede var ağaç şeklinde ama nette baktım dikenli çalımsı bir bitki diyo ,bizimki ağaç şeklinde siyah duda benziyo ama hem ağacı hemde meyvesi kesinlikle siyah dut değil.bizim burda ona ahududu deniyo..sizinki nasıl tarif edebilir misin..

canım önceki değerleriniz nasıldı ,değerleriniz bu testte artmış mı,neler uyguladın faydasını gördüğüne inandığın bitkisel bişey varmı,bizde bitkiseller uyguluyoruz da onun için sordum.bide canım morfoloji sorununuz varmıydı ,...

fadık evet çapadan soylenmış brunıde daha fazla incelenıyormuş sperm ....
ücretlıdır ateş hoca eşim bırkere gıdecegım bakalım ne dıyecek dıyor gıdenler memnunmuş

bıruni ismiin duymuştum iyi bir yermiş galiba...ama tabi tuzludur biraz...
canım ateş hocaya gidersenin gelişmelerden banada haber et...

canım sağol
ne yapalım her şey onadan geliyor
sağlık olsun

sağolun kızlar
ne yapalım sağlık osun

Yetercimmm...
cok üzüldüm arkadaşım ya...
Dıyecek de pek bişey bulamıyorum...
ALLAH sabır versin, yeni denemen için içine umut ve ferahlık versin inşALLAH...
ınan senin için ve Melony nin durumu için girdim nete... Vardır bunda da bi hayır.
RABBıM 'ol' dememiş demek ki ...

Tülin sen demişsin keşke HSG yi burda yaptırsaydın diye,
ama Mardindeki hastanede yeniden isterlerse 2 kez acı cekmiş olmayacakmıyım?
burda ki filmi orda kabul ederler mi ki?
Kafam karmakarışık, nerden cıktı bu Şark işi anlamadım gitti...
Ne güzel başlayacktım temmuzda tüp bebeğe ((
Tam gideceğimiz belli olsa evi toplasam,orda hastane araştırmaya başlasam,
Ya da kalacagım belli olsa raporu alıp gün alsam...
Bu kaos elimi kolumu bağlıyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…