- 25 Nisan 2009
- 2.900
- 3
- 46
melony hakkında hayırlısı olsun,Allah yardım etsin sana :Saruboceq:
kızlar merhabalar herkese..
melonı hakkınsa hayırlısı ne ıse o olsun canım..rabbım bıran once kurtarsın senı..
rapunun bebıkıde ınsaallah bıran once annesının mıs kucagına gelır..
sonuc bekleyenler takıpteyım heyecanla..
bende adet oldum.sancıdan oleyrum..rabbım beterınden saklasın napalım..
canım yaa:çok üzgünüm:
çok üüzldüm yaa:çok üzgünüm:
ama elden birşey gelmiyor...
allah yardımcınız olsun
canım benim:çok üzgünüm:
gerçekten bunlar çok zor şeyler...
benim 2 düşüğümdede çok ağrım olmadı yani hamile olduğumu bilmesem adet oldum derdim...
ama 3. de üçüncü gününden sonra 2 gün baya sancım oldu....
canım dr kotrollerini ihmal etme ...
inşallah dış gebelik değildir...
bu aşamada kürtaja gerek olduğunu bende sanmıyorum....
alalh yardımcın olsun...
canim cok uzuldum
gonul isterdiki pozitif olsun
ama elimizde degil iste
hakkimizda hayirlisi
evet canim annemde oyle dedi
ya benim doktor korkum var sanirim
ama iyilesmek icin mecburum basdka carem yok offf
insallah tedavisi kolay ve cabuk olur
gittigim yerlerde rahat edemiyorum
alisveriste bile hemen eve donmek istiyorum agridan
canim insallah dis gebelik degildir
hakkinda hayirlisi olsun
slm,nasilsiniz guzel arkadaslarim....
yetercim allah yardimcin olsun, insallah hicbiriniz daha fazla uzulmezsiniz, allahim hepinizin gonlune gore versin...
melonycim, cok uzuldum ama dedigin gibi en azindan hamile kalabiliyosun iste...benimde ilk dusugumde hic agrim sizim olmadi, dusuk olunce cok korkmustum herkes cok agrili oluyo filan demisti ama benim hic agrim olmaadi ama sonrasi bana cektirdi her adetim sancili gecmisti, insallah senin oyle olmaz allah yardimcin olsun...
kizlar yanilmiyosam nermin arkadasimiz yazmis ahududu yapragini, benim burdan aldigim hamilelik kitabimda hamileligin son haftalarinda tavsiye ediyolar, dogumun olmasi icin yani rahim agzini gevsetiyomus, bence bu bitki isleri biraz yas is, en iyisi biraz uzak durmak, bi bitki için degisik seyler soylenebiliyo
canım Allah yardımcın olsun.ama sağlıklı değilmiş demekki miniğin..:teselli:
inşallah dış gebelik değildir.ama dr da bakmış ya,değildir bencede.
kürtaj olmaması bile iyi canım rahmin için.
hakkında hayırlısı olsun..
canım bu akşam rüyamda bir kız bebeğin arabasını itiyordum arkadan.
ve bu bebek senin bebeğinmiş.bıcır bıcır bir kızdı..
Allahım hayırlara çıkarsın inşallah..
offfff canım yaaa..
vallahi hemen giriyim dedim pc ye..dedim bu kız yine test mest yapmıştırda pozitifi görmüştür inşallah dedim ama..umutlanmıştık da..
elden bişey gelmiyor maalseff..kısmet değilse nasip değilse biz ne kadar uğraşsak boş arkadaşımm..
yoruldun biliyorum ama biraz dinlendikten sonra yeniden denemek için güçleneceğini biliyorum.sen güçlü bir insansın.sabret ve dua et..
Allaha emanet ol canım..
canım evet doğru diyorsun.bu bitki işleri biraz sakat.en iyisi uzak durmak galiba..
sen nasılsın canım arkadaşım?hamileliğin nasıl gidiyor?
maşallah 3.ay bitmek üzere..
çok çok geçmiş olsun. Rabbim hakkında hayırlısını versin.:Saruboceq:
kızlar hepinizden allah razı olsun opuyorumnanaktan
biraz önce dayanamadım tekrar doktorumu aradım ağrım sızım yok adetim devam ediyo dedim ne güzel işte dedi akannehirakannehirben taktım ya dış gebeliğe hani ağrımla düşecek ya ağrımayınca dış gebelik var sanıyorum rabbim kimseyi belirsiz bir olayla karşılaştırmasın sabrımızı artırsın ama burda fadiğim dilemcimde söledi ağrıları olmamış inşallah benimkide öledir gerçi doktorum yine dedi bu dış gebelik değil sendeki çok küçük bir ihtimal diye ama ne bileyim panik atak oldum ben yaa
kızlar bişe diyimi biliyosun nisanın başında başarısız bir tüp denemsinden sonra bu bana cok ağır oldu ve artık diyorumki ister gelsin ister gelmesin şu yaşadıklarımdan sonra hayatın eşimin keyfini cıkarmaya karar verdim yeter artık ne kadar istesemmde bebeğim olsun diye rabbim vermeyince olmuyor çektiklerimde cabası sanırım bu imtahanlada bunu anladım tevekkül etmekten başka bir şey yapmamak lazım rabbim hayırlısını versin uzuuuunnnn bir süre bebek istemiyorum ve düşünmüyoru neolur bana kızmayın rabbim yaşatmasın belki cok hafif benim yaşadıklarım başka arkadaşlarımın yanında ama bu sefer nedense kaldıramadım rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim
yeterim sende üzülme sende inançlı bir insansın o na sığın bak gör bir kapıyı kapatan rabbim bir kapıyı açacak rabbim hepimizi daha kötülerinden saklasın
hepinizi çokkk seviyorum :asigim:Şeniz