ecemnur dinlen.kafana da takma.Allah kısmet ettiyse bebişine hiç de bir şeycik olmaz.çalışıyor musun evde misin ?
erken olduğunu biliyorum buğün 8.günüm.sabahki idrarımla test yaptım,negatifti.yeteeer sen gibi bende merakıma yenildim canım:)))
kızlar topik çok sakin bugün nerdesiniz.
ben buralardayım canım hani sen nirdesin ...
yetercim az önce wc ye gittim. Pedimde kahverengi leke vardı çok az ama fisfisfis. Beklemedeyim
hayırlı cumalar.. Amin inş. Bütün güzel dualarımız kabul olur..:saruboceq:
ay inş faydası olur ..canım inş sanada kanda pozitifi görmek nasip olur.heyecanla seni bekliyoz ,rabbim emeklerinin karşılığını verir inş.:saruboceq::saruboceq:
Teşekkür ederiz nermincim bizi bilgilendirdiğin için.zemuszemus
geçmiş olsun canma.s.hayirli cumalar kizlar
Allah dualarimizi kabul etsin insallah
melony canim hakkinda hayirlisi olsun
kizlar ben hala hastayim ya bir gecmedi su grip bu gunde sol kulagim tutuk sabah kalktim felaket cinliyordu
boyle giderse doktordan kacis yok hic isyemiyorum doktora gitmek
bacaklarimdada agrilarim var gezmeye gittigim zaman bacagimin arkasinda agri oluyor ayak tabanimda uyusma yapiyor anneme soyledim bel fitiginin agrisina benziyor dedi
of ya kacisim yok doktora gitmem lazim artik
çok şükür canım bunuda atlattın...merhaba canlarım selamlar sevgiler herkese
iiiveeeetttt en sonunda çektirdim hsg'mi
çok canım yanmadı kızlar azcık bişi işte sempatiksalakcinni
kızlar devlette hsg çektirenlere bir sorum var,
sadece bana röntgen filmi verdiler içinde yazılı sonuç raporu yok
hiç birşeyde sormadım dra açıkmı kapalımı diye ilk yaptırdığım açk çıkmıştı
olay bitince sanırım oradan hemen kaçmak istedim
hiç birşey sormak aklıma gelmedi :umursamaz:
ama o kadar çok sters yapmışımki migrenim tuttu
hayırlısı bakalım raporumu hemen alıp bende tüpiş yaptıracam inşallah :Saruboceq:
fadiğim hayırlısı bakalım,çalışmalar başlamış
rabbim seni,hepimizi bebişlerimize kavuştursun inşallah :Saruboceq:
geçmiş olsun canma.s.
bence daha kötü olmadan dr ra git bi...
hayırlı geceler canlara.s.
yeterim çok erken yapmışsın...
biraz daha sabır canımopuyorumnanaktan
rapum sağlıcakla bebeşini kucaklamıştır inş.
papatyacım banada bu korunma süreci çok uzun gelmişti ama sayılı gün çabuk geçiyor canım...
ameliyattan sonra 2 ay da bana demişlerdi üstelik 2 ay da ameliyattan önce korunduk...
yani 4 ay oldu ve bu ay bıraktık...
hayırlısı artık...
kızlar gunaydın bugun sabah baya bir kanamam oldu kalkınca şimdi inşallah kimyasal gebeliktir diye dua ediyorum umarım kürtaj olmak zorunda kalmam yada dış gebelik değildir hafif ağrılarım var ama buda normal sanırım saat 4 de randevum var dr ile çarşamba gunu ulturasyonda doktor iyice baktı dış gebelik yok dedi ama hayırlısı bakalım bugun tekrar kana bakılacak şimdi inşallah değerim duşüşe geçmiştir diye dua ediyorum rabbim hakkımda hayırlısını versin demekki hamile kalabiliyorum buda guzel deilmi
ayrıca bunun neden kaynaklandığını sordum doktoro ya spermden yada yumurtadan dedi ama buyuk ihtimal yumurtadan olduğunu yumurtanın kalıitesiz olduğunu söledi ama benim yumoşlarım hani kaliteliydi dedim doktora bazen olabilirmiş her sağlıklı kadın nadir de olsa kalitesiz yumoş yumurtaayabilirmişş rastlantı işte buda bana denk gelmişş akannehirakannehir ama iyiyim cok şükür tüp bebek tedavisindeki üzüntüm kadar deil hayırlısı olsun sanırım daha vakti gelmemiş
hemşerim rapunzel doğurdu sanırım rabbim analı babalı buyutsn inşallah darısı hepimize inşallah
günaydın kızlar,
dün doktora gittik çok şükür bebiş iyiymiş hatta biraz yaramaz çok hareketli eli ayağı durmuyor maşallah kaydirigubbakcemile3
yetercim idrar testi için henüz erken,kan testini yaptırırsan çıkar sonucun,hayırlısı olsun herşeyin,inşallah en yakın zamanda hepiniz hamile kalırsınız,sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza :Saruboceq:
yeterim canim cok erken yapmissin,ama dedigin gibi merak iste..
biraz daha sabir,ondan sonra insallah burda halayini cekicez :Saruboceq:
melony canim diger taraftada yazdim,hakkinda hayirlisi olsun,insallah güzel haberlerle gelirsin doktordan..
papatyam canim benim en kisa zamanda Allahim sana saglikli sihhatli evlatlar göndersin insallah..
rapunzelim kesin simdi meleginle berabersindir,bir an önce aramizda görmek istiyoruz seni ve bebisiniii
çok geçmiş olsun canım..hayirli cumalar kizlar
Allah dualarimizi kabul etsin insallah
melony canim hakkinda hayirlisi olsun
kizlar ben hala hastayim ya bir gecmedi su grip bu gunde sol kulagim tutuk sabah kalktim felaket cinliyordu
boyle giderse doktordan kacis yok hic isyemiyorum doktora gitmek
bacaklarimdada agrilarim var gezmeye gittigim zaman bacagimin arkasinda agri oluyor ayak tabanimda uyusma yapiyor anneme soyledim bel fitiginin agrisina benziyor dedi
of ya kacisim yok doktora gitmem lazim artik
tulincim bu ay çalışmalrın nasıl gitti tatlım kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
valla yaptık birşeyler çatlamışsa belki denk gelmiştir.. kaydirigubbakcemile3
bebeği de geçtim kistle uğraşmak istemiyorum..
korunmak istemiyorum.
inş kist olmamışlardır..
inşallah denk gelmiştir de biz de güzel bir halay çekeriz canım senin için..
yoksa da inşallah kist mist yoktur..
rahmi güçlendiren ve düşük ihtimalini azaltan bitkiler
AHUDUDU
- Ahududu yaprakları gebelik süresince dölyatağı dokularını güçlendirir,
- Döl yatağı kaslarının kasılmasını önler ve doğum sırasındadaki kanamaların
- Belirli sınırları aşmasını önler. Bu etkilerden yararlanabilmek için tüm gebelik
- Süresince düzenli biçimde içilmesi gerekir.
KULLANIM BİÇİMİ :
Yarım veya bir tatlı kaşığı dolusu ince kıyılmış yaprak, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede suyla haşlanır, üstü kapalı olarak 10-15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde en az 2-3 bardak içilebilir. Bilinen hiçbir yan etkisi yoktur.
BÖĞÜRTLEN
Düşük olasılığına karşı döl yatağını güçlendirmek için, gebelik süresi boyunca günde 1-2 bardak böğürtlen yaprağı çayı içilebilir.
KULLANIM BİÇİMİ:
Bir tatlı kaşığı ince kıyılmış yaprak (veya bitki karışımı), orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır, üstü kapalı olarak 10 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 2-4 bardak içilebilir. Bitkinin bilinen her hangi bir yan etkisi yoktur.
kızlar son zamanlarda topiğimizde düşükler olmaya başladı o yüzden bunu buldum buraya yapıştırdımsiizinle paylaşmak ve aklınızda bulunsun istedim.bunları yapmak belki zorunuza gidebilir yada güvenmeyebilirsiniz ama benim asıl tavsiye ettiğim ahududunun meyvesi de var (meyvesi böğürtlene çok benziyo)o da çok faydalıymış.rahmi güçlendiriyomuş ,düşüğe karşı çok etkiliymiş.bulabilirseniz meyvesini yiyin.olmamı kızlar netten bi araştırın isterseniz..
canım bilgilendirdiğin için çok sağol..aklıma yazdım böğürtlen ve ahududunu..
rapunun bebişide inşallah sağlıcakla bir an önce çıkar küvezden..
rabbim bütün bebekleri korusun..