Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah hamilesindir daha 4günün var merak etme...

rahmi güçlendiren ve düşük ihtimalini azaltan bitkiler

AHUDUDU
- Ahududu yaprakları gebelik süresince dölyatağı dokularını güçlendirir,
- Döl yatağı kaslarının kasılmasını önler ve doğum sırasındadaki kanamaların
- Belirli sınırları aşmasını önler. Bu etkilerden yararlanabilmek için tüm gebelik
- Süresince düzenli biçimde içilmesi gerekir.

KULLANIM BİÇİMİ :
Yarım veya bir tatlı kaşığı dolusu ince kıyılmış yaprak, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede suyla haşlanır, üstü kapalı olarak 10-15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde en az 2-3 bardak içilebilir. Bilinen hiçbir yan etkisi yoktur.

BÖĞÜRTLEN
Düşük olasılığına karşı döl yatağını güçlendirmek için, gebelik süresi boyunca günde 1-2 bardak böğürtlen yaprağı çayı içilebilir.

KULLANIM BİÇİMİ:
Bir tatlı kaşığı ince kıyılmış yaprak (veya bitki karışımı), orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır, üstü kapalı olarak 10 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 2-4 bardak içilebilir. Bitkinin bilinen her hangi bir yan etkisi yoktur.

kızlar son zamanlarda topiğimizde düşükler olmaya başladı o yüzden bunu buldum buraya yapıştırdımsiizinle paylaşmak ve aklınızda bulunsun istedim.bunları yapmak belki zorunuza gidebilir yada güvenmeyebilirsiniz ama benim asıl tavsiye ettiğim ahududunun meyvesi de var (meyvesi böğürtlene çok benziyo)o da çok faydalıymış.rahmi güçlendiriyomuş ,düşüğe karşı çok etkiliymiş.bulabilirseniz meyvesini yiyin.olmamı kızlar netten bi araştırın isterseniz..

ay inş faydası olur ..canım inş sanada kanda pozitifi görmek nasip olur.heyecanla seni bekliyoz ,rabbim emeklerinin karşılığını verir inş.:saruboceq::saruboceq:

nermin canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin

Melony bebeğinimi kaybetmiş
ALLAH sabır versin...
Sabah yazıp cıkmış, hastane de falan olabilir mi ki

merhaba canlarım selamlar sevgiler herkese

iiiveeeetttt en sonunda çektirdim hsg'mi
çok canım yanmadı kızlar azcık bişi işte sempatiksalakcinni
kızlar devlette hsg çektirenlere bir sorum var,
sadece bana röntgen filmi verdiler içinde yazılı sonuç raporu yok
hiç birşeyde sormadım dra açıkmı kapalımı diye ilk yaptırdığım açk çıkmıştı
olay bitince sanırım oradan hemen kaçmak istedim
hiç birşey sormak aklıma gelmedi :umursamaz:
ama o kadar çok sters yapmışımki migrenim tuttu
hayırlısı bakalım raporumu hemen alıp bende tüpiş yaptıracam inşallah :Saruboceq:

melonycim hakkında hayırlısı olsun canım
kendini üzmemen de çok güzel
rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

rapunun bebişi hayırlı olsun
bir an önce annişine kavuşsun inaşşallah :ecrin_bebek:

yeter,ecemnur hakkınızda hayırlısı canlar
inşallah melekleriniz göbüşlerinizdedir :CüvCüv: :CüvCüv:

fadiğim hayırlısı bakalım,çalışmalar başlamış
rabbim seni,hepimizi bebişlerimize kavuştursun inşallah :Saruboceq:

hsg rahim içi film mi Ceylin_naz
tüp bebek raporu için gerekiyor sanırım...
anestezi yaptılar mı, canım acımadı demişsin ama anestezi yapmazlarsa zor olmazmı,
gastriti olanlar bilir endoskopi gibi bişey mi? eyvahedigeldismile

yeter cim kesinlikle idrar tahlili eğer adet geçmedikten sonra hiç güvenilir değil.bende sizin gibi yapayım dedim tansverden sonra bhcg sonucundan önce negatif çıktı çok üzüldüm ağladım.ama 10 günde kanda baktım hamileyim taki 5 5 aya kadar gittik sonra kaybettim ama dediğim gibi hiç ona güvenme.çok merak ediyorsan kanda baktır 8. günden sonra belli oluyor.

geçmiş olsun canma.s.
bence daha kötü olmadan dr ra git bi...

çok şükür canım bunuda atlattın...

canım ben devlette çekildim ama bana 1 gün sonra gel filimin raporunuda yazdıralım sonra filmi alırsın demişlerdi yani her hsg filmine birde rapor yazılması lazım...
çekildiğin yere nasıl olacağını sorsan iyi olurdu.

güzel dileklerin için sağol canıma.s.

ceylin geçmiş olsun canım atlattın..
stres zaten ne olduğunu bilmediğimizden oluyor..
ağrın olmamış ne güzel..
bende devlette çektirdim asistan çekmişti..
filmi uzmana gösterdi uzmanda raporu yazıp imzaladı..
aynı anda vermişlerdi yani..

melonycim inş herşey yolundadır..

minoşum dediğin ağrı bel fıtığı gibi ama inş değildir..
ertelemeden git bari..

elfida hsg kiminde çok can yakıyor kiminde nerdeyse hiç ağrı olmuyor..
adet sancısı çekiyorsan ve ağrı eşiğin düşük değilse rahatlıkla çektirirsin anestezi olmadan..
burdayken bunu halletseydin ya sen..

inşallah dediğin gibi sayılı gün çabuk geçer de sen de ben de yeniden mucizelerimize kavuşuruz canımmm..:Saruboceq:

canım hakkında hayırlısı..sağlıklı değilse erkenden düşmesi bile daha iyi..en azından kalp atışlarını hareketlerini görmemen çok çok daha iyi..
ama saat 4 ten sonra birdaha uğramamışsın canım.merak ettimseni..inşallah herşey yolundadır..belki kanaman olmasına rağmen bebişin düşmemiştir..

inşallah sonuna kadar hep böyle güzel devam eder canım hamileliğin..

amin canım hepimize inşallahh..

çok geçmiş olsun canım..
ihmal etme bence..hemen git bir doktora..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…