Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok üzüldüm geçmiş olsun
canım üzülmedim yaçıkmaycağını bilyrdum bir mucize bekledim

iyi dileklerin için teşekür edeim canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım geçmiş olsun aynen sadece filim veriyorlar başaka açıklamalı bir rapor vermiyorlar zaten hsg çeken dr sölüyor soru var yada yok diye
ama ben ayrıca kendi dr gösterdim

kızlar beni merak etmişiniz allah hepinizden razı olsun evet dun doktora gittik bebek düşüyor ama değerlrim çarşambadan bu yana biraz artmış 473 tü 552 olmuş ama tabii yine sağlıklı bir gelişme değil artık kanamam parçalara dönüştü 3 gun önce düşmesin diye ağlarken artık biran önce düşsün diye dua ediyorum buda cok zormuşş arkadaşalr resmen psikolojim bozuldu dun doktor %90 dış gebelik değil dedi alttan iyice balktı ama değerim çok düşük olduğu için bişe göremedi 1 hafta sonra herşey belli olur dedi ama ne ağrı ne sızı var bende aynı adet gibi oluyorum biran önce düşsün diye dua ediiyorum cunku bu bebek düşeceek doktor rahim duvarın cözülmeye başlamış dedi ne olur dua edin dış gebelik olmasın inanın bir kere duşuk yaşadım onda ağrım 4. gun gece gelmişti kurtaj yapmama gerek yok dedi kendiliğinden duşer dedi biraz sancın olucak dedi ama ne sancı ne ağrı var off yaa zormuş be kızlar rabbim hakkımızda hayırlısını versin bundan sonra bebek felan düşünmek istemiyorum cok bunaldım artık

melony hakkında hayırlısı olsun,Allah yardım etsin sana :Saruboceq:

kızlar merhabalar herkese..
melonı hakkınsa hayırlısı ne ıse o olsun canım..rabbım bıran once kurtarsın senı..
rapunun bebıkıde ınsaallah bıran once annesının mıs kucagına gelır..
sonuc bekleyenler takıpteyım heyecanla..
bende adet oldum.sancıdan oleyrum..rabbım beterınden saklasın napalım..

arkadaşalr bu gün has test yaptırdım
maleseffff
yinee olmadı

maleseffff
yinee olmadı

canım geçmiş olsun.çok üzgünüm o kadar emek o kadar umut...ama işte hayat devam ediyor,biraz toparlanıp yeniden denemece...pes etmek yok.

melony çok üzücü.iş sadece hamile kalmakla bitmiyor işte.tekrar geçmiş olsun.bence de biraz kafanı dinle,bir süre bebek falan da düşünme.önce kendini düşün,bu dünyaya bir kere geliyoruz canım.geçmiş olsun

YETER'cim can arkadaşım
çok üzüldüm.
Allah yardımcın, yardımcımız olsun.
gönlüne ferahlık versin Rabbim

maleseffff
yinee olmadı

canım yeterim çok üzüldüm ya ,gerçekten..rabbim yardımcın olsun sabır ve dayanma gücü versin ,ben kesin olmuştur gözüyle bakıyordum:1shok::1shok:haktan hayırlısı inş doğal yoldan gelir....

maleseffff
yinee olmadı
canım yaa:çok üzgünüm:
çok üüzldüm yaa:çok üzgünüm:
ama elden birşey gelmiyor...
allah yardımcınız olsun

canım benim:çok üzgünüm:
gerçekten bunlar çok zor şeyler...
benim 2 düşüğümdede çok ağrım olmadı yani hamile olduğumu bilmesem adet oldum derdim...
ama 3. de üçüncü gününden sonra 2 gün baya sancım oldu....
canım dr kotrollerini ihmal etme ...
inşallah dış gebelik değildir...
bu aşamada kürtaja gerek olduğunu bende sanmıyorum....
alalh yardımcın olsun...

maleseffff
yinee olmadı
canim cok uzuldum
gonul isterdiki pozitif olsun
ama elimizde degil iste
hakkimizda hayirlisi

evet canim annemde oyle dedi
ya benim doktor korkum var sanirim
ama iyilesmek icin mecburum basdka carem yok offf
insallah tedavisi kolay ve cabuk olur
gittigim yerlerde rahat edemiyorum
alisveriste bile hemen eve donmek istiyorum agridan

canim insallah dis gebelik degildir
hakkinda hayirlisi olsun

yeter'cim can arkadaşım
çok üzüldüm.
Allah yardımcın, yardımcımız olsun.
Gönlüne ferahlık versin rabbim

canım yeterim çok üzüldüm ya ,gerçekten..rabbim yardımcın olsun sabır ve dayanma gücü versin ,ben kesin olmuştur gözüyle bakıyordum:1shok::1shok:haktan hayırlısı inş doğal yoldan gelir....

hepinize teşekür edrim kızlar
evetttttttttttttt
bir kez daha sözün bittiği yerdeyiz

kızlar bilyorsunuz benim pc yok yeğenelrimkini kulanıyordum şimdi okular kapanıyor onlarda köye dönecekler
ben artık (1 haftaya kadar)nete giremeyeceğim habrriniz olsun

Yetercim çok üzüldüm canım rabbim bu sıkıntyıda kolay atlatabilmeyi nasip etsin sana çok zor bi durum allahım inşallah en kısa zamanda doğaldan gönderiverir

Yetercim çok üzüldüm canım rabbim bu sıkıntyıda kolay atlatabilmeyi nasip etsin sana çok zor bi durum allahım inşallah en kısa zamanda doğaldan gönderiverir

SAĞOL CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…