Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkdaşlar bende eşimdeki sperm azlığından dolayı hamile kalamıyorumm,tüp bebek tedavisine başladık yumurta toplandı dün salı transfer olacak dualarınızı bekliyormm..

Seydanur...
ALLAH kolaylık versin tedavinde arkadaşım...
dualarımız seninle bunu unutma....
bizi en cok aynı derdi paylaşan biz anlar ve en temiz bir kalple dua ederiz tedavi sürecindeki arkadaşlarımız için...
RABBııM sonunu iyi etsin, kanda pozitifi görmeyi nasip etsin ıNŞAALLAH

kızlar selam herkese iyi pazarlar
toz bezi saol canım

casper arkadaşım hamile kaldım gelişmedi ve düşüyor şuan ama dış gebelik olabilir dediler bu hafta perşembe belli olacak

kızlar yaa bugun sabah cok tuhaf bir parça geldi benden 2 taneydi biri koyu kırmızı bir açık kırmızı beyaz gibi tuhaf bişeydi ama sanırım düşürdüm inşallah :gitme: düşük yapıpda böle bir şey gören oldumu.. bide annem bana kızdı neden peçeyeti wcye attın diye alıp gömecekmişim gerçekten atmamammı lazımda ayy bilemedim

fadiğim 2. düşüğüm evet canım

Melonyyy...
arkadaşım düşük olsun diye dua edecek hale gelmişisin...
kıyamam sana, RABBıM yarıdm etsin diyorum her yazını okudugumda...
ben hiç yaşamadım daha o duyguların hiç biirni hiç pozitif göremedim ama cok zor olsa gerek düşük dış gebelik falan....
Söylememe gerek yok bildiğini biliyorum ama her çekilen sıkıntının derdin bi mükafatı olacak elbet...
ıçini ferah tutmaya calış, düşmüştür umarım da dış gebelik değildir ( senin isteğine mukabil böyle yazıyorum ben hiç anlamıyorum ki )

herkese merhabalar ıkı aydır yoktum baska bır eve kıraya cıktım zaten kıradaydım fakat cok kucuktu evım gecmısı okuyamadım ınternetımde yenı baglandı cunku hamıle arkadfaslar varsa tebrık edıyorum bazı arkadaslarımızın dusuk olmus cok gecmıs olsun Rabbım tez zamanda tekrar hamıle kalmayı saglıklı bebekler kucagına almayı nasıp etsın bende ınsallah bu ay asılama yaptırcam salı gunu doktora gıdıyorum

canım hareketlılık artmış çakşır suyu kullanıyor eşim 2aydır etkısı olmuş bıde yenı bıtkısel bır ilaç aldı 1ay kullansın degışıklılk olursa burda yazarım morfolojı sorunumuzda var canım evet çakşır suyunu tavsıye ederım deneyınopuyorumnanaktan

bıruni ismiin duymuştum iyi bir yermiş galiba...ama tabi tuzludur biraz...
canım ateş hocaya gidersenin gelişmelerden banada haber et...

canım eşim yenı bıtkısel bır ılaç almış onu kullanıp bırunıde yenıden tahlıl yaptırıp sonra ateş hocaya gıtmeyı duşunuyor bıraz tuzlu olacak çalışıyorum bunlar için işte çok zorlanıyorum hem hastane işlerı iş yerı ev işlerı bıtırıyor benı,,,
gelışmelerden haberdar ederım canım opuyorumnanaktan

inşallah faydasını görürsünüz canım....
ama ilaç bir ayda fayda edermiki...en az 3 ay kullanmak gerekiyor....

hoşgeldin şekera.s.

canım düşükte bir çok et parçası düşüyor....
ama bebek biraz farklı benim ilk düşük fasulyeden biraz büyük ovel şeklindeydi...
3. sü ise cevizden az büyük yuvarlaktı...

niye attım diye üzülme canım insan o an ne yapcağını bilmiyor ben ilkini attım almak hiç aklım agelmedi....

arkdaşlar bende eşimdeki sperm azlığından dolayı hamile kalamıyorumm,tüp bebek tedavisine başladık yumurta toplandı dün salı transfer olacak dualarınızı bekliyormm..
hoşgeldin seydanura.s.
inşallah pozitif olur...
allah yardımcınız olsun...

kızlar bugün itibariyle recep ayına girdik...
yani 3 aylar başladı...
biliyorsunuz bu günlerin önemi büyük...
rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin...amin...

slm arkadaslar, nasilsiniz?

biz iyiz allaha sukur....

melonycim canim agrinin olmamasini fazla gtakma canim benimde hic olmadi ama ben herhalde o ara usuttum sonraki adetlerim hep sancili oldu oysa benim hic sancili olmazdi....
canim hic kimse bilmez esime bile soylemedim ama ben dusuk yaptigimda o dusurdugum parcayi hic atamadim hala sakliyorum, zamanla kurudu kucucuktu pirinc tanesi kadardi onu ve gebelik testimi sardim ve bir bebek corabinin içine koyup sakliyorum devamli bakarim, benim dusugum bende hic agri yapmadi ama psikolojimi cok bozmustu, hep neden oldu diye dusundum eve kapandim hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren neler yaptigimi dusundum kendimi sucladim ve sonunda 1seneden fazla psikolojik tedavi gordum ama hala aklima geldikce aglarim su an oldugu gibi ben onu hiç unutamadim, hamile oldugumu ogrendigimde ne hayaller kurdum en buyuk hayal kirikligim oldu o benim...ama inaniyorum ahirette kavusacam ilk goz agrima en buyuk uzuntume allahim simdi bana karnimdaki evladimi saglikla bagislasin sag salim dogurmayi nasip etsin....
allah hepimizin yardimcisi olsun

dilemcim bebişin seninle çok şükür düşünüpte üzme kendini.bebişini kucağına aldığın zaman herşeyi unutacaksın.

insallah canim, simdi allahtan tek istegim zamanin su gibi akmasi, saglikli bi gebelik, ve eli ayagi duzgun saglikli hayirli bi evlat istiyorum, insallah kalan 6ayimiz saglikla gecer,
benim ve diger arkadaslirim insallah hamilelikler cok guzel gecer...
isteyen herkesede tez zamanda nasip olur...

canım inşallah bebişini sağlıkla kucaklayacaksın..
kötü şeyler düşünme sakın.
canım sen şu anda kan sulandırıcı falan kullanıyormusun?

Dileeemmmm a.s.
Neler yazmışısn sne arkadaşım, doğmamış bebeğine...
ALLAH rahime yerleştirince evriyor annelik duygusunu demek ki...
RABBİM şimdi seninle olan bebeğini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin... onu boğ sevginle inşALLAH....

canım inşallah bebişini sağlıkla kucaklayacaksın..
kötü şeyler düşünme sakın.
canım sen şu anda kan sulandırıcı falan kullanıyormusun?

Papatyaa...
HOşgeldin nasılsın,
Denk gelemedik ne zamandır...
Kan sulandırıcı bebegin dah aiyi tutunması için değilmi...
Bİ yerde okumuştum ( yanlış hatırlıyo olma ihtimalimde var konuya tam hakm olamadığım için ) tüp bebek transferi yaptırınca coraspirin falan içiliyormuş daha iyi tutunsun bebek diye....

kızlar buğün transferimin 10.günü.adetim önümüzdeki çarşamba beklenen günü yani.bgün adet gibi
kanamam var.doktorumuzu aradık."bu şekilde olup hmilee hastalarımız var ,dinlen" dedi."normalde beklenen durumun dışı bu durum"dedi.
"crinone jeli asla ihmal etme" dedi.
bebeklerim kazma kürek almış temel kazıyorlar,yerleşmek için teyzeleri.altı üstü 9 ay için.rahatlarına ne düşkün bu sıpalarr yavvvkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

saol canım güzel dileklerin için çarşamba gunu değerlerim yüksek cıksınd iye dua ederken labaratuarda cuma gunu ne olur düşük cıksın diye dua ettim işte sıkıntımıza göre dua ediyoruz

inşallah en kısa zamanda sende görürsün pozitifi aslında sorun pozitifi görmek değil rabbim sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin cunku ondan sonra başlıyo

canım dilemin de dediği gibi böle beyaz pirinç tanesi gibiydi sanırım diyeride koyu kırmızıda eşiydi

allah hepimizin yardımıcısı olsun
hepimizin 3 ayları mübarek olsun

ilk düşüğümde bende 20 gun ağladım gece gunduz ama bunda daha çok korku sardı dış gebelik diye düzenli cıkmayan değerlerim yüzünden ölüm korkusu sardı beni suan çeyrek antideprasan kullanıyorum yoksa cok kötüyüm gece uyku yok eşimden uzaklaştım memleket gidiyim diyorum biraz benden uzak kal seni çok yordum diyorum gunduz telde her 3 saatte bir konuşuruz adamı aramııyorum çok bunalttım diye saçmalıyosun diyo ama napıım benim yüzümden oda kötü şeyler yaşıyo o bu ikimizin meselesi diyor ama ben psikolojim ice bozuldu bazen başım dönüyo her yerim uyuşuyo carpıntı başlıyo nefessiz kalıp ölecekmişim gibi gelio saçma evet biliyorum ama suan ki ruh halim bu rabbim sonumuzu hayır etsin evde tek olmak istemiyorum saçma sapan şeyler işte

akannehirakannehir

harzem test yaptım çift çizgi çıktı idarada am akna testinde 0-10 çıkıyo yani tam net değil çarşamba gene kan testi yaptırıcam
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…