canım önceki değerleriniz nasıldı ,değerleriniz bu testte artmış mı,neler uyguladın faydasını gördüğüne inandığın bitkisel bişey varmı,bizde bitkiseller uyguluyoruz da onun için sordum.bide canım morfoloji sorununuz varmıydı ,...
bıruni ismiin duymuştum iyi bir yermiş galiba...ama tabi tuzludur biraz...
canım ateş hocaya gidersenin gelişmelerden banada haber et...
inşallah faydasını görürsünüz canım....canım eşim yenı bıtkısel bır ılaç almış onu kullanıp bırunıde yenıden tahlıl yaptırıp sonra ateş hocaya gıtmeyı duşunuyor bıraz tuzlu olacak çalışıyorum bunlar için işte çok zorlanıyorum hem hastane işlerı iş yerı ev işlerı bıtırıyor benı,,,
gelışmelerden haberdar ederım canım opuyorumnanaktan
hoşgeldin şekera.s.herkese merhabalar ıkı aydır yoktum baska bır eve kıraya cıktım zaten kıradaydım fakat cok kucuktu evım gecmısı okuyamadım ınternetımde yenı baglandı cunku hamıle arkadfaslar varsa tebrık edıyorum bazı arkadaslarımızın dusuk olmus cok gecmıs olsun Rabbım tez zamanda tekrar hamıle kalmayı saglıklı bebekler kucagına almayı nasıp etsın bende ınsallah bu ay asılama yaptırcam salı gunu doktora gıdıyorum
canım düşükte bir çok et parçası düşüyor....kızlar selam herkese iyi pazarlar
toz bezi saol canım
casper arkadaşım hamile kaldım gelişmedi ve düşüyor şuan ama dış gebelik olabilir dediler bu hafta perşembe belli olacak
kızlar yaa bugun sabah cok tuhaf bir parça geldi benden 2 taneydi biri koyu kırmızı bir açık kırmızı beyaz gibi tuhaf bişeydi ama sanırım düşürdüm inşallah :gitme: düşük yapıpda böle bir şey gören oldumu.. bide annem bana kızdı neden peçeyeti wcye attın diye alıp gömecekmişim gerçekten atmamammı lazımda ayy bilemedim
fadiğim 2. düşüğüm evet canım
hoşgeldin seydanura.s.arkdaşlar bende eşimdeki sperm azlığından dolayı hamile kalamıyorumm,tüp bebek tedavisine başladık yumurta toplandı dün salı transfer olacak dualarınızı bekliyormm..
insallah canim, simdi allahtan tek istegim zamanin su gibi akmasi, saglikli bi gebelik, ve eli ayagi duzgun saglikli hayirli bi evlat istiyorum, insallah kalan 6ayimiz saglikla gecer,
benim ve diger arkadaslirim insallah hamilelikler cok guzel gecer...
isteyen herkesede tez zamanda nasip olur...
slm arkadaslar, nasilsiniz?
biz iyiz allaha sukur....
melonycim canim agrinin olmamasini fazla gtakma canim benimde hic olmadi ama ben herhalde o ara usuttum sonraki adetlerim hep sancili oldu oysa benim hic sancili olmazdi....
canim hic kimse bilmez esime bile soylemedim ama ben dusuk yaptigimda o dusurdugum parcayi hic atamadim hala sakliyorum, zamanla kurudu kucucuktu pirinc tanesi kadardi onu ve gebelik testimi sardim ve bir bebek corabinin içine koyup sakliyorum devamli bakarim, benim dusugum bende hic agri yapmadi ama psikolojimi cok bozmustu, hep neden oldu diye dusundum eve kapandim hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren neler yaptigimi dusundum kendimi sucladim ve sonunda 1seneden fazla psikolojik tedavi gordum ama hala aklima geldikce aglarim su an oldugu gibi ben onu hiç unutamadim, hamile oldugumu ogrendigimde ne hayaller kurdum en buyuk hayal kirikligim oldu o benim...ama inaniyorum ahirette kavusacam ilk goz agrima en buyuk uzuntume allahim simdi bana karnimdaki evladimi saglikla bagislasin sag salim dogurmayi nasip etsin....
allah hepimizin yardimcisi olsun
canım inşallah bebişini sağlıkla kucaklayacaksın..
kötü şeyler düşünme sakın.
canım sen şu anda kan sulandırıcı falan kullanıyormusun?
Melonyyy...
arkadaşım düşük olsun diye dua edecek hale gelmişisin...
kıyamam sana, RABBİM yarıdm etsin diyorum her yazını okudugumda...
ben hiç yaşamadım daha o duyguların hiç biirni hiç pozitif göremedim ama cok zor olsa gerek düşük dış gebelik falan....
Söylememe gerek yok bildiğini biliyorum ama her çekilen sıkıntının derdin bi mükafatı olacak elbet...
İçini ferah tutmaya calış, düşmüştür umarım da dış gebelik değildir ( senin isteğine mukabil böyle yazıyorum ben hiç anlamıyorum ki )
inşallah faydasını görürsünüz canım....
ama ilaç bir ayda fayda edermiki...en az 3 ay kullanmak gerekiyor....
hoşgeldin şekera.s.
canım düşükte bir çok et parçası düşüyor....
ama bebek biraz farklı benim ilk düşük fasulyeden biraz büyük ovel şeklindeydi...
3. sü ise cevizden az büyük yuvarlaktı...
niye attım diye üzülme canım insan o an ne yapcağını bilmiyor ben ilkini attım almak hiç aklım agelmedi....
hoşgeldin seydanura.s.
inşallah pozitif olur...
allah yardımcınız olsun...
biliyorsunuz bu günlerin önemi büyük...
rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin...amin...
slm arkadaslar, nasilsiniz?
biz iyiz allaha sukur....
melonycim canim agrinin olmamasini fazla gtakma canim benimde hic olmadi ama ben herhalde o ara usuttum sonraki adetlerim hep sancili oldu oysa benim hic sancili olmazdi....
canim hic kimse bilmez esime bile soylemedim ama ben dusuk yaptigimda o dusurdugum parcayi hic atamadim hala sakliyorum, zamanla kurudu kucucuktu pirinc tanesi kadardi onu ve gebelik testimi sardim ve bir bebek corabinin içine koyup sakliyorum devamli bakarim, benim dusugum bende hic agri yapmadi ama psikolojimi cok bozmustu, hep neden oldu diye dusundum eve kapandim hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren neler yaptigimi dusundum kendimi sucladim ve sonunda 1seneden fazla psikolojik tedavi gordum ama hala aklima geldikce aglarim su an oldugu gibi ben onu hiç unutamadim, hamile oldugumu ogrendigimde ne hayaller kurdum en buyuk hayal kirikligim oldu o benim...ama inaniyorum ahirette kavusacam ilk goz agrima en buyuk uzuntume allahim simdi bana karnimdaki evladimi saglikla bagislasin sag salim dogurmayi nasip etsin....
allah hepimizin yardimcisi olsun