Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeni doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerinizi büyütmek nasip etsin.. darısı bize :)
transfer yapıp test sonucu bekleyen arkadaşlara da Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum.. pozitif sonuçlar inş.:Saruboceq::Saruboceq:

KIZLAR BU GÜN TRANSFERİMİN 7. GÜNYDÜ TEST YAPTIM NEGTATİF ÇIKTI bilmiyorumkismile

inşşşşşşşşşşşşş canım
inşşşşşşşşşşşşşş

selam kizlar nasilsiniz
casper ve rapunzel Allah anali babali buyutsun yavrularinizi gozunuz aydin

melony insallah bebisin sana guzelce tutunsun hic birakmasin canim

yeterrr canim daha test icin cok erken biliyorsun moralini yok yere bozma
insallah bir kac gun sonra guzel haberlerini aliriz senin ve diger arkadaslarimizin

canım erken olduğunu bilerek yaptım acele ettim biliyorum ama işte MERAKKKK

yeter kardeşim en erken 8 günde belli olur.düşük değer olur ama yine belli rakam çıkar ümidini kaybetme

inşallah canım.çok sağol..
yaaa zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana..:2:
dr 2 ay korunma verdi..haziran ve temmuz yani..
şimdi bile gün sayıyorum habire..
offf biran önce hemencecik geçse zaman keşke..

hadi gözünaydın canım..
geçer canım geçer hepsi meraketme..
önemli olan asıl artık meleğinle beraber olman..

canlarım bugün bir türbeye gittim hepimiz için dua ettim allahım bana ve bütün isteyen herkese hayırlı evlatlar ver bizi boynu bükük koyma dedim inşallah kabul eder allahım dualarımı.AMİN

çok sağol canım bizi de unutmadığın için..a.s.
Allah kabul etsin..
ağzına yüreğine sağlık arkadaşımm..

KIZLAR BU GÜN TRANSFERİMİN 7. GÜNYDÜ TEST YAPTIM NEGTATİF ÇIKTI bilmiyorumkismile

az daha sabret be canımm..
bak yoktan yere üzdün kendini..
ama merak böyle işte maaleseff..
ben yapmadımmı ki sanki?
hem de ilk günden başlayarak yapmıştım..
inşallah ilerleyen günlerde pozitifi görüceksin arkadaşım..

hayırlı geceler canlara.s.

yeterim çok erken yapmışsın...
biraz daha sabır canımopuyorumnanaktan

rapum sağlıcakla bebeşini kucaklamıştır inş.

papatyacım banada bu korunma süreci çok uzun gelmişti ama sayılı gün çabuk geçiyor canım...
ameliyattan sonra 2 ay da bana demişlerdi üstelik 2 ay da ameliyattan önce korunduk...
yani 4 ay oldu ve bu ay bıraktık...
hayırlısı artık...

hayılı cumalar
rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım daha çok erken.. Bozma moralini sakın.. Pozitif olacak inş.:saruboceq::saruboceq:

yeter kardeşim en erken 8 günde belli olur.düşük değer olur ama yine belli rakam çıkar ümidini kaybetme

[

kılzar erken olduğunu bilerek yaptım ama inanınki üzülmedim
kadan batırana kadarda üzülmeyeceğim

aslında yapmamamlıydım ama merak var ya merakkkkkkkkkkk

papatya canım rabbim inşş o güzeliği tekrar snuna kadar yaşamayı sana nasip eder
inşşşşşşşşş

kızlar gunaydın bugun sabah baya bir kanamam oldu kalkınca şimdi inşallah kimyasal gebeliktir diye dua ediyorum umarım kürtaj olmak zorunda kalmam yada dış gebelik değildir hafif ağrılarım var ama buda normal sanırım saat 4 de randevum var dr ile çarşamba gunu ulturasyonda doktor iyice baktı dış gebelik yok dedi ama hayırlısı bakalım bugun tekrar kana bakılacak şimdi inşallah değerim duşüşe geçmiştir diye dua ediyorum rabbim hakkımda hayırlısını versin demekki hamile kalabiliyorum buda guzel deilmi

ayrıca bunun neden kaynaklandığını sordum doktoro ya spermden yada yumurtadan dedi ama buyuk ihtimal yumurtadan olduğunu yumurtanın kalıitesiz olduğunu söledi ama benim yumoşlarım hani kaliteliydi dedim doktora bazen olabilirmiş her sağlıklı kadın nadir de olsa kalitesiz yumoş yumurtaayabilirmişş rastlantı işte buda bana denk gelmişş akannehirakannehir ama iyiyim cok şükür tüp bebek tedavisindeki üzüntüm kadar deil hayırlısı olsun sanırım daha vakti gelmemiş

hemşerim rapunzel doğurdu sanırım rabbim analı babalı buyutsn inşallah darısı hepimize inşallah

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

canım çok erken yapmışsın ama sende bunun farkındasın zaten
evet merak işte insan dayanamıyo çok iyi anlıyorum seni
inşallah pozitife dönücek bi kaç gün içinde sonucun

Rapunzelim mis kokulunu kucağına almışsındır artık herhalde
inşallah ikinizde çok iyisinizdir
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

EVET YAAAA ERKEN OLDU :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…