Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın kızlar

dun esımle gıttık esıme utrason cektıler ama bızım kafamız karıstı yanı esım yumurtalıklarını cekmıs hıc penısınden utrasonla bakmamıs sızce orayada bakmasıda lazım degılmıydı yoksa normal mı sızce

pazartesıde tekrar sperm verecek

ya hormonlarına baktırmak ıcın dun gıttık uyuz doktor bakmadı

neymıs spermı varmıs yavas hızlı sperm %75 cıkmıstı cıkmasaydı hormonlarına bakardık daha erken demıs

dırettık yok dedı kızdı resmen

normalde sızın eslerınızın hormonlarına bakıldımı kızlar

Günaydın canlarımm. Mız mız benim eşimin genel olarak hepsine (hormonlarına da) bakılmıştı. Genetiğe de bakıldı.

Günaydın canlarımm. Mız mız benim eşimin genel olarak hepsine (hormonlarına da) bakılmıştı. Genetiğe de bakıldı.

ay doktor cok sınırdı yaaaaa

ınsan hormona bakmaz mı yaaaa esım sperm sonucu canlı hucre yok adamın dedıgıne bak bazı doktorlar hıc aldıkları parayı hak etmıyorlarrrrr

kızlar gunaydın bugun sabah baya bir kanamam oldu kalkınca şimdi inşallah kimyasal gebeliktir diye dua ediyorum umarım kürtaj olmak zorunda kalmam yada dış gebelik değildir hafif ağrılarım var ama buda normal sanırım saat 4 de randevum var dr ile çarşamba gunu ulturasyonda doktor iyice baktı dış gebelik yok dedi ama hayırlısı bakalım bugun tekrar kana bakılacak şimdi inşallah değerim duşüşe geçmiştir diye dua ediyorum rabbim hakkımda hayırlısını versin demekki hamile kalabiliyorum buda guzel deilmi

ayrıca bunun neden kaynaklandığını sordum doktoro ya spermden yada yumurtadan dedi ama buyuk ihtimal yumurtadan olduğunu yumurtanın kalıitesiz olduğunu söledi ama benim yumoşlarım hani kaliteliydi dedim doktora bazen olabilirmiş her sağlıklı kadın nadir de olsa kalitesiz yumoş yumurtaayabilirmişş rastlantı işte buda bana denk gelmişş akannehirakannehir ama iyiyim cok şükür tüp bebek tedavisindeki üzüntüm kadar deil hayırlısı olsun sanırım daha vakti gelmemiş

hemşerim rapunzel doğurdu sanırım rabbim analı babalı buyutsn inşallah darısı hepimize inşallah

canım rabbim yardımcın
olsun
durumun hiç kolay değil m
hakkında haylısı olsun
inşşşşşşşşşşşşşş

gunaydın kızlar

dun esımle gıttık esıme utrason cektıler ama bızım kafamız karıstı yanı esım yumurtalıklarını cekmıs hıc penısınden utrasonla bakmamıs sızce orayada bakmasıda lazım degılmıydı yoksa normal mı sızce

neymıs spermı varmıs yavas hızlı sperm %75 cıkmıstı cıkmasaydı hormonlarına bakardık daha erken demıs

canım benim eşiminde renki dopler ve hormonlarına bakılmıştı ama ben özelikle istemiştim dr işinde uzman değilse oluyor böle durumlar
yada uzman olmak hasta ve yakınıa düşüyor

Son düzenleme:
mızmız takma canım. Dr lar böylee. Biz ilk öğrendiğimizde 3 farklı doktora gittik. Birisi vitaminle olur dedi sevindik ama öteki 2 dr beklemenin alemi yok değerler çok düşük azalma olursa daha vahim dedi. Ve 5 ay sonra başladık tedaviye. Şimdi yeterciğimle sonuç bekliyoruzz. yerimseniben

canım benim eşiminde renki dopler ve hormonlarına bakılmıştı ama ben özelikle istemiştim dr işinde uzman değilse oluyor böle durumlar
yada uzman olmak hasta ve yakınıa düşüyor

renklı fılan degıl cnm boyle cekmıs yumurtlaıklarını

sonra kasete kaydeıomus fılan bugun sonuc verecekler raporu

mızmız takma canım. Dr lar böylee. Biz ilk öğrendiğimizde 3 farklı doktora gittik. Birisi vitaminle olur dedi sevindik ama öteki 2 dr beklemenin alemi yok değerler çok düşük azalma olursa daha vahim dedi. Ve 5 ay sonra başladık tedaviye. Şimdi yeterciğimle sonuç bekliyoruzz. yerimseniben

ınsallah guzel haberler alırsınız tez zamanda tum ısteyenler

bendede sorun var yumurtam catlamıyor esım duzeltsem asılama yapcam tup bebek ıstemıyorum ıstesemde yapamam para yok cunku

günaydın canlarım hayırlı cumalar
yeterim daha geçmişi okumadım ama idrar testi yaptın galiba daah erkekn ama kanda şu anda kesin belli olur yakında bi devlet hastanesi varsa ya da polikinik hemen yaptırabilirsin

Canım benim yaa. ınşallah tedaviye gerek kalmadan doğal hamiş kalırsın. Allah herkesin gönlüne göre versin. Gerçekten maddi ve madevi olarak çok zor.

Yeter yaptırdın mı testi. Ayyy heyecanladım bak şimdi Ben 14 ü bekleyeceğim :kedi:eşim kızıyor. Sonuç inşallah güzel olur canım benim. :CüvCüv: Güzel haberlerini bekliyoruz.

Yeter yaptırdın mı testi. Ayyy heyecanladım bak şimdi Ben 14 ü bekleyeceğim :kedi:eşim kızıyor. Sonuç inşallah güzel olur canım benim. :CüvCüv: Güzel haberlerini bekliyoruz.

canım dün idrardan baktım ama negatif ti

günaydın canlarım hayırlı cumalar
yeterim daha geçmişi okumadım ama idrar testi yaptın galiba daah erkekn ama kanda şu anda kesin belli olur yakında bi devlet hastanesi varsa ya da polikinik hemen yaptırabilirsin

canım yarın devlet has baktıracağım

günaydın kızlar,
dün doktora gittik çok şükür bebiş iyiymiş hatta biraz yaramaz çok hareketli eli ayağı durmuyor maşallah kaydirigubbakcemile3
yetercim idrar testi için henüz erken,kan testini yaptırırsan çıkar sonucun,hayırlısı olsun herşeyin,inşallah en yakın zamanda hepiniz hamile kalırsınız,sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza :Saruboceq:

yeterim canim cok erken yapmissin,ama dedigin gibi merak iste..
biraz daha sabir,ondan sonra insallah burda halayini cekicez :Saruboceq:
melony canim diger taraftada yazdim,hakkinda hayirlisi olsun,insallah güzel haberlerle gelirsin doktordan..
papatyam canim benim en kisa zamanda Allahim sana saglikli sihhatli evlatlar göndersin insallah..
rapunzelim kesin simdi meleginle berabersindir,bir an önce aramizda görmek istiyoruz seni ve bebisiniii

Yetercim erken yaptığın için negatif çıkmış olabilir. Üzülme şeker :teselli:pazartesi tekrar yaptır test. ınşallah o zaman değerlerin yüksek olduğunu göreceksin.

gunaydın kızlar

canım evet utrasonla yumartalıklar çekiliyor...
hormon içinde bazı dr lar gerek görmeyebiliyor
başlarda dr bizdende istememişti daha sonra biz istedik ve eşime cinsellikle alakalı sorular sordu ve gerek yok dedi
ama yinede yaptırdık bişede çıkmamıştı...
en son gittiğimiz dr da sadece fsh ve testerona bakıyor...
eşim diğerlerinede bakalım dedi ama gerek yok diyor...
yani bu dr ların işinede akıl ermiyor....

kızlar gunaydın bugun sabah baya bir kanamam oldu kalkınca şimdi inşallah kimyasal gebeliktir diye dua ediyorum umarım kürtaj olmak zorunda kalmam yada dış gebelik değildir hafif ağrılarım var ama buda normal sanırım saat 4 de randevum var dr ile çarşamba gunu ulturasyonda doktor iyice baktı dış gebelik yok dedi ama hayırlısı bakalım bugun tekrar kana bakılacak şimdi inşallah değerim duşüşe geçmiştir diye dua ediyorum rabbim hakkımda hayırlısını versin demekki hamile kalabiliyorum buda guzel deilmi

ayrıca bunun neden kaynaklandığını sordum doktoro ya spermden yada yumurtadan dedi ama buyuk ihtimal yumurtadan olduğunu yumurtanın kalıitesiz olduğunu söledi ama benim yumoşlarım hani kaliteliydi dedim doktora bazen olabilirmiş her sağlıklı kadın nadir de olsa kalitesiz yumoş yumurtaayabilirmişş rastlantı işte buda bana denk gelmişş akannehirakannehir ama iyiyim cok şükür tüp bebek tedavisindeki üzüntüm kadar deil hayırlısı olsun sanırım daha vakti gelmemiş

hemşerim rapunzel doğurdu sanırım rabbim analı babalı buyutsn inşallah darısı hepimize inşallah
canım değerlerin güzel ilerlememesinde bir gariplik vardı zaten...
dediğin gibi inş en hafif şekilde atlatırsın ve kısa zamnda da sağlıklı hamilelik yaşarsın...
canım bu durumda ne yapsak ne etsek boşa....
sağlıklı olmadığı için şimdi düşmesi çok daha iyi...
allah yardımcınız olsunopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yetercim erken yaptığın için negatif çıkmış olabilir. üzülme şeker :teselli:pazartesi tekrar yaptır test. Inşallah o zaman değerlerin yüksek olduğunu göreceksin.

yeterim canim cok erken yapmissin,ama dedigin gibi merak iste..
Biraz daha sabir,ondan sonra insallah burda halayini cekicez :saruboceq:
melony canim diger taraftada yazdim,hakkinda hayirlisi olsun,insallah güzel haberlerle gelirsin doktordan..
papatyam canim benim en kisa zamanda allahim sana saglikli sihhatli evlatlar göndersin insallah..
rapunzelim kesin simdi meleginle berabersindir,bir an önce aramizda görmek istiyoruz seni ve bebisiniii

evet kızla erken yaptım zaten idrar testiydi ama belim çok ağrıyor sanki regl olcakmışım gibi

günaydın kızlar,
dün doktora gittik çok şükür bebiş iyiymiş hatta biraz yaramaz çok hareketli eli ayağı durmuyor maşallah kaydirigubbakcemile3
yetercim idrar testi için henüz erken,kan testini yaptırırsan çıkar sonucun,hayırlısı olsun herşeyin,inşallah en yakın zamanda hepiniz hamile kalırsınız,sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza :Saruboceq:

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
CANIM :Saruboceq:
ARTIK SPERMLERİ DEĞİLDE BEBİŞLERİ KONUŞTUĞUMUZ GÜNLER GELİR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:

X