Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım
inş bebğin seni bırakmaz
inşş canım

teşekür edeim canım
inşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşş

PAPTYA CANIM
İYİ DİLEKLERİN DUALRIN İÇİN SAĞOL
İNŞŞŞŞŞŞ CANIM BEN VE BEKLEYN ARKADAŞLARIM BURADAN GÜZEL HABERLER VEREBİLİRİZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

CANIM RABBİM İNŞŞ SAN MUCİZENİ TEKRAR GÖNDERECEK
O İSTEDİKTEN SONRA ÖNÜNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMA BİLİYORSUN
İNŞŞŞŞŞŞ SENİN İÇİN OL DEDĞİ GÜNLAR YAKINDIR
BİR AN ÖNCE KENDİ TOPLA VE BEBİŞ ÇALIŞMALRINA BAŞLA :kedi:

ÇOK ŞÜKÜR CANIM İNŞ BÖYLE GÜZEL DEVAM EDER.RABBİM BEBİŞİNİ SANA BAĞIŞLASIN İNŞ....:Saruboceq::Saruboceq:

[ı]ne görüştün saraçoğluyla nermin, paylaşır mısın biizmle de...
Bilindik kürler dışında birşey söyledi mi ?
[/ı]

cnm önce çok heyecanlandım bişey konuşamadım baktık kendisi çok sakin yani insanı rahatlatan bi ses tonu var.neyse heyecanım geçti,işte tüp dediler faln dedim,o da dedi kendinize 6 ay süre tanıyın inş düzelme olcak dedi ,keçii boynuzunu yapın dedi ,beslenmesine dikkat edin falan dedi.bunların dışında biraz daha konuştukta başkada şunu bunu yapın demedi.ben de adet düzensizliği için kür istedim 107tl imiş.ama ben bazı şeyleri söylemeye unutmuşum.morfolojiyi unutmuşum söylemeyi onunla ilgili hiç konuşmadık.işte böyle canım..

slm kızlar. biz geldikkkk. hala ağrılarım var anestezi alerji yaptı ayaklarım ellerim kütük gibi oldu yazamıyorum bile şişlikten öykümde iyi çok şükür biraz sarılığımız var ama atlatıcaz inşallah. günden güne iyi oldukça sıkça gelirim şu an pek gelemiyorum. görüşürüz

:Saruboceq:
CANIM
İNŞŞ İŞE YARAR TEDAVİYE GERK KALMADAN GELİR BEBİŞİN

canım gözün aydın sağlıcaka büyüt malağini bizlerede bolbol dua edin

rabbim gönlünüze göre versin.işallah yeterle ikinizde müjdeli haberi verirsiniz.

iişallah canım işallah.
işallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana bırakmaz hiç

işallah canım darısı sizlerin başına.

canlarım bugün bir türbeye gittim hepimiz için dua ettim allahım bana ve bütün isteyen herkese hayırlı evlatlar ver bizi boynu bükük koyma dedim inşallah kabul eder allahım dualarımı.AMıN

geçecek canım inşallah yakında herşey çok güzel olacak öpüyorum bebeşini.
herkese hayırlı günler canlara.s.
inşallah 4 gün sonra 3 güzel haber alacağız...
inşallah canım.
Şeniz

inşallah dualarımız sizlerle.

canlarım bugün bir türbeye gittim hepimiz için dua ettim allahım bana ve bütün isteyen herkese hayırlı evlatlar ver bizi boynu bükük koyma dedim inşallah kabul eder allahım dualarımı.AMİN

CANIM ALLAH KABUL ETSİN :Saruboceq:

kızlar rapunzelimiz henüz doğurmamış..
4 ten sonraymış doktorunun ameliyatları..
sağ salim kurtulsunlar inş..

kızlar rapunzelimiz henüz doğurmamış..
4 ten sonraymış doktorunun ameliyatları..
sağ salim kurtulsunlar inş..

Ben bu saate kadar doğurmuştur diye düşünüyodum
genelde sabah olurya doğumlar hayırlısıyla kurtulsun arkadaşımızda
geç olsun önemli değil sağol canım haber verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…