Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar saolun güzel dilekleriniz için umarım herşey yolunda gider bugun sabah açık kırmızı bir akıntı geldi yatınca bişe yok ama 2 saat sonra yine aynı şekilde açık kırmızı turuncuya çalan bir akıntı geldi öle peçeteye geliyor evdeyim 2 gun izin aldım okula gitmedim yatıyorum umarım beni bırakmaz biliyorum dusukte direk kırmızı geliyor hayırlısı

yeterim az kalmış canım sanada rabbim hayırlısı ile göndersin meleğini

canım
inş bebğin seni bırakmaz
inşş canım

teşekür edeim canım
inşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşş

sağol tatlım.amin inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize..

canım bu yükselmelerden pek anlamıyorum ben,ama sonuçta yükselmiş işte yani..sen rahat olmaya çalış,bol dua et ve o tüp bebek doktorunada gitme canım bence..

hadi gözün aydın canım..
bu testi de atlattınız çok şükür..
inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz gider..

amin canım..çok sağol..
inşallah yeniden o mucizeyi bulabilirim..

ayy canım bak heyecanlandım şimdi..delikafadulden
bu belirtiler hayırlara iyiye alamettir inşallah..
: :Saruboceq:

PAPTYA CANIM
İYİ DİLEKLERİN DUALRIN İÇİN SAĞOL
İNŞŞŞŞŞŞ CANIM BEN VE BEKLEYN ARKADAŞLARIM BURADAN GÜZEL HABERLER VEREBİLİRİZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

CANIM RABBİM İNŞŞ SAN MUCİZENİ TEKRAR GÖNDERECEK
O İSTEDİKTEN SONRA ÖNÜNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMA BİLİYORSUN
İNŞŞŞŞŞŞ SENİN İÇİN OL DEDĞİ GÜNLAR YAKINDIR
BİR AN ÖNCE KENDİ TOPLA VE BEBİŞ ÇALIŞMALRINA BAŞLA :kedi:

ya kızlar burdAKİ DOKTORUM BEBEĞİN YAVAŞDA OLSA GELİŞTİĞİNİ SÖLEDİ AMA TÜP BEBEK DOKTORUM FAZLA ÜMİTLENME HERAN KAYBEDE BİLİRSİN DEDİ ENSON CUMTESİ TESTİMİZDE BHC 196İDİ DEĞER ŞİMDİ 473 E CIKMIŞ BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA BİŞİ SÖLESİN ARTIK COK BUNALDIM AĞLIYORUM KAYBETMEK İSTEMİYORUM BUNUDA RABBİM NE ZOR YAA

ÇOK ŞÜKÜR CANIM İNŞ BÖYLE GÜZEL DEVAM EDER.RABBİM BEBİŞİNİ SANA BAĞIŞLASIN İNŞ....:Saruboceq::Saruboceq:

[ı]ne görüştün saraçoğluyla nermin, paylaşır mısın biizmle de...
Bilindik kürler dışında birşey söyledi mi ?
[/ı]

cnm önce çok heyecanlandım bişey konuşamadım baktık kendisi çok sakin yani insanı rahatlatan bi ses tonu var.neyse heyecanım geçti,işte tüp dediler faln dedim,o da dedi kendinize 6 ay süre tanıyın inş düzelme olcak dedi ,keçii boynuzunu yapın dedi ,beslenmesine dikkat edin falan dedi.bunların dışında biraz daha konuştukta başkada şunu bunu yapın demedi.ben de adet düzensizliği için kür istedim 107tl imiş.ama ben bazı şeyleri söylemeye unutmuşum.morfolojiyi unutmuşum söylemeyi onunla ilgili hiç konuşmadık.işte böyle canım..

slm kızlar. biz geldikkkk. hala ağrılarım var anestezi alerji yaptı ayaklarım ellerim kütük gibi oldu yazamıyorum bile şişlikten öykümde iyi çok şükür biraz sarılığımız var ama atlatıcaz inşallah. günden güne iyi oldukça sıkça gelirim şu an pek gelemiyorum. görüşürüz

:Saruboceq:
cnm önce çok heyecanlandım bişey konuşamadım baktık kendisi çok sakin yani insanı rahatlatan bi ses tonu var.neyse heyecanım geçti,işte tüp dediler faln dedim,o da dedi kendinize 6 ay süre tanıyın inş düzelme olcak dedi ,keçii boynuzunu yapın dedi ,beslenmesine dikkat edin falan dedi.bunların dışında biraz daha konuştukta başkada şunu bunu yapın demedi.ben de adet düzensizliği için kür istedim 107tl imiş.ama ben bazı şeyleri söylemeye unutmuşum.morfolojiyi unutmuşum söylemeyi onunla ilgili hiç konuşmadık.işte böyle canım..

CANIM
İNŞŞ İŞE YARAR TEDAVİYE GERK KALMADAN GELİR BEBİŞİN

slm kızlar. Biz geldikkkk. Hala ağrılarım var anestezi alerji yaptı ayaklarım ellerim kütük gibi oldu yazamıyorum bile şişlikten öykümde iyi çok şükür biraz sarılığımız var ama atlatıcaz inşallah. Günden güne iyi oldukça sıkça gelirim şu an pek gelemiyorum. Görüşürüz

canım gözün aydın sağlıcaka büyüt malağini bizlerede bolbol dua edin

Günaydın kızlarrr Hepinize mutlu, umutlu ve güzel bir gün diliyorumm. zemuszemus

Son 4 gün . İnşallah güzel sonuçlar alırız yetercim. Çok teşekkür ederiz kızlar bizim için dua edinn opuyorumnanaktan

rabbim gönlünüze göre versin.işallah yeterle ikinizde müjdeli haberi verirsiniz.

günaydın kızlar,
bugün evdeyim,doktora kontrole gideceğiz,bakalım bebiş büyümüş mü :ecrin_bebek:

can isocum Allah analı babalı büyütsün,kendine iyi bak :1hug:

melony inşallah her şey yolundadır,benimde hamileliğimin başında doktorum rahimde kanama var,bebeğini kaybedebilirsin demişti o yüzden senin ne hissettiğini anlayabiliyorum ama ben doktorumu değiştirdim ve kaybetme riskim her hamilenin kaybetme oranıyla aynıymış ve çok şükür bugün 9 haftalık olduk,dualarım seninle ama unutma ki her şeyde bir hayır vardır olacak olanın önüne geçemeyiz....

testlerin temiz çıkmasına sevindim,darısı başımıza inşallah .

inşallah ecemnurr güzel sonuçlar alırsınız çünkü sizin güzel sonuçlarınızda sizin kadar bizde mutlu oluyoruz,negatif sonuçlarda ise sizin kadar bizde üzülüyoruz,sizin için dua ediyorum,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin Allahım.

kabızlık sorunu çeken hamile arkadaşalarımız size tavsiyem sabah kuru kaysı yemeniz ve üzerine su içmeniz ayrıca gün içinde kayısı suyu ve salatalık yiyebilirsiniz,bende çok fazla kabızlık yok çok şükür.
iişallah canım işallah.
kızlar saolun güzel dilekleriniz için umarım herşey yolunda gider bugun sabah açık kırmızı bir akıntı geldi yatınca bişe yok ama 2 saat sonra yine aynı şekilde açık kırmızı turuncuya çalan bir akıntı geldi öle peçeteye geliyor evdeyim 2 gun izin aldım okula gitmedim yatıyorum umarım beni bırakmaz biliyorum dusukte direk kırmızı geliyor hayırlısı

yeterim az kalmış canım sanada rabbim hayırlısı ile göndersin meleğini
işallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana bırakmaz hiç
sağol tatlım.amin inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize..

canım bu yükselmelerden pek anlamıyorum ben,ama sonuçta yükselmiş işte yani..sen rahat olmaya çalış,bol dua et ve o tüp bebek doktorunada gitme canım bence..

hadi gözün aydın canım..
bu testi de atlattınız çok şükür..
inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz gider..

amin canım..çok sağol..
inşallah yeniden o mucizeyi bulabilirim..

ayy canım bak heyecanlandım şimdi..delikafadulden
bu belirtiler hayırlara iyiye alamettir inşallah..
: :Saruboceq:

işallah canım darısı sizlerin başına.

canlarım bugün bir türbeye gittim hepimiz için dua ettim allahım bana ve bütün isteyen herkese hayırlı evlatlar ver bizi boynu bükük koyma dedim inşallah kabul eder allahım dualarımı.AMıN

slm kızlar. biz geldikkkk. hala ağrılarım var anestezi alerji yaptı ayaklarım ellerim kütük gibi oldu yazamıyorum bile şişlikten öykümde iyi çok şükür biraz sarılığımız var ama atlatıcaz inşallah. günden güne iyi oldukça sıkça gelirim şu an pek gelemiyorum. görüşürüz
geçecek canım inşallah yakında herşey çok güzel olacak öpüyorum bebeşini.
herkese hayırlı günler canlara.s.
inşallah 4 gün sonra 3 güzel haber alacağız...
inşallah canım.
günaydın kızlar,
melony canım senin tüp bebek doktorunda ne anlarmış hasta halinden sağolsun geriye bak ya ne demek heran kaybedebilirsin diye,adam rahat olun inş herşey yoluna girecek falan der ne bu ya tabi tok açın halinden ne anlar ne beklersin ki -uymadı biraz ama anladın sen beni- bana kalırsa o doktora hiç gitme adam gibi başka doktora git canım, ve sen rahat ol melegin seninle olacak inş ltf buna hep inan bırakma kendini...
yeterim,ecemnur,.diger tedavide olan arkadaşımız ..... nasılsınız kızlar heyecanlar sınıra yaklaşıyor değilmi rabbim üçünüzünde yüzünü güldürür inşşşşşş....
casper caniso en yepyeni anneler sizler ve melekleriniz nasıllar bakalım :)))
Şeniz
Günaydın kızlarrr Hepinize mutlu, umutlu ve güzel bir gün diliyorumm. zemuszemus

Son 4 gün . İnşallah güzel sonuçlar alırız yetercim. Çok teşekkür ederiz kızlar bizim için dua edinn opuyorumnanaktan

inşallah dualarımız sizlerle.

canlarım bugün bir türbeye gittim hepimiz için dua ettim allahım bana ve bütün isteyen herkese hayırlı evlatlar ver bizi boynu bükük koyma dedim inşallah kabul eder allahım dualarımı.AMİN

CANIM ALLAH KABUL ETSİN :Saruboceq:

bunu o süre içerisinde kullanmak gerekmiyor mu?mesela fırsat için son 9 saat diyor.o sürede telfla yerini ayırtıp gidip kullanman gerekiyor sanıyordum.senin dediğin gibi harikaymış vallahi [/QUOTE]

fırsat için son 9 saat diyordu canım indirimi alabilmen için yani..
kullanım süresi 11 haziran ve 11 temmuz arası..
indirim kuponları da mail olarak geliyor..
rezervasyon yaptırıp gidebiliyosun..

selam kızlar..
belgincim Allah kabul etsin çok sağol..

kızlar rapunzelimiz henüz doğurmamış..
4 ten sonraymış doktorunun ameliyatları..
sağ salim kurtulsunlar inş..

kızlar rapunzelimiz henüz doğurmamış..
4 ten sonraymış doktorunun ameliyatları..
sağ salim kurtulsunlar inş..

Ben bu saate kadar doğurmuştur diye düşünüyodum
genelde sabah olurya doğumlar hayırlısıyla kurtulsun arkadaşımızda
geç olsun önemli değil sağol canım haber verdiğin için

X