ya kızlar burdaki doktorum bebeğin yavaşda olsa geliştiğini söledi ama tüp bebek doktorum fazla ümitlenme heran kaybede bilirsin dedi enson cumtesi testimizde bhc 196idi değer şimdi 473 e cıkmış bu konuda bilgisi olan varsa bişi sölesin artık cok bunaldım ağlıyorum kaybetmek istemiyorum bunuda rabbim ne zor yaa
tabiki kabul ederiz ne demek canım.biz destek olduğumuz sürece birbirimize herşeyi aşarız.
canım dediğim gibi öncedende ilk dönemler sıkıntılı geçiyor.sonrası biraz kasık ağrısı oluyor oda normalmiş.çay,kahve fazla içme dikkat et.
teşekür ederim kızlar 3lü testimizde temiz çıktı şükürler olsun.rabbim herkese nasip etsin işallah.
Transferin tutup tutmadığı belli olacak dğeil mi 5ügn sonra...
Hayırlı haberlerinizi alırız inşALLAH...
RABBİM emeklerinizi,emeklerimizi ve dualarımızı boşa cıkarmasın..
sen de Ecemnurla birlikte alacaksın güzel haberi inşALLAH Yetercim...
Çifte mutluluk yaşayacağız ALLAH ın izniyle 5 gün sonra kaydirigubbakcemile2
[ı][sıze="2"]iyiyim canım çok şükür.teşekkür ederim.
Bugün okula başladım,iyi geldi arkadaşlarımı görmek.yarın da eşimin görevli olduğu fuar var oraya gitcem inşallah.kafayı dağıtmaya ve mümkün olduğunca evde yalnız kalmamaya çalışıyorum canım.[/sıze][/ı]
HARZEM SAĞOL CANIMslm kızlar........
15 günden beri misafirlerim var fazla giremiyorum nete fırsat buldukça takılıyorum işte....
canisom casper sizleri tebrik ederim rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam nasip eder sizlere bebişlerinizle.....
papatya10 canım inan çok üzüldüm rabbim inşallah sana tekrar gönderir bebeğini bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirir alırsın bebeğini kucağına canım.....
sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah sizde pozitifi görürsünüz.......
geçmişi fazla okumadım fırsat buldukça gireyimde geri kalmayım bari
yetercimm ay seni gördükçe heyecanlanıyorum pazartesi günü sabahtan mı gideceksin kan vermeye? Ne zaman çıkarki sonuçlarr ?
günaydın kızlar,
melony canım senin tüp bebek doktorunda ne anlarmış hasta halinden sağolsun geriye bak ya ne demek heran kaybedebilirsin diye,adam rahat olun inş herşey yoluna girecek falan der ne bu ya tabi tok açın halinden ne anlar ne beklersin ki -uymadı biraz ama anladın sen beni- bana kalırsa o doktora hiç gitme adam gibi başka doktora git canım, ve sen rahat ol melegin seninle olacak inş ltf buna hep inan bırakma kendini...
yeterim,ecemnur,.diger tedavide olan arkadaşımız ..... nasılsınız kızlar heyecanlar sınıra yaklaşıyor değilmi rabbim üçünüzünde yüzünü güldürür inşşşşşş....
casper caniso en yepyeni anneler sizler ve melekleriniz nasıllar bakalım :)))
canım bunun tek sebebi gebelikte salgılanan hormonlar.konuçmuştukya seninle.benim de çok kanıyordu.erik çok iyi geliyor,ben her gün mutlaka 1 tabak yiyordum.farkediyordu ama normaldeki gibi olmuyor yinede.
ben hep derdim,bi defa kanadı doğurduktan sonrada hep kanar der dururdum kendi kendime,kısmet olmadı ya,ama kürtajdan sonra hemen normale geri döndü.
eşime hemen söyleyip aldırıcam kuru erik canım tadını hiç bilmiorum ama acı çekmektense mecburen yiycem bide dr krem yazıyomuş onuda alıcam bakalım inşallah faydası olurpapatyacim biraz daha iyi olmana cok sevindim...
aymesim papatya hakli erik cok iyiymis bana doktorum kuru erik yememi tavsiye etmisti ama hiç sevmem bu yuzden yemedim ve birde burda ozel sise suyu var bol manyesyumlu onu icmemi soyledi gercekten ise yaradi simdi rahatim suyn adi HEPAR belki turkiyedede vardir
selam kızlar bugun 3. testimi yaptırdım ve değerim 473 .23 cıktı doktor yavaş ilerliyo ama ilerleme var dedi gelecek hafta tekrar gidicez bakalım inşallah sağ salim cıkartırım bir haftayı
canım mürdüm eriğini dene bence o senin daha rahat çıkmanı sağlayacaktır söylemesi ayıp ishal tarzı yani aaç karnına 5 6 tane ye canım canın acımasın...
bunu o süre içerisinde kullanmak gerekmiyor mu?mesela fırsat için son 9 saat diyor.o sürede telfla yerini ayırtıp gidip kullanman gerekiyor sanıyordum.senin dediğin gibi harikaymış vallahikeşke canım..
istanbulda da uygun indirimler oluyor takip et canım..
canım maşallah bebişlerine..
Allah uzun ömürler versin..
benim doğum günümde doğmuşlar ne güzellll.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
analı babalı büyüsünler kendine iyi bak canım..
değerlendirdim canım 4 tane aldım kaydirigubbakcemile3
arkadaşlarla ya da 2 kez gideriz artık..
transfer sonrası crinone jel canımne jeli kullanıyorsunuz kızlar...
Hamile kalabilmekle ilgisi var mı bu jelin?
tabiki kabul ederiz ne demek canım.biz destek olduğumuz sürece birbirimize herşeyi aşarız.
gözün aydın canım.ne mutlu sana.sağlıkla doğumunu da göreceksin inşallah
melony canım yat dinlen.bence bebeğin seninle ve seni bırakmayacak.şu an yaşama tutunmaya çabalıyor,aferin bak minicik haliyle yaşamanın bir mücadele bütünü olduğunu görüyor.çok azimli maaşallah.göreceksin her şey çok güzel olacak annesi,sen de güçlü olmalısın.çünkü sen artık ANNESİN.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz 7 haziranda doğdu ikizlerim çok şükür
kızım ve oğlumla evimizdeyiz şimdi,
biraz ağrılarım var iyi olunca gelirim yine kendinize iyi bakın...
selam kızlar bugun 3. testimi yaptırdım ve değerim 473 .23 cıktı doktor yavaş ilerliyo ama ilerleme var dedi gelecek hafta tekrar gidicez bakalım inşallah sağ salim cıkartırım bir haftayı
canım dediğim gibi öncedende ilk dönemler sıkıntılı geçiyor.sonrası biraz kasık ağrısı oluyor oda normalmiş.çay,kahve fazla içme dikkat et.
teşekür ederim kızlar 3lü testimizde temiz çıktı şükürler olsun.rabbim herkese nasip etsin işallah.
Günaydın kızlarrr Hepinize mutlu, umutlu ve güzel bir gün diliyorumm. zemuszemus
Son 4 gün . İnşallah güzel sonuçlar alırız yetercim. Çok teşekkür ederiz kızlar bizim için dua edinn opuyorumnanaktan
günaydın kızlar,
bugün evdeyim,doktora kontrole gideceğiz,bakalım bebiş büyümüş mü :ecrin_bebek:
can isocum Allah analı babalı büyütsün,kendine iyi bak :1hug:
melony inşallah her şey yolundadır,benimde hamileliğimin başında doktorum rahimde kanama var,bebeğini kaybedebilirsin demişti o yüzden senin ne hissettiğini anlayabiliyorum ama ben doktorumu değiştirdim ve kaybetme riskim her hamilenin kaybetme oranıyla aynıymış ve çok şükür bugün 9 haftalık olduk,dualarım seninle ama unutma ki her şeyde bir hayır vardır olacak olanın önüne geçemeyiz....
testlerin temiz çıkmasına sevindim,darısı başımıza inşallah .
inşallah ecemnurr güzel sonuçlar alırsınız çünkü sizin güzel sonuçlarınızda sizin kadar bizde mutlu oluyoruz,negatif sonuçlarda ise sizin kadar bizde üzülüyoruz,sizin için dua ediyorum,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin Allahım.
kabızlık sorunu çeken hamile arkadaşalarımız size tavsiyem sabah kuru kaysı yemeniz ve üzerine su içmeniz ayrıca gün içinde kayısı suyu ve salatalık yiyebilirsiniz,bende çok fazla kabızlık yok çok şükür.
Günaydın kızlarrr Hepinize mutlu, umutlu ve güzel bir gün diliyorumm. zemuszemus
Son 4 gün . İnşallah güzel sonuçlar alırız yetercim. Çok teşekkür ederiz kızlar bizim için dua edinn opuyorumnanaktan
kızlar saolun güzel dilekleriniz için umarım herşey yolunda gider bugun sabah açık kırmızı bir akıntı geldi yatınca bişe yok ama 2 saat sonra yine aynı şekilde açık kırmızı turuncuya çalan bir akıntı geldi öle peçeteye geliyor evdeyim 2 gun izin aldım okula gitmedim yatıyorum umarım beni bırakmaz biliyorum dusukte direk kırmızı geliyor hayırlısı
yeterim az kalmış canım sanada rabbim hayırlısı ile göndersin meleğini
slm kızlar........
15 günden beri misafirlerim var fazla giremiyorum nete fırsat buldukça takılıyorum işte....
canisom casper sizleri tebrik ederim rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam nasip eder sizlere bebişlerinizle.....
papatya10 canım inan çok üzüldüm rabbim inşallah sana tekrar gönderir bebeğini bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirir alırsın bebeğini kucağına canım.....
sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah sizde pozitifi görürsünüz.......
geçmişi fazla okumadım fırsat buldukça gireyimde geri kalmayım bari
canım yaşadıkların hiç kolay değil
rabbim yardmcın olsun
inşş atlatırsın
inşşşşş yeni bir melek bu zor zamanlarında sana süpriz yapar canım
GÜNAYDIN SİDOŞ CANIM BEN İYİYİM BİRAZ KASIKLARIMDA AĞRIM VAR OKADAR VE BELİMDE AMA ÇOK YATMAKTAN SANIRIM
PC GELİYORUM BİRRDA WC GİDİYORUM
OKADAR
DÜN ÜST SOKAKTA PAZAR VARDI ÇIKTIM 5 DK SONRA DÖNDÜN AĞRIM OLDU TABBİ ANNEMDEN GÜZEL BİR FIRÇA YEDİMmafoldumben
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GÜZEL HABER VERMEYİ NASİP ETSİN RABBİM
SENDE ÇOK YORME KENDİNİ