slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz 7 haziranda doğdu ikizlerim çok şükür
kızım ve oğlumla evimizdeyiz şimdi,
biraz ağrılarım var iyi olunca gelirim yine kendinize iyi bakın...
tabiki kabul ederiz ne demek canım.biz destek olduğumuz sürece birbirimize herşeyi aşarız.inşallah canım arkadaşım inşallah sizler oldukca sıkıntım biraz olsun hafifliyor sizleri bir kardeş bir abla olarak görüyorum sizlerde kabul ederseniz tabikia.s
güzel haberlerini bekliyoruz canım bebişimiz sağlıklı gelsin inşallah
inşallah canım dualarım seninle ve bebeğinle
canım dediğim gibi öncedende ilk dönemler sıkıntılı geçiyor.sonrası biraz kasık ağrısı oluyor oda normalmiş.çay,kahve fazla içme dikkat et.sağol canım kabızlığım sıkıntılı doktor ilaç verdi ishal oldum ilacı bıraktım karın ağrısı çok kötüydüm, genel olarak karnımda şişlik var sık sık da karnım ağrıyor, ama bebişimin kalp atışlarını akşam yine gördüm çok mutluyum.Demir eksikliği çıktı demir hapı yazdı doktor zaten ben çay kahve çok içerim bunlar da kansızlık yapıyor ama artık su içiyorum
canım inşallah sonuçların temiz çıkar Allah yardımcın olsun
canım kayısı yiyorum ama eriği hiç duymamıştım
onuda deniyim bakalım kayısı wcye çıkmayı sağlıyo
ben zaten çıkıyorum benim sorun çıkma esnasında başlıyo
çok afedersiniz ama katı şekilde olmaması lazımmış
kendimi zorla hisalde yapamıyomki
ilk defa yaşıyorum bu tarz bişeyi gerçekten çok zormuş
allah kimseyi sağlığından etmesin
canım allahım güzel günler nasip etsin inşallah kendiliğinden hamile kalırsın...canım çok şükür iyiyim ancak işler çok yogun baksana topiğimize bile gelemiyorum sık sık.aslın abakarsan iş yogunlugu tam zamanına denk geldi tedaviyi düşünmeye zamanım kalmıyor bende tedaviye başlıcam ya inş rabbim izniyle ağustosta ama inş dilemcimizin buhar olayını denicem bu ay inş tedaviye gerek kalmaz hazırlıklarım tamam şimdi adetimi bekliyorum çalışmalar için yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben
gözün aydın canım allahım mutluluğunu bozmasın..slm kızlar nasılsınız?
canım hiç öle kötü şeyler düşünme
inşş anne olacaksın 2.3 tane rabbim melek gönderecek sana
bazan hepimizn böle olduğumuz oluyor
ama allahımıza sığınacağız ve onun sonsuz hazinesinden dileyeceğiz
o kularının dualrını kabul eder
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
CANIM HİÇ ÖYLE ÜZÜCÜ ŞEYLER DÜŞÜNME DİCEM AMA BEN DE AYNI SENİN GİBİ BAZEN ÇOK UMUTSUZ OLUYORUM.
CANIM TEK KARDEŞ OLMAK ZOR OLSA GEREK.AMA Bİ DE İYİ TARAFINDAN BAK.HİÇ OLMAZA ANNENLERE FALAN GİDİNCE ABİNİN OLSUN ABLANIN OLSUN ÇOCUKLARINI GÖRÜNCE YÜREĞİN YANMAZ ,İÇİN PARÇALANMAZ,ONLARA BAKTIKÇA NEDEN BENİMKİ OLMUYOR DEYİP EVE GELİNCE SAATLERCE YEĞENLERİNİ DÜŞÜNEREK AĞLAMAZSIN.BÜTÜN BUNLARI YAŞIYORUM O YÜZDEN BAYRAMLAR ZİNDAN OLDU ,ANNEMLERE FALAN GİTMEK İSTEMEZ OLDUM.
BENDE DÜN BU DUYGULARLA SABAHLADIM.YA HİÇ ANNE OLAMAZSAM DİYE ÇOK KORKUYORUM.SONRA DEDİM Kİ RABBİM BÜYÜK O HERŞEYİN EN HAYIRLISINI BİLİR.ZATEN ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA YARIN ÖLMEYECEĞİM NE MALUMKİ ,ÇOK ŞÜKÜR BU HALİMİZE DAHA BETERLERİN DEN KORUSUN DEDİM KENDİ KENDİME ..CANIM SEN 2 3 TANE DİYON ,HELE BEN OLSA 5 TANE YAPCAM ARDI ARDINA.VALLA ÖYLEKİ KALABALIĞI ÇOK SEVİYORUM.......sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
selam kızlar bugun 3. testimi yaptırdım ve değerim 473 .23 cıktı doktor yavaş ilerliyo ama ilerleme var dedi gelecek hafta tekrar gidicez bakalım inşallah sağ salim cıkartırım bir haftayı
belginciğim allahtan umudumuzu kesmeyelim.aslında biliyor musun sürpriz hamilelikler umudu kesip umursamayıp vazgeçince oluyor hep.sana diyorum da sen kendin yapabiliyor musun desene
iyi haberlerini bekliyoruz tatlım
evet haklısın.beklemek en iyisi.hayılrısını diliyorum Allahtan hayırlısı olsun kızlaar.hepimiz için hayırlısı olsun.
canım kayısı yiyorum ama eriği hiç duymamıştım
onuda deniyim bakalım kayısı wcye çıkmayı sağlıyo
ben zaten çıkıyorum benim sorun çıkma esnasında başlıyo
çok afedersiniz ama katı şekilde olmaması lazımmış
kendimi zorla hisalde yapamıyomki
ilk defa yaşıyorum bu tarz bişeyi gerçekten çok zormuş
allah kimseyi sağlığından etmesin
ya kızlar burdAKİ DOKTORUM BEBEĞİN YAVAŞDA OLSA GELİŞTİĞİNİ SÖLEDİ AMA TÜP BEBEK DOKTORUM FAZLA ÜMİTLENME HERAN KAYBEDE BİLİRSİN DEDİ ENSON CUMTESİ TESTİMİZDE BHC 196İDİ DEĞER ŞİMDİ 473 E CIKMIŞ BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA BİŞİ SÖLESİN ARTIK COK BUNALDIM AĞLIYORUM KAYBETMEK İSTEMİYORUM BUNUDA RABBİM NE ZOR YAA
zamanla daha iyi olacaksın canım...iyiyim canım çok şükür.teşekkür ederim.
bugün okula başladım,iyi geldi arkadaşlarımı görmek.yarın da eşimin görevli olduğu fuar var oraya gitcem inşallah.kafayı dağıtmaya ve mümkün olduğunca evde yalnız kalmamaya çalışıyorum canım.
canım inşallah herşey yolunda gider....selam kızlar bugun 3. testimi yaptırdım ve değerim 473 .23 cıktı doktor yavaş ilerliyo ama ilerleme var dedi gelecek hafta tekrar gidicez bakalım inşallah sağ salim cıkartırım bir haftayı
tamam canım....fadik canım benim adet tarihim 3temmuz.sayı ,hareket ,morfoloji....diye yazabilirmisin canım.listede o kısımlar boş kalmış .
gözün aydın canım...slm kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canım...listeye benide ekler misiniz?
delimai1- 4 haziran-şiddetli OAT- dondurulmuş embriyo transferi (1.tüp bebek denemesi başarısız) kür ve ilaç yok.
amin canım...yaaa kızlar bende anne olmak mis gibi bebek kokusunu içime çekmek istiyorum bazen öyle çok korkuyorumki eşimde sperm bulunmaz anne olamazsam diye çok korkuyorum çok.Biliyormusunuz benim kardeşim yok ben yalnızım eskiden hep derdim evlenince 2 3 tane çocuk yapacagım diye ama aklıma gelmeyen birşey geldi başıma bazen umursuz davranıyorum ama aslında içimde tıpkı bir lav gibi ateşler fışkırıyor çok korkuyorum çok allahıma yalvaroyorum beni ve kimseyi bu yüce duygudan mahrum etmesin diye allahım hepimize heyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:senağlama
ya kızlar burdAKİ DOKTORUM BEBEĞİN YAVAŞDA OLSA GELİŞTİĞİNİ SÖLEDİ AMA TÜP BEBEK DOKTORUM FAZLA ÜMİTLENME HERAN KAYBEDE BİLİRSİN DEDİ ENSON CUMTESİ TESTİMİZDE BHC 196İDİ DEĞER ŞİMDİ 473 E CIKMIŞ BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA BİŞİ SÖLESİN ARTIK COK BUNALDIM AĞLIYORUM KAYBETMEK İSTEMİYORUM BUNUDA RABBİM NE ZOR YAA
yabanım gözün aydın..
bundan sonra bebeğinde sende sağ salim tamamlayın günlerinizi inş..
YABANGÜLÜM canim gözünüz aydin
massallah canim bu testide atlattiniz..
saglikla gelsin melegin insallah
YABANIM canım allahım kucağına alacağın günleride nasip etsin gözün aydın arkadaşım...
teşekkür ederim. hoşbuldum :) inş. hepimiz için sonuçlar pozitif olur..
zamanla daha iyi olacaksın canım...
elimizden birşey gelmiyor...bir yandanda hayat devam ediyor....
öptüm canım...
canım inşallah herşey yolunda gider....
allah yardımcınız olsun....
tamam canım....
gözün aydın canım...
çok şükür bugünlere geldiniz...
mululuğunuz daim olsun...
hoşgeldin canım...
tedavin hayırlı olsun...sonuç pozitif olur inşallah....
amin canım...
send eumudunu kesme...
rabbim yüzünü güldrsün...