Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz 7 haziranda doğdu ikizlerim çok şükür
kızım ve oğlumla evimizdeyiz şimdi,
biraz ağrılarım var iyi olunca gelirim yine kendinize iyi bakın...

GÖZÜN AYDIN CANIM ,MAŞALLAH :lepi::lepi:RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN.SAĞLICAKLA BÜYÜSÜNLER...

can isocum nasıl mutlusundur şimdi tahmin edebiliyorum rabbim bu mutlulugunu daim etsin canım benim, mis kokulu mucizelerinde inş bir ömür hep mutlu olursun inş tabi birde eşinle...

nerminim tatlım sen nasılsın

yaaa kızlar bende anne olmak mis gibi bebek kokusunu içime çekmek istiyorum bazen öyle çok korkuyorumki eşimde sperm bulunmaz anne olamazsam diye çok korkuyorum çok.Biliyormusunuz benim kardeşim yok ben yalnızım eskiden hep derdim evlenince 2 3 tane çocuk yapacagım diye ama aklıma gelmeyen birşey geldi başıma bazen umursuz davranıyorum ama aslında içimde tıpkı bir lav gibi ateşler fışkırıyor çok korkuyorum çok allahıma yalvaroyorum beni ve kimseyi bu yüce duygudan mahrum etmesin diye allahım hepimize heyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:senağlama
belginciğim allahtan umudumuzu kesmeyelim.aslında biliyor musun sürpriz hamilelikler umudu kesip umursamayıp vazgeçince oluyor hep.sana diyorum da sen kendin yapabiliyor musun desene
kızlar 3lü test sonucumuz çıkmış dua edin ne olur işallah bunuda hayırlı sonuçla alırız.
iyi haberlerini bekliyoruz tatlım
Monarosacım yarın test yapsam olurmu demişsin. Bence yapma ben vajinal jel kullanıyorum o yanıltabiliyormuş.Direkt kan tahlili yap bence? Bu arada jel kullanan va mı?

evet haklısın.beklemek en iyisi.hayılrısını diliyorum Allahtan hayırlısı olsun kızlaar.hepimiz için hayırlısı olsun.

slm kızlar nasılsınız?

canım demek doğdu meleklerin:lepi:
gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah:Saruboceq:
bende merak ediyodum ne yaptın diye haber verdiğin için sağolkaydirigubbakcemile5

selam kızlar..
göz ucuyla baktım çıkmam lazım..
ceylinim sağol canım..
kısmet artık haftaya adet gelirse belli olucak ne olup olmadığı :)
sende korkma hsg den..
bilmediğin için tedirginsin anlıyorum..
adet ağrısı çekiyorsa zaten onun gibi birşey oluyor..

kızlar izmir de olanlarınız şehir fırsatı diye bir site var ona baksın..
alsancak kahvemania da kahvaltı 4,75 lira..

canım inceledim.harika bir mekan,harika bir fırsat.bence değerlendir.
okul kapanınca ben de izmirdeyim.az kaldı ailemi de izmiri de çok özledim.

Yetercimm ay seni gördükçe heyecanlanıyorum Pazartesi günü sabahtan mı gideceksin kan vermeye? Ne zaman çıkarki sonuçlarr ?

kızlar merhabalar..
canıso hadı gozunaydın canım..mevlam hayırlı evlat etsın ınsaallah..
darısı budakı herkesın basına..

can isocum nasıl mutlusundur şimdi tahmin edebiliyorum rabbim bu mutlulugunu daim etsin canım benim, mis kokulu mucizelerinde inş bir ömür hep mutlu olursun inş tabi birde eşinle...

nerminim tatlım sen nasılsın

sidelya cım iyiym canım iş güç misafir uğraşıp gidiyoruz ,bugün ibrahim saraçoğlu hocamızla görüştüm daha iyiyim .sen nasılsın canım ,neler yapaysun yeni gelişmeler var mı..

canım kayısı yiyorum ama eriği hiç duymamıştım
onuda deniyim bakalım kayısı wcye çıkmayı sağlıyo
ben zaten çıkıyorum benim sorun çıkma esnasında başlıyo
çok afedersiniz ama katı şekilde olmaması lazımmış
kendimi zorla hisalde yapamıyomki
ilk defa yaşıyorum bu tarz bişeyi gerçekten çok zormuş
allah kimseyi sağlığından etmesin

canım bunun tek sebebi gebelikte salgılanan hormonlar.konuçmuştukya seninle.benim de çok kanıyordu.erik çok iyi geliyor,ben her gün mutlaka 1 tabak yiyordum.farkediyordu ama normaldeki gibi olmuyor yinede.
ben hep derdim,bi defa kanadı doğurduktan sonrada hep kanar der dururdum kendi kendime,kısmet olmadı ya,ama kürtajdan sonra hemen normale geri döndü.

papatya nasılsın canım...
azda olsa toparlanabildinmi?

iyiyim canım çok şükür.teşekkür ederim.
bugün okula başladım,iyi geldi arkadaşlarımı görmek.yarın da eşimin görevli olduğu fuar var oraya gitcem inşallah.kafayı dağıtmaya ve mümkün olduğunca evde yalnız kalmamaya çalışıyorum canım.

papatyacim biraz daha iyi olmana cok sevindim...

aymesim papatya hakli erik cok iyiymis bana doktorum kuru erik yememi tavsiye etmisti ama hiç sevmem bu yuzden yemedim ve birde burda ozel sise suyu var bol manyesyumlu onu icmemi soyledi gercekten ise yaradi simdi rahatim suyn adi HEPAR belki turkiyedede vardir

selam canım hoşgeldin
keşke aynı şehirde olsaydık ne güzel
sabah kahvaltıya giderdik hep beraber çok uygunmuş

keşke canım..
istanbulda da uygun indirimler oluyor takip et canım..

slm kızlar nasılsınız?

canım maşallah bebişlerine..
Allah uzun ömürler versin..
benim doğum günümde doğmuşlar ne güzellll.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
analı babalı büyüsünler kendine iyi bak canım..

canım inceledim.harika bir mekan,harika bir fırsat.bence değerlendir.
okul kapanınca ben de izmirdeyim.az kaldı ailemi de izmiri de çok özledim.

değerlendirdim canım 4 tane aldım kaydirigubbakcemile3
arkadaşlarla ya da 2 kez gideriz artık..

slm kızlar........

15 günden beri misafirlerim var fazla giremiyorum nete fırsat buldukça takılıyorum işte....

canisom casper sizleri tebrik ederim rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam nasip eder sizlere bebişlerinizle.....

papatya10 canım inan çok üzüldüm rabbim inşallah sana tekrar gönderir bebeğini bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirir alırsın bebeğini kucağına canım.....

sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah sizde pozitifi görürsünüz.......

geçmişi fazla okumadım fırsat buldukça gireyimde geri kalmayım bari

selam kızlar bugun 3. testimi yaptırdım ve değerim 473 .23 cıktı doktor yavaş ilerliyo ama ilerleme var dedi gelecek hafta tekrar gidicez bakalım inşallah sağ salim cıkartırım bir haftayı

Günaydın arkadaşlar. Hepinize sağlıklı huzurlu mutlu ve umutlu bir gün diliyorumm. Son 5 günn :KK3:

Transferin tutup tutmadığı belli olacak dğeil mi 5ügn sonra...
Hayırlı haberlerinizi alırız inşALLAH...
RABBİM emeklerinizi,emeklerimizi ve dualarımızı boşa cıkarmasın..

günaydın evet ecemmmmmmmmmmm
son 5 gün
hadi bakalım
sen de Ecemnurla birlikte alacaksın güzel haberi inşALLAH Yetercim...
Çifte mutluluk yaşayacağız ALLAH ın izniyle 5 gün sonra kaydirigubbakcemile2

sidelya cım iyiym canım iş güç misafir uğraşıp gidiyoruz ,bugün ibrahim saraçoğlu hocamızla görüştüm daha iyiyim .sen nasılsın canım ,neler yapaysun yeni gelişmeler var mı..

Ne görüştün Saraçoğluyla Nermin, paylaşır mısın biizmle de...
Bilindik kürler dışında birşey söyledi mi ?

selam kızlar..
göz ucuyla baktım çıkmam lazım..
ceylinim sağol canım..
kısmet artık haftaya adet gelirse belli olucak ne olup olmadığı :)
sende korkma hsg den..
bilmediğin için tedirginsin anlıyorum..
adet ağrısı çekiyorsa zaten onun gibi birşey oluyor..

kızlar izmir de olanlarınız şehir fırsatı diye bir site var ona baksın..[/I]
alsancak kahvemania da kahvaltı 4,75 lira..

Kahvaltının içeriği neymiş biliyor musun Tülincim...
Alsancak kordonda mı?
Poğca ve çay verip budur kahvaltı demesinler bize sempatiksalakcinni
Du sen cvp yazana kadar ben bakaırm netten :KK1:

X