günaydın kızlarr nasılsınız bakalım dilerim herkez iyidir.belginim canım arkadaşım rabbim inş hepimize anneliği yaşatacak izniyle canım ümidini kaybetme...aymesim mucize annesi melegin ve sen iyisinizdir inş..yabangülüm test sonucunu bizlerede bildir olurmu canım inş hamileliğin boyunca herşey yolunda gider canım...yeterim nasıl heyecanlısındır şimdi eminim günler azalıyor canım inş melegin seninledir ve hep öyle kalır canım...aa1 canım daha dün gbi değilmi zaman nasılda geçiyor senin mucizen nasıl tatlım ve sen tabii...bende çok merak ediyorum kızlar nesrin arkadaşımızı inş eşinden güzel haber almıştırda yada kavuşmuşlardır bize ondan yazamıyordur ayrı geçirdikleri zamanı telafi adına..nevromuzuda merak ediyorum doruk paşası nasıl acaba büyümüştür şimdiye biraz daha eminim inş onlarda iyidir...test sonucunu bekleyen ancak aklıma adları gelmeyen iki arkadaşımız daha vardı inş yeterimle beraber mutlu olcaklar bizleride sevindirecekler inşşşş rabbim yardımcıları olsun inşşşşşşş
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım dilerim herkez iyidir.belginim canım arkadaşım rabbim inş hepimize anneliği yaşatacak izniyle canım ümidini kaybetme...aymesim mucize annesi melegin ve sen iyisinizdir inş..yabangülüm test sonucunu bizlerede bildir olurmu canım inş hamileliğin boyunca herşey yolunda gider canım...yeterim nasıl heyecanlısındır şimdi eminim günler azalıyor canım inş melegin seninledir ve hep öyle kalır canım...aa1 canım daha dün gbi değilmi zaman nasılda geçiyor senin mucizen nasıl tatlım ve sen tabii...bende çok merak ediyorum kızlar nesrin arkadaşımızı inş eşinden güzel haber almıştırda yada kavuşmuşlardır bize ondan yazamıyordur ayrı geçirdikleri zamanı telafi adına..nevromuzuda merak ediyorum doruk paşası nasıl acaba büyümüştür şimdiye biraz daha eminim inş onlarda iyidir...test sonucunu bekleyen ancak aklıma adları gelmeyen iki arkadaşımız daha vardı inş yeterimle beraber mutlu olcaklar bizleride sevindirecekler inşşşş rabbim yardımcıları olsun inşşşşşşş
amin canım benim inşallah bizde birgün bu mutluluğu yaşarız hayırlısıyla.sen nasılsın iyimisin...Şeniz
aymes,aa1 canlarım bol bol kayısı erik felan yiyin hatta mürdüm eriği var sabahları bir kaç tane eç karnına ondan yiyin üzerinede ılık bir su için sonra hiç sıkıntı çekmeden gidersiniz wc ye benim normalde çok zordur bunu yapınca rahatım deneyin canlarım...
CANIM BENİM ÇOK SAĞOL İYİYİZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR
SENDE İYİSİNDİR İNŞALLAH SENİ BURDA GÖRMEK ÇOK GÜZEL
İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENİDE HAMİŞLER ARASINDA GÖRÜRÜZ
DİĞER ARKADAŞLARIMIZLA BERABER:Saruboceq:
[ı]selam kızlar..[/ı]
[ı]göz ucuyla baktım çıkmam lazım..[/ı]
[ı]ceylinim sağol canım..[/ı]
[ı]kısmet artık haftaya adet gelirse belli olucak ne olup olmadığı :)[/ı]
[ı]sende korkma hsg den..[/ı]
[ı]bilmediğin için tedirginsin anlıyorum..[/ı]
[ı]adet ağrısı çekiyorsa zaten onun gibi birşey oluyor..[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı]kızlar izmir de olanlarınız şehir fırsatı diye bir site var ona baksın..[/ı]
[ı]alsancak kahvemania da kahvaltı 4,75 lira..[/ı]
canım arkadaşım benim çok sağol dileklerin için inş rabbimin izniyle o kadar inanıyorum ki olacagına rahatım aslına bakarsan bir bakımada ama duan için tşk
slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz 7 haziranda doğdu ikizlerim çok şükür
kızım ve oğlumla evimizdeyiz şimdi,
biraz ağrılarım var iyi olunca gelirim yine kendinize iyi bakın...
kızlar 3lü test sonucumuz çıkmış dua edin ne olur işallah bunuda hayırlı sonuçla alırız.
yaaa kızlar bende anne olmak mis gibi bebek kokusunu içime çekmek istiyorum bazen öyle çok korkuyorumki eşimde sperm bulunmaz anne olamazsam diye çok korkuyorum çok.biliyormusunuz benim kardeşim yok ben yalnızım eskiden hep derdim evlenince 2 3 tane çocuk yapacagım diye ama aklıma gelmeyen birşey geldi başıma bazen umursuz davranıyorum ama aslında içimde tıpkı bir lav gibi ateşler fışkırıyor çok korkuyorum çok allahıma yalvaroyorum beni ve kimseyi bu yüce duygudan mahrum etmesin diye allahım hepimize heyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :saruboceq:senağlama
yaaa kızlar bende anne olmak mis gibi bebek kokusunu içime çekmek istiyorum bazen öyle çok korkuyorumki eşimde sperm bulunmaz anne olamazsam diye çok korkuyorum çok.Biliyormusunuz benim kardeşim yok ben yalnızım eskiden hep derdim evlenince 2 3 tane çocuk yapacagım diye ama aklıma gelmeyen birşey geldi başıma bazen umursuz davranıyorum ama aslında içimde tıpkı bir lav gibi ateşler fışkırıyor çok korkuyorum çok allahıma yalvaroyorum beni ve kimseyi bu yüce duygudan mahrum etmesin diye allahım hepimize heyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:senağlama