Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar,
yarın rapunzel doğuma giriyormuş,allah kurtarsın inş,sağlıkla bebeğini kucağına alsın.
Nevroyu bende merak ediyorum,inşallah her şey yolundadır.
Yeter 14 haziran büyük gün değil mi?inşallah sevineceğin ve unutamayacağın bir gün olur opuyorumnanaktan

evet canım 14 haz büyük gün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş rapunzel sorunsuz bebini kucağına alır

yaaaaaaaa
daha dün gibi rapunun test verdikten kvalidesine gidip sarma yaptığı ve hamiş olduğun öğrenince bizim kızdığım gün
rabbim sen ne büyüksün

neden ,noldu ki?neden böylesin ?

günaydın ecemnur.ben yarrın sabahki beklemiş idrarımla test yapsam mı çıkar mı?az önce okudum margaritha yapmış dün gece hamileymiş.o da 14 haziranı bekliyordu normalde.benim 3 haziran transferim .yarın çıkar mı diy de düşünüyorum,hamilelik yoksa çıkmaz tabii ki delaelaelaelaelaenaniknanik:delphin:

günaydın aymes anne .nasılsın ?

günaydın canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?

günaydın aymes

yaaa nevro nerelerde
birde nesrinsavaş arkadaşımız eşinden haber varmı

günaydın yeterim ben nevro geçen haftalarda
mesaj attım ama cevap gelmedi bende merak ediyorum açıkçası
nesrindende ne yazıkki hala iyi haber yok

evet canım 14 haz büyük gün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş rapunzel sorunsuz bebini kucağına alır

yaaaaaaaa
daha dün gibi rapunun test verdikten kvalidesine gidip sarma yaptığı ve hamiş olduğun öğrenince bizim kızdığım gün
rabbim sen ne büyüksün

zaman okadar çabuk geçiyoki hiç anlaşımlıyo bazen bize günler hiç geçmiyo gibi geliyo ama tam tersi aslında hiç anlamadığımız kadar çabuk geçiyo allahım hayırlı bi yaşam göstersin yeterki bize

günaydın canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?

günaydın yeterim ben nevro geçen haftalarda
mesaj attım ama cevap gelmedi bende merak ediyorum açıkçası
nesrindende ne yazıkki hala iyi haber yok

rabbim nesrin arakadaşımza sabır versin inş eşine kavuşmuştur
nevroda iyidir
inşşşşş

yaaa kızlar bende anne olmak mis gibi bebek kokusunu içime çekmek istiyorum bazen öyle çok korkuyorumki eşimde sperm bulunmaz anne olamazsam diye çok korkuyorum çok.Biliyormusunuz benim kardeşim yok ben yalnızım eskiden hep derdim evlenince 2 3 tane çocuk yapacagım diye ama aklıma gelmeyen birşey geldi başıma bazen umursuz davranıyorum ama aslında içimde tıpkı bir lav gibi ateşler fışkırıyor çok korkuyorum çok allahıma yalvaroyorum beni ve kimseyi bu yüce duygudan mahrum etmesin diye allahım hepimize heyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:senağlama

yaaa kızlar bende anne olmak mis gibi bebek kokusunu içime çekmek istiyorum bazen öyle çok korkuyorumki eşimde sperm bulunmaz anne olamazsam diye çok korkuyorum çok.Biliyormusunuz benim kardeşim yok ben yalnızım eskiden hep derdim evlenince 2 3 tane çocuk yapacagım diye ama aklıma gelmeyen birşey geldi başıma bazen umursuz davranıyorum ama aslında içimde tıpkı bir lav gibi ateşler fışkırıyor çok korkuyorum çok allahıma yalvaroyorum beni ve kimseyi bu yüce duygudan mahrum etmesin diye allahım hepimize heyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:senağlama

canım allahtan ümit kesilmez o istedim olur herşey bahane.işallah 2-3 tane bebişin olur bu yazılarına bakar gülersin.

canım allahtan ümit kesilmez o istedim olur herşey bahane.işallah 2-3 tane bebişin olur bu yazılarına bakar gülersin.

inşallah canım arkadaşım inşallah sizler oldukca sıkıntım biraz olsun hafifliyor sizleri bir kardeş bir abla olarak görüyorum sizlerde kabul ederseniz tabikia.s

canım sen nasılsın herşey yolundadır işallah.:Saruboceq:

sağol canım kabızlığım sıkıntılı doktor ilaç verdi ishal oldum ilacı bıraktım karın ağrısı çok kötüydüm, genel olarak karnımda şişlik var sık sık da karnım ağrıyor, ama bebişimin kalp atışlarını akşam yine gördüm çok mutluyum.Demir eksikliği çıktı demir hapı yazdı doktor zaten ben çay kahve çok içerim bunlar da kansızlık yapıyor ama artık su içiyorum

laelaelaelaelae
sağol canım kabızlığım sıkıntılı doktor ilaç verdi ishal oldum ilacı bıraktım karın ağrısı çok kötüydüm, genel olarak karnımda şişlik var sık sık da karnım ağrıyor, ama bebişimin kalp atışlarını akşam yine gördüm çok mutluyum.Demir eksikliği çıktı demir hapı yazdı doktor zaten ben çay kahve çok içerim bunlar da kansızlık yapıyor ama artık su içiyorum

canım benim allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana bu kadar olduya allaha şükür inşallah bu sıkıntılar bebeğine kavuşunca bi:emir_bebek:tecek

Canım allahın izniyle inşallah zamabnı geldiğinde sende anne olucaksın bende hep ben anne olamıycam diye düşünürdüm hep korkardım ama bak şimdi meleğim içimde inşallah beni hiç bırakmazda kucağımdada görürüm allahın izniyle seninde hamiş olduğun haberini almak nasip olucak bizede

Canım allahın izniyle inşallah zamabnı geldiğinde sende anne olucaksın bende hep ben anne olamıycam diye düşünürdüm hep korkardım ama bak şimdi meleğim içimde inşallah beni hiç bırakmazda kucağımdada görürüm allahın izniyle seninde hamiş olduğun haberini almak nasip olucak bizede

amin kurban olduğum allahım banada yaşatsın bebeğimi içimde büyütmeyi sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah burda benim içinde halaylar çekeriz hayırlısı inşallah sagolun iyiki varsınız.opuyorumnanaktan

canım ya bendede kabızlık değilde yırtılma oldu sanırım ben allaha şükür hiç kabızlık yaşamadım ama wcde çok zor günler geçiriyorum artık çok ağrı çekiyorum ve her defasında kanıyo ne yapıcağımı şaşırdım bu seferki randevumda dra söyliycem bakalım ne diycek yoksa wcye çıkmak büyük bi acı oluyo hiç gelmesin istiyorum. Demir hapı bende kullanıyorum ama dikkat et oda kabızlık yapıyomuş çünkü.

amin kurban olduğum allahım banada yaşatsın bebeğimi içimde büyütmeyi sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah burda benim içinde halaylar çekeriz hayırlısı inşallah sagolun iyiki varsınız.opuyorumnanaktan

iNŞALLAH CANIM İNŞALLAH :Saruboceq:

X