Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dilem cim adetin kaçıncı günü kaç kez kaç gün yaptın bu buharı ayrıntılı anlatırmısın belki bizede sebeb olur.rabbim seninkininde güzel günlerini göstersin

sağol ceylincim.amin inşallah en hayırlı zamanda hepimiz kavuşuruz miniklerimize..

canım mümkün olduğunca rahat ol...
stres yaparsan kendini sıkarsın
allah yardımcın olsun...
güzel haberlerini bekliyoruz inş.

Kimsecikler yom değil mi :2:
saat 3 e geliyor kim olsun desenize lmaz:
Uyku tutmuyor beni geceleri artıkın...

canım sağol
inşşş 14 haz güzel bir haberle dönerim
inşşşşşşşşşşşş

canım hsg için hiç stres yapma hiç korkulacak bir tarfı yor
gitmaden bir tane ağrı kesici iç yeterli

AMİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
SANE VE BEKLEYEN HERKESE HEPİMİZE
RABBİM MELEĞİNİ NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

AMİN AMİN
NE GÜZEL DUALAR BUNLAR
RABBİM DUA EDEN DORTARI EKSİK ETMESİN YANIMIZDAN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar. Hepinize sağlıklı huzurlu mutlu ve umutlu bir gün diliyorumm. Son 5 günn

Kimsecikler yom değil mi :2:
saat 3 e geliyor kim olsun desenize lmaz:
Uyku tutmuyor beni geceleri artıkın...
neden ,noldu ki?neden böylesin ?
Günaydın arkadaşlar. Hepinize sağlıklı huzurlu mutlu ve umutlu bir gün diliyorumm. Son 5 günn
günaydın ecemnur.ben yarrın sabahki beklemiş idrarımla test yapsam mı çıkar mı?az önce okudum margaritha yapmış dün gece hamileymiş.o da 14 haziranı bekliyordu normalde.benim 3 haziran transferim .yarın çıkar mı diy de düşünüyorum,hamilelik yoksa çıkmaz tabii ki delaelaelaelaelaenaniknanik:delphin:
günaydın arkadaşlar

günaydın aymes anne .nasılsın ?

günaydın arkadaşlar,
yarın rapunzel doğuma giriyormuş,Allah kurtarsın inş,sağlıkla bebeğini kucağına alsın.
Nevroyu bende merak ediyorum,inşallah her şey yolundadır.
Yeter 14 haziran büyük gün değil mi?İnşallah sevineceğin ve unutamayacağın bir gün olur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…