Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım allah analı babalı büyütsün rabbim mtluluğunuzu daim etsin küçük öyküyede mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat yaşasın darısı bizimgibi bebek yolu gözleyenlerin başına öyküyü bizim adımıza kokla o yanaklarından öp

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalar

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
öykün kollarında artık he oh maşallah darısı başımıza inşallah

melonycim tatlım sende hemen üzülme hiç yükselmemiş değil ama bencede başka bi doktora daha gitseydin keşke neyse inşallah bugünlerde dahada katlanır değerin

yeterim canım benimde hafif hafif ağrılarım olmuştu ama çekilmiycek cinsten değil
ağrı kesici sadece minoset ve plus olmayanından kullan bana doktorum öyle demişti
ama ben kullanmadım ne yalan söyliyim bebğime bişey olur diye
sonrada geçti zaten seninkilerde inş. iyiye işarettir:Saruboceq:

iyi haftalar kıslarrrrrrr

casperimmmm canımm demek aldın meleğini kucagına ne guzelll ALLAHIM hiçç ayırmasın sizi analı babalı büyütsün inşallahhh sağlıkla sıhhatle hayırlı evlat olsun

Son düzenleme:

canım kasık ve belimd var transferden sonra 3. Gün biz lukrin yaptık 20 ünite
belikde onu etkiside var
cmrts dr aradın onlarad minoset alabilirsin dediler
ama bnde alamdım ilaç

günaydın iyi haftalar herkezee yeterim erkencisin tatlım nasılsın

HER ZAMANKı GıBı :kedi:

YA ZATEN ERKEN KALKAN BıRıSıYıM BEN
AMA BU SÜREÇTE GÜNDÜZLERıDE SÜREKLı YATINCA SABAH EZANLA BERABER AYAKTAYIM bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
casper canım öykün nasıl rabbim ne hoş kokusu vardır onun şimdi ya cennet kokuludur rabbime emanet olun canım her ikinizde inş

günaydın arkadaşlar güzel haberlerle dolu bi hafta diliyorum hepimiz için

casper canım öykücüğün gelmiş hoşgelmiş uzun ve sağlıklı bi ömrü olsun inşallah

caspercım allah analı babalı büyütsün öykünü bahtı açık olsun inşallah darısı bizlerin başına
yetercim benimde olmuştu ağrılar inşallah seninki iyyye iaşrettir

caspercım allah analı babalı büyütsün öykünü bahtı açık olsun inşallah darısı bizlerin başına

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar,
casper gözünaydın,Allah analı babalı büyütsün inşallah,darısı başımıza :1hug:
yeter umarım bu ağrılar bebişin habercisi olur :Saruboceq:
bizde bu hafta perşembe kontrole gideceğiz,3 haftaya yakındır görmüyorum bebişi sanırım büyümüştür biraz,inşallah Allah en yakın zamanda sizlere de bu güzel duyguları yaşatsın arkadaşlar :Saruboceq:

casper canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş.hayırlı uğurlu olsun Rabbim acısını göstermesin......

sağolun kızlar casper almışın öykünü kucağına darısı tüm hamişlerimize ve hepimize tabii

aymesim tekrarlamayı düşünmüyorum ama bakalım hayırlısı olsun bıktım ben walla

casper cnm gozun aydin allahim anali babali buyutsun
oykumuzde hosgelmis aramiza

gözün aydın canım sağlıcaka büyüt mucizeni
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hadi gözünaydın canım.
allah analı babalı büyütsün..
rabbim bize de o günleri göstersin inşallah..
duan için çok sağol canım..

iyi haftalar kıslarrrrrrr

casperimmmm canımm demek aldın meleğini kucagına ne guzelll ALLAHIM hiçç ayırmasın sizi analı babalı büyütsün inşallahhh sağlıkla sıhhatle hayırlı evlat olsun

casper canım öykün nasıl rabbim ne hoş kokusu vardır onun şimdi ya cennet kokuludur rabbime emanet olun canım her ikinizde inş

günaydın arkadaşlar güzel haberlerle dolu bi hafta diliyorum hepimiz için

casper canım öykücüğün gelmiş hoşgelmiş uzun ve sağlıklı bi ömrü olsun inşallah

merhaba kizlar
casper Allah anali babali buyutsun canim
bizim yerimizede kokla melegini

casper canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş.hayırlı uğurlu olsun Rabbim acısını göstermesin......

sağolun kızlar casper almışın öykünü kucağına darısı tüm hamişlerimize ve hepimize tabii

aymesim tekrarlamayı düşünmüyorum ama bakalım hayırlısı olsun bıktım ben walla

casper tebrıkler canım..
rabbım analı babalı buyutsun bebegını..

canlarım benim çok sağolun o güzel içten dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim.
allahım inşallah bu yolda emek gösteren tüm arkadaşlarımıda görüyor ve daha fazla bekletmeden uğraştırmadan mucizelerini gönderecektir eminim.

diğer sıradaki hamişlerimizede sağlıklı ve zamanında hayırlı doğumlar diliyorum

sonra gene uğrarım görüşürüz kızlar. biraz kendime geleyim resmide en kısa zamanda yüklüyücem

:teytey:canım çok sevindim gözün aydın..

amin canım allahım tamamına erdirsin..
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur dun kontrolumuz vardi kizlarimi gordum allaha sukur
hersey yolunda dedi dr
melonycim allahim tamamina erdisin insallah saglikla kucagina al
yeterim sira sende insallah sendende guzel haberi aliriz
canım allahım ayırmasın seni bebeklerinden.
canım aömin inşallah sen nasılsın
selam kızlar iyi haftalar..
hepinizin dilekleri gerçek olsun inş..
inşallah canım:Saruboceq:

kızlar iş güç derken giremiyorum bugün camları sildim ve şuanda dışarıda şiddetli bir yağmur var tekrar battı camlar daha yorgunluğum geçmedi neyse fırsat buldukça yine girerim iyi akşamlar öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…