Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR BEN SİZE BİŞE DANIŞICAM BENDE BU BUHAR İŞİNİ YAPMAK İSTİYORUM BANA DETAYLI ANLATIRMISINIZ LÜTFEN MELONİ ANLATMIŞ AMA MESELA KAYNATTIKTAN SONRA BUGDAYLARI İÇİNDEN ALIP ÖYLEMİ OTURIYIM BİDE HERGÜN TAZEMİ YAPILICAK AYNISI HERGÜN YAPILIRMI COK SORDUM AMA LÜTTFEN CEVAP VERİRSENİZ MİNNETTAR OLURUM ŞİMD,İDENTEŞEKKÜR EDERİMopuyorumnanaktan

canim soracaksin tabiikaydirigubbakcemile3bi kere hazirliyosun ve her gun ayni karisima su ilave edip kaynatiyosun..ben baya oturdum 2-3saat kadar, buhar kesildikce karistiriyosun....allah yardimcin olsun
merhabalr kızlar bugun 2. kan testimi yaptırdım ve sopnuç iyi değil 2. gun önce 137 iken şimdi 196 ve sağlıklı olmadığını sölediler düşük olabilirmiş beklicez dediler ne olur rabbim bebeğimi bana bağışlasın böle olupta değeri yükselen varmı

canim ben persembe gunu aldirmistim 78cikmisti 4gun sonra yani pazartesi tekrar yaptirdigimda 352 cikmisti, hic belli olmaz yat dinlen progestan kullanmani demedimi doktorun?
ben hala kullaniyorum once vajinal kullandim simdi hap olarak kullaniyorum gunde 3kez...
uzulme insallah hersey yolunda gider...

yabanım inş yine güzel sonuçlar alıcaksın hayırlısıyla..

ayşem koşuşturmadan yapamadım..
bu ayda aşılama derdinden kaldı..
melonynin haberi aldığımda yapayım dedim ama günü geçti..
önümüzdeki aya artık inş..
bebikin nasıl iyisiniz demi..
tulisim insallah buhara gerek kalmazda bu ayki yumurtalar supriz yapar....
biz allaha sukur cok iyiz, hafif hafif kipirdadigi bile hissediyorum sabirsizlikla randevumuzu bekliyorum 3lu test yapilacak insalla hersey yolunda gider, bastan cok korkuyordum bisey olacak diye, hala korkuyorum ama daha az....
allahim hepinize yasatsin bu duygulari...

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

biz geldikkkkkkkkkkkkk

biz cuma günü kontrole diye gittik gün alacaktık ama gün almaya gerek kalmadı direk doğuma gitmiş olduk
04.06.2010 tarihinde 16.45 itibariyle öykümüzü kucağıma aldım çok şükür şu an evdeyiz iyiyiz ikimizde biraz ağrılarım var doğumda hepiniz için dua ettim darısı tüm isteyen ve bu yoldaemek gösteren arkadaşlarımın başına biraz daha iyi olunca uğrarız

amaniiin ne guzel haber bu, dun aksam sizi dusundum merak ettim, allahim anali babali buyutsun, en yakin zamanda oykumuzun resmini istiyoruz ona gore...

kızlar buda benım hormon tahlılım
FT 4 14,2
TSH 1,860
LH 2,9
FSH 4,8
ESRADIOL 25,3
PROLAKTIN 16.1
NASIL BAKARMISINIZ

canım bende dün yaptırtım tahlili ve
prolaktin:33.26 , normal değerler:1.39-24.2

tsh:5.78 normal değer: 0.47-4.64

Total T3:1.61 norm.değer: 0.79-1.49

total T4:9.48 nor.değ: 4.5-12.0

CANIM DıĞERLERıNı NORMAL DEDıĞı ıÇıN YAZMADIM.PROLAKTıNE ŞıMDıLıK MÜDAHALE ETMıCEM DEDı.NıYE GEREK GÖRMEDı ANLAMADIM:uhm::uhm:TSH BıRAZ YÜKSEK DEDı.T3 VE T4 HORMONLARI NORMAL ÇIKARSA BUNADA MÜDAHALE ETMEYıZ BELKı DEDı.SONRA T3 VE T4 HORMONLARINA BAKILDI AMA SONUÇ ÇIKANA KADAR CUMARTESı OLDUĞU ıÇıN DR GıTMıŞTı GÖSTEREMEDıM T4 NORMALDE T3 YÜKSEK ÇIKTI BıRAZ.BEN ıLAÇ KULLANMAK ıSTEMıYORUM BU AY SOĞAN KÜRÜ YAPCAM YıNE.BıDE HAYIT BULABıLıRSEM ONU ALCAM.
CANIM SENıN TSH DEĞERı NORMAL ARALIKTA DEĞıL Mı BANA GÖRE NORMAL GıBı .BU ARADA FT4=TOTAL T4 DEMEK DEĞıLMı BENDE TOTAL T4 YAZIYODA
YANı BENıM GıTTıĞıM DR TSH I YÜKSEK BULDUĞU ıÇıN T3 VE T4 HORMONLARINA BAKTIRDI.NEYSE CANIM KAFAN KARIŞMASIN DR AÇIKLASIN YANı HORMONLARIN NORMAL GÖRÜNÜYO FT4 DIŞINDA...DR GıDıNCE NE DEDıĞıNı YAZ OLAR MI.
ARKADAŞLAR Bı FıKRıNıZ VARMI BENıMDEĞERLER HAKKINDA.YABANGÜLÜM SENıN TıROıTLE ıLGıLı BıLGıN VARDIR ,FıKıRLERıNı YAZARMISIN CANIM...

Son düzenleme:

biz geldikkkkkkkkkkkkk

biz cuma günü kontrole diye gittik gün alacaktık ama gün almaya gerek kalmadı direk doğuma gitmiş olduk
04.06.2010 tarihinde 16.45 itibariyle öykümüzü kucağıma aldım çok şükür şu an evdeyiz iyiyiz ikimizde biraz ağrılarım var doğumda hepiniz için dua ettim darısı tüm isteyen ve bu yoldaemek gösteren arkadaşlarımın başına biraz daha iyi olunca uğrarız

gözün aydın canım sağlıcaka büyüt mucizeni
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

biz geldikkkkkkkkkkkkk

hadi gözünaydın canım.
allah analı babalı büyütsün..
rabbim bize de o günleri göstersin inşallah..
duan için çok sağol canım..

canim soracaksin tabiikaydirigubbakcemile3bi kere hazirliyosun ve her gun ayni karisima su ilave edip kaynatiyosun..ben baya oturdum 2-3saat kadar, buhar kesildikce karistiriyosun....allah yardimcin olsun

canim ben persembe gunu aldirmistim 78cikmisti 4gun sonra yani pazartesi tekrar yaptirdigimda 352 cikmisti, hic belli olmaz yat dinlen progestan kullanmani demedimi doktorun?
ben hala kullaniyorum once vajinal kullandim simdi hap olarak kullaniyorum gunde 3kez...
uzulme insallah hersey yolunda gider...

.

canım ama seninki 4 gunde 4 kat artmış benimki 2 gunde sadece 60 değer yukselmişş hani 137 den 260 gibi olsaydı sorun yoktu hiç bişe vermedi walla gerek yok dedi doktorum
şimdi eşim de ters biraz diyorum başka doktora gidelim diyorum anlamıyor benim karşı komşum hamile adeti 9 gun geçti idrarda gördü gebeliği ve 10 gun sonra gitti doktora ve gittiğinde doktor keseyi görememiş bile demekki kan değeri 19 gun geçmesine yuksek değilmişki görmemiş eşime anlatamıyorum bir türlü bakalım yarın olsunda

canım ya tşk ederım içimi ferahlattın hamile kaldıgını duydugumda çok sevındım saglıcakla kucagına alırsın inşşşopuyorumnanaktan
amin canım darısı sizlerin başına.bende pko vardı düşün klomeni gün 4 taneye çıkardı doktor zor bela büyüyorlardı.düşük dozlarda banamısın demiyordu.normal yumurtlama olmasıda imkansız gibi bişeydi.ama çok şükür 7 yıl sonra kendiliğinden geldi bebişim.olmaz diye bişey yokki ona göre dikkatli ol.

biz geldikkkkkkkkkkkkk

gözün aydın,allah analı babalı büyütsün..:Saruboceq:

canım bende dün yaptırtım tahlili ve
prolaktin:33.26 , normal değerler:1.39-24.2

tsh:5.78 normal değer: 0.47-4.64

Total T3:1.61 norm.değer: 0.79-1.49

total T4:9.48 nor.değ: 4.5-12.0

CANIM DıĞERLERıNı NORMAL DEDıĞı ıÇıN YAZMADIM.PROLAKTıNE ŞıMDıLıK MÜDAHALE ETMıCEM DEDı.NıYE GEREK GÖRMEDı ANLAMADIM:uhm::uhm:TSH BıRAZ YÜKSEK DEDı.T3 VE T4 HORMONLARI NORMAL ÇIKARSA BUNADA MÜDAHALE ETMEYıZ BELKı DEDı.SONRA T3 VE T4 HORMONLARINA BAKILDI AMA SONUÇ ÇIKANA KADAR CUMARTESı OLDUĞU ıÇıN DR GıTMıŞTı GÖSTEREMEDıM T4 NORMALDE T3 YÜKSEK ÇIKTI BıRAZ.BEN ıLAÇ KULLANMAK ıSTEMıYORUM BU AY SOĞAN KÜRÜ YAPCAM YıNE.BıDE HAYIT BULABıLıRSEM ONU ALCAM.
CANIM SENıN TSH DEĞERı NORMAL ARALIKTA DEĞıL Mı BANA GÖRE NORMAL GıBı .BU ARADA FT4=TOTAL T4 DEMEK DEĞıLMı BENDE TOTAL T4 YAZIYODA
YANı BENıM GıTTıĞıM DR TSH I YÜKSEK BULDUĞU ıÇıN T3 VE T4 HORMONLARINA BAKTIRDI.NEYSE CANIM KAFAN KARIŞMASIN DR AÇIKLASIN YANı HORMONLARIN NORMAL GÖRÜNÜYO FT4 DIŞINDA...DR GıDıNCE NE DEDıĞıNı YAZ OLAR MI.
ARKADAŞLAR Bı FıKRıNıZ VARMI BENıMDEĞERLER HAKKINDA.YABANGÜLÜM SENıN TıROıTLE ıLGıLı BıLGıN VARDIR ,FıKıRLERıNı YAZARMISIN CANIM...

canım evet vardı am değerleri pek anlamıyorum ama yüksek çıkmış biraz.famelexxxe sor o dahiliye uzmanı cevap verir.http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=134257

doğru anlamışın tülincim aynı buğdayı yada arpayı kaynatıyosun her seferinde su ilave ediyorsun mesela ik gun bugdayı kaynattın içine zeytinyağı ve maydonuozu attın birazdaha su ekle kaynat sonra sıcağına otur ertesi gunde aynı karışıma biraz daha su ekle kaynat otur kaç gun yaptın diye sorarsan ben 3 gun yaptım her serinde yeni hazırlamadım

sağol canım.. önümüzdeki ay denicem sanırım bende..
üzme kendiniz stres yapma..
hiç artmamış değil değerin sonuçta..
inş bi dahaki test çok iyi bir değer çıkar..

biz geldikkkkkkkkkkkkk

casperım canım Allah sağlık versin bundan sonra ikinize de..
adıyla yaşasın bebikimiz.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :nazar: :nazar: :nazar:
analı babalı büyüsün...
resim bekliyoruz...

tulisim insallah buhara gerek kalmazda bu ayki yumurtalar supriz yapar....
biz allaha sukur cok iyiz, hafif hafif kipirdadigi bile hissediyorum sabirsizlikla randevumuzu bekliyorum 3lu test yapilacak insalla hersey yolunda gider, bastan cok korkuyordum bisey olacak diye, hala korkuyorum ama daha az....
allahim hepinize yasatsin bu duygulari....

hiç bilmiyorum ayşecim.. bakalım ne olucak..
kolay değil zor bulunca tedirgin olmak normal canım..
Allah yardımcınız olsun..
stres yapma sağ salim zamanı gelince doğacak inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arakadaşlar size bir şey soracağım
benim bu gün 3. Günüm transfer olalı
ya çok fazla sancım var kasık ve bek bölgemde

yai dr aradım onlarada oalbilir dediler
istresenağrı kesici kulana bilirsin dedler
ben kulanmadım ama bu sancıalrı anlamtktada zorlanıyorum

tülin meloni ve dilem ALLAH RAZI OLSUN sizden cok teşekkür edrim İNŞALLAH sizin gibi başarılı olurum bende
cok oluyorum ama bişe daha sorıyım gün aşırı ilşkimi yoksa hergün mü ilişki olucak bide buna cevap verirseniz cok memnun olurumopuyorumnanaktan

aleyna ben henüz mutlu sona ulaşmadım.. inş bir gün olur..
gün aşırı yapma adetinin 12-13-14-15. günlerinde önce buhar sonra ilişki..
üşütmemen lazımmış ama kendini koru..

yeterim bende de olmuştu ama bilmiyorum..
inş iyiye işarettir ağrıların..

biz geldikkkkkkkkkkkkk

MaşALLAHHH....,
topiğimizin bebeğimiolmuş 4 haziranda
RABBİM analı babalı büytsün- bahtını ecık etsin İNŞALLAH...
Öykünün geliş öyküsü nedir kızlar, tüp bebekmi aşılamamı?
duasınıda etmiş casper arkadaşım doğumda 2011 de hepimiz anneyiz RABBİM in izniyle bilmiyorumkismile

X