- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
merhabalr kızlar bugun 2. kan testimi yaptırdım ve sopnuç iyi değil 2. gun önce 137 iken şimdi 196 ve sağlıklı olmadığını sölediler düşük olabilirmiş beklicez dediler ne olur rabbim bebeğimi bana bağışlasın böle olupta değeri yükselen varmı
kızlar buda benım hormon tahlılım
FT 4 14,2
TSH 1,860
LH 2,9
FSH 4,8
ESRADIOL 25,3
PROLAKTIN 16.1
NASIL BAKARMISINIZ
TÜlinnnn tüp bebek raporun süresi 1 ay mı...
Değildir kuzum ya...
1 ayda düzelecekmi sankim sperm sayısı da...
1 yıl diye duydum ben başka topiclerde ama iyice araştırayımda burda boşuna uğraşmayayım bari, hem burda hem orda, zaten zor götürüyorum eşimi hastaneye
merhabalr kızlar bugun 2. kan testimi yaptırdım ve sopnuç iyi değil 2. gun önce 137 iken şimdi 196 ve sağlıklı olmadığını sölediler düşük olabilirmiş beklicez dediler ne olur rabbim bebeğimi bana bağışlasın böle olupta değeri yükselen varmı
meloni canım hayırlı ugurlu olsun bebeyin sımsıkı tutunsun sana ALLAHIM ayırmasın İNŞALLAHopuyorumnanaktanmerhabalr kızlar bugun 2. kan testimi yaptırdım ve sopnuç iyi değil 2. gun önce 137 iken şimdi 196 ve sağlıklı olmadığını sölediler düşük olabilirmiş beklicez dediler ne olur rabbim bebeğimi bana bağışlasın böle olupta değeri yükselen varmı
gecmisi yeni okudum melony biri kiz digeri oglan olursa evlendiririz torunun adinada ekin koyariz ne dersin sempatiksalakcinni
tulincim sen deneyecektin buhari ne oldu?
insallah bu ay hamile kalirsinda gerek kalmaz yoksa sende dene emi arpacanla bugday nura arkdas gelir...
hadi kizlar hepiniz deneyin kismet iste nerden ne olacagi belli olmaz...[/
KIZLAR BEN SİZE BİŞE DANIŞICAM BENDE BU BUHAR İŞİNİ YAPMAK İSTİYORUM BANA DETAYLI ANLATIRMISINIZ LÜTFEN MELONİ ANLATMIŞ AMA MESELA KAYNATTIKTAN SONRA BUGDAYLARI İÇİNDEN ALIP ÖYLEMİ OTURIYIM BİDE HERGÜN TAZEMİ YAPILICAK AYNISI HERGÜN YAPILIRMI COK SORDUM AMA LÜTTFEN CEVAP VERİRSENİZ MİNNETTAR OLURUM ŞİMD,İDENTEŞEKKÜR EDERİMopuyorumnanaktan
canım benim bu konuda çok bilgim yok...merhabalr kızlar bugun 2. kan testimi yaptırdım ve sopnuç iyi değil 2. gun önce 137 iken şimdi 196 ve sağlıklı olmadığını sölediler düşük olabilirmiş beklicez dediler ne olur rabbim bebeğimi bana bağışlasın böle olupta değeri yükselen varmı
sağol canım a.s.fadık slm nasılsın ben hıç ıyı degılım ya
hayırlısı canım inşallah bu sefer daha güzel çıkar...eşim çarşamba tekrar semen analızı yaptıracak dr istemiş bızım perhız 5gun olunca dr ondanda kaynaklanıyor olabılır demiş
bıde iş yerınden izin alırken surat yapmaya başladılar buda morelımı bozuyor tedavımı olumsuz etkıler dıye korkuyorum perşembe gunu hsg yı çektırdım çok zorlandım aşılama yaptırdıgıma daırde belgemı aldım
canım tülinin dediği gibi sendeki normal değerlerle karşılaştır....kızlar buda benım hormon tahlılım
FT 4 14,2
TSH 1,860
LH 2,9
FSH 4,8
ESRADIOL 25,3
PROLAKTIN 16.1
NASIL BAKARMISINIZ
amin canım amin.gozun aydin canim, insallah testinde guzel cikar
işallah tülişim.işallah en kısa zamanda hamile kalda sende yaşa bu stresi:)yabanım inş yine güzel sonuçlar alıcaksın hayırlısıyla..
ayşem koşuşturmadan yapamadım..
bu ayda aşılama derdinden kaldı..
melonynin haberi aldığımda yapayım dedim ama günü geçti..
önümüzdeki aya artık inş..
bebikin nasıl iyisiniz demi..
evet canım sorma kaybetme korkusu çok kötü allah kimseye vermesin.isim konusuna gelince düşünmedik cinsiyet kesinleşsin düşünürüz.darısı sizlerin başına.
İyi çıkar arkadaşım iyi cıkar...
Sen onları düşünüpte stres yapma kendine...
Cok ugrasıp hamile kaldığın için tedirgin oluyorsun heralde...
Cevremdeki hamileler cok rahat aydan aya anca gidiyolar kontrole...
RABBİM in izniyle bişye cıkmaz...
Kız olursa sen ne koyacaksın adını ?
Düşündünüzmü hiç? bak arpacan la buğday nur koyacak kızlar :)))
MELONY CANIM DEGERIN YUKSELIR İNŞŞŞ HAMILE OLDUGUNU OKUDUGUMDA ÇOK SEVINDIM İÇİNİ FERAH TUT opuyorumnanaktan
SENIN SU BUHARI İÇİN BENDE UYGULASAM OLURMU ACABA BILMIYORUM YUMURTAM GELIŞMIYORYA ETKI EDERMI BILGIN VARMI CANIM YA
merhabalr kızlar bugun 2. Kan testimi yaptırdım ve sopnuç iyi değil 2. Gun önce 137 iken şimdi 196 ve sağlıklı olmadığını sölediler düşük olabilirmiş beklicez dediler ne olur rabbim bebeğimi bana bağışlasın böle olupta değeri yükselen varmı
eşim çarşamba tekrar semen analızı yaptıracak dr istemiş bızım perhız 5gun olunca dr ondanda kaynaklanıyor olabılır demiş
bıde iş yerınden izin alırken surat yapmaya başladılar buda morelımı bozuyor tedavımı olumsuz etkıler dıye korkuyorum perşembe gunu hsg yı çektırdım çok zorlandım aşılama yaptırdıgıma daırde belgemı aldım
meraba arkadaşlar.bu gün kontrolüm vardı bebişimi gördüm çok şükür herşey yolunda.3lü test için kan verdik 3-4 gün sonra alacaz sonucu.işallah iyi çıkar.cinsiyetini sordum yine kesin bişey demedi kıza benziyor ama herkese söylemeyin yanıladabiliriz dedi.5.ayda net bişey söyleyebilirim dedi.1 ay sonra gidicez önemli olan sağlıklı olması ama cinsiyeti belli oldumu ona göre hazırlık filan yaprız.rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur dun kontrolumuz vardi kizlarimi gordum allaha sukur
hersey yolunda dedi dr
melonycim allahim tamamina erdisin insallah saglikla kucagina al
yeterim sira sende insallah sendende guzel haberi aliriz
inş canım gönlünüze göre olur..
canım tüp bebek tedavisi için alacağın ilaç ya da tedavi raporu rapor 1 ay süreyle geçerli oluyor..
ben öyle biliyorum ama sen yine de bir sor..
keşke yeterim çatlasalar birine denk gelsin yeter..
önce sizden mutlu haberi alalım da..[
sana da herkese de iyi hafta sonları kızlar.. a.s.
canım arkadaşım inş hepimize rabbim en kısa zamanda yaşatsın o duyguları inşşşşşşşşşşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım inş çekecez ben çok inanıyorum,canım desene gelecek ay patlama olcak bu buhar olayında inş rabbim emeklerimizin dualarımızın karşılığını verir inş canım
yeter ıkı gun oldu deılmı transferden sonra..hadı bakalım hayırlısı..
senınle ecemnurun halayını cekıcez ınsaallah..
YABANIM GÖZÜN AYDIN CANIM:lepi:
İNŞŞŞŞŞ SAĞILCAKLA KUCAĞINA ALADIĞI GÜNLARİDE GÖSTERSİN RABBİM
İNŞŞ:Saruboceq:
aleyna buğday ya da arpa sıcaklığını uzun süre koruduğu içinmiş..
onları çıkarmıyacaksın.. her seferinde ısıtıp kaynatıp buharında duracaksın..
benim anladığım bu..
yabanım inş canım isteyen bütün herkese nasip olsun..
sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun..
fadiğim kansızlık varmı sende..
halsizlik yapıyor bilgin olsun..
çok yormadan yavaş yavaş yap..
kolay gelsin..
serenalar öyle düşünme benimde yumurtalarım ilaçla zorla büyüyordu ama kendiliğinde hamile kaldım.