- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
canım alsında dahiliyeye bi gitmeği düşünüyordum ama bu ay sgk yı yatıramadık...fadık canım halsızlıgın kansızlıktan veya hormonlardanda kaynaklanabılıyormuş nette araştırdım kendı tahlılım için bakarken tıroıd hormonu yapıyormuş bendede var halsızlık uyku halı bakalım yarın dr ne dıyecek hsg ıyı çıktı tuplerde yapışıklık yok rahım gayet ıyı dedı ya işyerı sorun oluyor konuşmama ragmen aşılama için gıttıgımde 2gunde bır çagrıyorlar bılıyorsun ozaman hepten surat yapar bılmıyorum ne yapacagım
gözünüz aydın canımŞenizslm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz geldikkkkkkkkkkkkk
biz cuma günü kontrole diye gittik gün alacaktık ama gün almaya gerek kalmadı direk doğuma gitmiş olduk
04.06.2010 tarihinde 16.45 itibariyle öykümüzü kucağıma aldım çok şükür şu an evdeyiz iyiyiz ikimizde biraz ağrılarım var doğumda hepiniz için dua ettim darısı tüm isteyen ve bu yoldaemek gösteren arkadaşlarımın başına biraz daha iyi olunca uğrarız
slm şekera.s.slm millet :)
çok kötüyüm çok morelim çok bozuk
neden olmuyor neden
yoruldum beklemekten çok yoruldum
daha evleneli 1 ay bile olmadan arkadaşlarım hamile kaldılar
ben bir türlü kalamadım....................................................
çok kötüyüm çok morelim çok bozuk
neden olmuyor neden
yoruldum beklemekten çok yoruldum
daha evleneli 1 ay bile olmadan arkadaşlarım hamile kaldılar
ben bir türlü kalamadım....................................................
günaydın yetercm ve herkeze güzel bir gün diliyorum,aklımdan geçiyordun kız şimdi arayım bir diye seni nasılsın bakalım
günaydın kızlar istanbulda gök delinmiş durumda feci yağmur yağıyor rabbim dışarda olanlara yardım etsin vALla tırsmaya devam tabi kendi açımdan da .
yetercim nasıl gidiyor ağrıların varmı
aymes günaydın güzelim
günaydın arkadaşlar yetercim seni anlıyorum yatmak gerçekten çok sıkıcı allah kimseyi yatağa mahkum etmesin ama sen yinede kendini sakın yorıyım deme bu süreçler çok önemli biliyosun:1hug:
günaydın kızlar istanbulda gök delinmiş durumda feci yağmur yağıyor rabbim dışarda olanlara yardım etsin vALla tırsmaya devam tabi kendi açımdan da .
yetercim nasıl gidiyor ağrıların varmı
aymes günaydın güzelim
aymesim yok canım annem yanımda sadece evin içinde dolanıyorum
o kadar
harektesizde kalmak istemyorum
günaydın kızlar.günaydınnnn.
nasılsınız?
ben çok uzun zamandır yazmıyordum.ama hep takip ettim hepinizi.
merhaba a.s.a.s.
hamıleliğımın son ayı bıraz sıkıntılı gectı...:gitme:
o yuzden cok fazla gelemedım..
melonycım canım hemserım cok tebrık ederım....aysenın buharı sanada yaramıs..
saglıkla al bebısını kucagına..
papatyacım sımdı okudum haberını cok uzuldum....
bırkez sana suprız yaptı neden ıkıncı bır suprızı yapmasın...
yetercım ınsallah bebekın tutunmustur sana
tulınım canım asılamın ıptal olşdugunu bılıyorum..bellımı olur o sekız yumurtadan bırı tutunur benım ılk bebegı hatırlarsın..
hatta stopıkte benım dısında bırı daha vardı asısı ıptal olup kendılerı asılama yapan..sempatiksalakcinni
herseyınm hayırlısı dıyelım
casperım dunurum dogum yaptımı acaba..oyku kızı ogluma alcamsempatiksalakcinni
persembe gunu bende hayırlısyla sezeryanla kurtulacam...
sızlere hep dua edecemm...
hamıslerımız saglıkla alsın kucaklarına...
aklıma geldıkce her dua edısımde sızlerın adını soylerım..ınsallah sızlerde bu guzel duyguyu yasarsınız...