Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:lepi:
şu an 2.denememin sonucunu bekliyorum.test günüm 14 haziran
rapunzel dualarım seninle.şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.
aymes senin hamilelik nasıl gidiyor canım?

Son düzenleme:
kızlar mrh ,mona rosa yetercim kızlar inş güzel haberler alıp sevineceğiz hep beraber,rabbim yardımcınız olsun inşşşşş

canım ya böyle düşünme rabbim ol dedimi olur.senin için hayırlısı böyle vakti zamanı gelince oluyor.işalah en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder.:Saruboceq:

yeterim bebişin kazma elinde çalışma yaptığı için oluyordur :)kolaymı annesi kendine ev yapacak orada işallah:Saruboceq:

kızlar mrh ,mona rosa yetercim kızlar inş güzel haberler alıp sevineceğiz hep beraber,rabbim yardımcınız olsun inşşşşş

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

EVE CANIM İYİKİ ANNELERİMİZ VAR :Saruboceq:0
CANIM ASPİRİN BİRDE İĞNEM VAR GÖBEKTEN YAPLAN

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Selam kızlar tünaydın. Yetercim nasılsın nasıl gi,diyor beklemek? Son 6 günümüz kaldı çok heyecanlıyımm ben de bir belirti yok ama sen de nasıl? ılk denemem olduğu için bir garibimm kaydirigubbakcemile5

rabbim gönlüne göre versin.işallah hamileyimmmmmmmmmm diye yazarsın.:Saruboceq:

hadi işallah hayırlı haberler verirsin işallah. :Saruboceq:
çok teşekkür ederim kızlar.mutlu haberi vermek dileğiyle.
TEST GÜNÜMÜZ AYNI 14 HAZ :lepi::lepi:

evet canım.bende hiçbir belirti yok.olumsuza da hazırlıklı olmak gerek,ama inşallah yüzümüz güler.hakkımızda hayırlısı.sağlıklı ve hayırlı evladımız olsun.en önemlisi bu.

merhaba kızlar nasılsınız herkesin keyfi iyidir inşallah
yeterim,ecemnur,monarosa canlarım herhangi belirti aramayı boşverin belirtili olmuyor zaten ama bende az az akıntı olmuştu ara ara hala da akıntılarım devam ediyor şuanda da başka belirtim yok zaten transferden bu yana çok hareketsizim evde iş yapmıyorum önceden sık sık yürüyüş yapardım şimdi onu da yapmıyorum ben de her tarafımda şişkinlik var kabızlığım devam ediyor meğer hareketli olmak ne kadar önemliymiş bol su içiyorum rahatlamak için işe geliyorum ama 2 hafta sonrada zaten tatile giricez,şu an 3 aylık bi yaz tatilinden memnun olmayacağımı düşünüyorum

rapunzel canım sağalim kucağın alırsın inşallah arkkadaşım çok az kalmış Rabbim sıkıntısız doğum nasip etsin ben geçen hafta ilaç yazdırmak için doktora gittim kalp atışlarını gördü bebişimin ama ben duymadım bu akşam eşimle birlikte gidicez kalp atışını duymak için ikinci kesenin olmadığını söyledi ben ekranda ışık yanıp söndüğünü görünce ağlamaya başladım şimdi ara ara ultrason resmine bakıp öpüyorum çok şükür Rabbime

canım belirti aramak değilde zaten (merkezdende ayenen senin gibi sölediler )
kasıklarımda ağrı olunca neler oluyor diye

HİÇ BİLMİYORUK Kİ NASIL GİDİYOR bilmiyorumkismile ÇOK GARİP HİSEDİYORUM
BAZAN TEDAVİ YAPTIRDIĞIMI UNUTUYORUM SANKİ NORMAL BİR DÖNEMMİŞGİBİ
BAZAN İÇİMDE BİR MUCİZE TAŞIDIĞIMI HATIRLIYORUM O ZAMAN ÇOK FARKILI ŞEYLER HİSSEDİYORUM YANİ ÇOK KARIŞIIĞM mafoldumben
AMA BEBĞİMLE İLK KEZ BU KADAR YAKINIZ :lepi:

EVET NEGATİF DİYE BİR SONUÇ VAR AMA BEN ONU DÜŞÜNMÜYORUM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABBİM BU SEFER GÜZEL ŞEYLER YAŞATACAK BİZLERE
İNŞŞŞ:Saruboceq:

:lepi:
şu an 2.denememin sonucunu bekliyorum.test günüm 14 haziran
rapunzel dualarım seninle.şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.
aymes senin hamilelik nasıl gidiyor canım?

inşallah hakkında hayırlısı olur canım
yeterle aynı gün sonuçlarınız ne güzel
inşallah ikinizdende güzel haberler alırız
benim çok şükür iti gidiyo bazen ağrılarım oluyo
korkularım endişelerim beni bırakmıyo ama bunada şükür
bugünleri görmek için çok uğraştım
hepimiz gibi darısı başınıza inşallah

EVE CANIM İYİKİ ANNELERİMİZ VAR :Saruboceq:0
CANIM ASPİRİN BİRDE İĞNEM VAR GÖBEKTEN YAPLAN

benimde iğnem ve asprin vardı aynı demekki
inşallah hayırlısı olur hakkında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…