Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok şükür işallah herşey yolunda gider yarın bebişine kavuşursun.:Saruboceq:

yetercim çok sevindim canım sonuda çooooook iyi olsun inşallah

tatlım kzıın mııı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: çok sevimli yaa rabbim bağışlasın rabbim inş bizlerede nasip eder :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: yeterim bu duruma en yakın sen sin şu anda inş rabbim sanada senin kadar tatlı dilli bir kız nasip eyler inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq:

yabangülüm,dilemcim sizlerin şu resimlerinizi her görüşümde içim bir tuhaf duygularla dolar bizlerde görebilecekmiyiz diye önce umutsuzluğa sonrada rabbime inancımla içim içime sığmaz olur,inş yaaaa rabbim nolur bu kullarınıda sevindir bizler hak etmesekte sana layık kul olamasakda sen bizleride sevindir inş rabbimmmmm

selam kızlar..

minoşum devlet hastanesi ya aşılama raporu alınca çeviremediler mi bilmem..
benimde aklıma gelmedi hiç aslında..

yeterim çok güzel haber bu..
yarın da alır almaz sımsıkı tutunsun bırakmasın inş..

ecemnur seninde sonunda yüzün gülsün inş..

caneylom maşallah kızına büyümüş..
hoşgeldin nasılsın..

Canlarım hepinize teşekkür ederim. Yeterciğimle aynı gün olacak transferimiz Allah nasip ederse.Bizim için dua etmeyi unutmayın. Yetercim Allah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler inş. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. AMıNN. olumunekankayizsmile

evet canım aynı gün transfer olacağız allah kısmet ederse
inşş hayırlı sağlklı evlatlarımız olur

evet tüülişim çok stres yaptım bu gece hiçuyumadım nesem yeridir
ama saha aradıklarından u yana çok şukür rahatladım

çok şükür işallah herşey yolunda gider yarın bebişine kavuşursun.:saruboceq:

sağolun kılzar allah razı olsun
iyi ki varsınız
iyi ki seviyorum sizleri yaaaaaa

çok şükür işallah herşey yolunda gider yarın bebişine kavuşursun.:saruboceq:

sağolun kızlzar allah razı olsun
iyi ki varsınız
iyi ki seviyorum sizleri yaaaaaa

sağolun calanarım allah razı olsun hepnizden

amin canım.çok sağol..

PAPATYAM diğer topiğede yazdım canım allahım daha beterinden saklasın demekki hayırlısı bu allahım bunun ömrünü diğer dogacak bebeklerine versin...

inşallah öyle olur canım..çok sağol..
sağol tatlım.aynen dediğin gibi zaten sorunluydu,bir tat vermedi.biz bilmiyoruz tabii şu anda ,belki bebekte bir sorun olduğu için hamileliğim de böyle sorunluydu.rabbim beterinden korusun hepimizi..
papatyam sağol canım..
okula gitmen iyi olur..
Yaradan tez zamanda tekrarını sağlıklısını nasip etsin canım..

melony fazla yumurta oldu ondan canım..
amin canım..sağolasın.pazartesi başlıcam işte.evde olunca daha kötü hissediyorum.

çok sağol canım,amin inşallah hepimize nasip eder..

papatyacım cok uzuldum ama umarım en yakın zamanda saglıklı bi bebegin olur ne denirki umutlanıp birden ellerin bombos olması berbat bi duygudur ama Allahım dileklerini kabul etsin
emin ol öyle canım..ama elden biişey gelmiyor..sağolasın..
duan için çok sağol canım..

sidoşum tabikide göreceksiniz.bizde senin gibi düşünüyorduk ama şimdi çok şükür rabbim nasip etti.işallah en kısa zamanda hepinize nasip eder.

allah ayrdımcınız olsun canım....
sonuç pozitif olur inşallah...

hayırlısı nasılsa öğle olsun canım...
allah yardımcın olsun....

çok şükür canım...inan çok sevindim inşallah hepte böyle güzel gider ve 9 ay sonra bebişin kucağında olur...
allah yardımcınız olsun...

şükürler olsun rabbime demek embriyon bölünmeye devam ediyo.cnm sonuna kadar herşey böyle güzel gitsin inş rabbim bu günleri bir daha yaşatmasın inş.dualarımız senle cnm ,rabbim yüzünü güldürsünnn

kızlar adetim gelsin diye farlutal içiyorum.aklıma bişey takıldı bunu aç karnına mı tok karnınamı içecez ,ben tok karnına içiyorum ,acep aç karnına mı içiliyodu.bilginiz varmı

mutlu haberlerle, üzücü haberlerle acı tatlı gidiyor hayat.
bir acıyı ancak yaşayan bilir.
PAPATYA arkadaşımın haberine çok çok üzüldüm.
dilerim Rabbim çok bekletmesin onu.

YETER can YETER inşallah meleğin yakalasın bırakmasın seni.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

TÜLıN'cim aşılaman iptal olmuş.
canım o yumurtalar iki bebek olarak dönsün sana.
hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…