geçmiş olsun canım...güzel yürekleiniz için hepiniz sağolun arkadaşlar.kürtajdan geldim.içim bomboş artık.1 ahftadır ölüymüş içimde.
hayırlısı bu demekten başka çare yok maaleseff..1 ay sonra sonuççıkacak ve düşük sebebi belli olacak.dr kromozom anomalisinden şüphelendi.sonraki aylarda olsa daha kötü olacaktın bak,şimdi olması daha iyi falan dedi.doğru söze ne denir?
tülincim aşılaman iptalmiş.ama siz yinede bu fırsatı değerlendirmeye çalışın.
yetercim inşaallah bu kez olur da sende meeleğine kavuşursun sağlıkla..
1 ay boyunca doğum kontrol hapı kullancakmışım.dinlenmedeyim anlayacağınız.bu hafta da raporluyum.önümüzdeki hafta okula devam edicem.eşim yine rapor alalım dedi ama okula gitmem daha iyi olur,kafam dağılır en azından.
dr alttan baktı.öyle büyümüş ki bebeğim.her bir tarafı iyice belirgindi.o anda eşim de ben de çok kötü olduk.ama düne göre daha iyiyiz.eşimle hiç olmadığımız kadar yakınlaştık.umarım hep böyle olur ve bu sıkıntılı zorlu dönemi sorunsuz sağlıklı bir şekilde atlatmayı becerebiliriz.
hepinizi çok seviyorum.iyiki varsınız..
Rabbim kimseye yaşatmasın bunu ve hepinize sağlıklı ,tatlı tatlı bebişler versin inşallahh..
tebrikler Sihirima.s.kızlar herkeze slm...
sizler beni bilmezsiniz ama ben sizin sıkı takipçilerinizdendim.uzun süredir nete giremedim ve sizleride takip edemedim.umarım herkez iyidir.benim size bi haberim var.bizde aşılama ve 2 tüp yapmıştık.sorunumuz morfoloji,sayı,hareketlilikdi.bu ay 3. tüp için adetimi beklerken ben hamile olduğumu öğrendim.şu an 6+6 haftalık hamileyim.bebeğimin kalp atışlarınıda duydum.ama kanamalarım oluyo süreki.dr um düşük tehlikesinden değil desede ben çok kötü hissediyorum.ama sizlerele paylaşmak istedim.kızlar umudunuzu kesmeyin.ben hamile olduğumu öğrenmeden önce halı yıkadım duvarlarımı sildim koltuklarımı sildim.sandalyeden çok fena düştüm.ve o sıralarda hamileymişim.rabbim izin verince hertürlü oluyomuş.gerçi sonu nasıl olur bilmem ama...
size bide eşimin son 3 ay kullandıklarını yazmak istiyorum.
keçi boynuzu kürünü çok düzgün şekilde uyguladı,argin max kullandı,balık yağı hapı kullandı,ballı polenli arıs ütlü karışımdan yarım kilo yedi.daha sonra burda aktardan aldığım ballı baharatlı bi macundan yedi yarım kilo.ve 3 ayın sonunda bebeğimiz bize geldi
bide sigara kullanıyodu sigarayı bıraktı.çok uzun oldu kusura bakmayın.belki birilerine ümit olur işine yarar diye düşündüm.umarım tüm isteyenlere rabbim en yakın zamanda bebeğine kavuşturur.
FADİĞİM kolay gelsin bende yıkıyacagım yakında yorma kendini...
canım kolay gelsin neden seslenmedin ben yardıma gelirdim sana
fadik sağol canım
inşş inatçı çıkarda (annesi gibi)
hayat boyu bizimle olur
kolay gelsin fadiğim..
papatyacım canım ne söylesem boş rabbim mukafatını tez göndersin inşallah diyecek bişe bulamıyorum inan
yetercim hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah 1 tanesi yoluna devam eder sende ve sana sıkı sıkı tutunur
tülincim neden iptal oldu aşılaman
off ya bugunlerde güzel bir haber alamıyoruzz rabbim daha kötüsünden saklasın
kızlar ayse cınarlı diger adı ada ege digeri liyadora neyse yarın dogumu varmıs 32-4 umarım saglıkla alırn kucagına dualarımızı esirgemeyelim
nazar sayı iyi canım..
dedikleri gibi hareket düşükmüş.
morfolojide biraz düşük..
who ya göre yapılmış test..
kruger kriterlerine göre daha net bir sonuç oluyor..
tek bir testle ameliyata karar vermediniz dimi..
Allahtan ümit kesilmeyeceğinin en güzel örneği daha zemuszemus
Hayırlı olsun maviumutolsun... bizlerede umut oldun hamileliğinle...
bu preseed nasıl bir ilaç ki? erkek mi kullanıyor kadın mı?sperm sayısınıda yükseltirmi ? bilen var mı topicte kızlar ? Çok üzgünüm çoook
Yetercim ağustos een gec eylülde başlıycaz tüp bebek tedavisine bizde, kesin karar verdik artık... vazgectim sayının yükselmesini beklemeketen iyce, ama kürler macun ve hapı sperm kalitesini artırsın diye devam edecek kullanmaya... ALLAH ım ilke denemede nasip ederse seneye buvakitler yollarsın bebeğimin patiklerini olur mu :hulya:
Unnutmak yok, Tülinden de yelek, bende size biberonla emzik :ecrin_bebek: yollarım elimden bişey gelmez benim çünkü :umursamaz:
Senin hayırlı haberini haziranda alıacagız inşALLAH Tülinle birlikte :Saruboceq:
papatya çok üzüldüm, geçmiş olsun arkadaşım. Ne desem bilemedim ...:çok üzgünüm:
Bir kez hamile kaldıysan, yine kalabilirsin. Allah bundan sonraki bebeklerine uzun ömürler, sana da sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah... kendine iyi bak.
Tuliny maalesef tek bir testle ameliyata karar verdik, yani eşim hemen ameliyat olmak istiyor, çok üzüldü çünkü. Ama doktor bir de dopler ultrason istedi. Ultrason sonucunda da sol da varikosel yazıyor. Doktor da zaten çok az varikosel var dedi, isterseniz bekleyebilirsiniz falan dedi ama beklemek falan istemiyoruz artık, her ay her ay aynı stresss çekemiyorum artık. Ya insan hasta oluyor ilaç içemiyor, röntgen çektiremiyor belki hamileyim diye çok zor sizlerde biliyorsunuz. senağlama
Arkadaşlar ben sizler kadar sık giremiyorum Net'e,
Çalıştığım yerde Net yasak, akşamları da ancak işte fırsat bulursam.
ama sizleri takip ediyorum, hepinize sevgiler. zemuszemus
sihirim adınıza çok sevindim ama....aması var işte hayalden de uzak görünüyor sizin başınıza gelen mucize.bizlerde inş senin yaşadıgın mutlulugu yaşarız canım tekrar tbr.
gözün aydın canım rabbim sağlıcakala kucağına almayı nasipö etsin
inşş
tebrikler Sihirima.s.
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....
bizimle paylaştığın için çok sağola.s
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.ve kesinlikle benim başımada gelmez demeyin.ben böle diyodum olurmu öle şey 3 yıldır uğraşıyoruz diyodum.ama yüce rabbim tokat gibi vurdu benim yüzüme.hiç bi zaman ümidi kesmemek lazım.
papatya cnm çok geçmiş olsun.bende senin yaşadığını 3 ay önce yaşadım.benimde tüp bebekle ikizlerim tutmuştu ve 8. haftada düşük yaptım.ama bak rabbim beni daha tam 3 ay bile olmadan nasıl sevindirdi.sende şükret ve rabbime sığın.o kadar büyükki o istemeden hiç bişiy olmuyo.kendim gibi tüm evlat hasretiyle yananlar için dualarım.rabbim sesimizi duy ve bizleri mis kokulularımıza kavuştur.
kızlar ayse cınarlı diger adı ada ege digeri liyadora neyse yarın dogumu varmıs 32-4 umarım saglıkla alırn kucagına dualarımızı esirgemeyelim