mutlu haberlerle, üzücü haberlerle acı tatlı gidiyor hayat.
Bir acıyı ancak yaşayan bilir.
Papatya arkadaşımın haberine çok çok üzüldüm.
Dilerim rabbim çok bekletmesin onu.
Yeter can yeter inşallah meleğin yakalasın bırakmasın seni.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
şükürler olsun rabbime demek embriyon bölünmeye devam ediyo.cnm sonuna kadar herşey böyle güzel gitsin inş rabbim bu günleri bir daha yaşatmasın inş.dualarımız senle cnm ,rabbim yüzünü güldürsünnn
allah ayrdımcınız olsun canım....
sonuç pozitif olur inşallah...
hayırlısı nasılsa öğle olsun canım...
allah yardımcın olsun....
çok şükür canım...inan çok sevindim inşallah hepte böyle güzel gider ve 9 ay sonra bebişin kucağında olur...
allah yardımcınız olsun...
TÜLİN'cim aşılaman iptal olmuş.
canım o yumurtalar iki bebek olarak dönsün sana.
hayırlısıyla....
nermincim sen nasılsın tatlım
TÜLİN'cim aşılaman iptal olmuş.
canım o yumurtalar iki bebek olarak dönsün sana.
hayırlısıyla....
İNŞŞŞŞ :Saruboceq: TÜLİŞ :CüvCüv:İKİZ:ecrin_bebek:ANNESİ OLSUN :Saruboceq:
kızlar adetim gelsin diye farlutal içiyorum.aklıma bişey takıldı bunu aç karnına mı tok karnınamı içecez ,ben tok karnına içiyorum ,acep aç karnına mı içiliyodu.bilginiz varmı
hadi hayırlısı fatma allah yardımcın olsun..
kıslar iyi geceler adetim 3 gun geckti bugun akşam daha yeni test yaptım ikinci cizgi silikde olsa cıktı bariz var ama yinede emin olamadım var demii bende şimdi bende hamleyim değilmi artık
bu ay dilemcimin buhar banyosunu denedim bende ayırca biliyosunuz 41 hamileden para topladım rabbim kabul etti demekki ama hala emin olamıyorumm yarın kan testinden sonra haber veririm off bilemiyorum
canım tok karnına içiliyor.
melony tebrikler.evet bal gibi hamilesin. hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.....
canım silikte çıksa bişeyler var demekki.canım çok çok sevindim.:teytey::teytey:ayyy içim içime sığmaz oldu valla.yarın ilk iş kanda baktır ve karnımız doya sevinelim olma mı canım.hadi şimdiden hayırlı olsun cnm..:teytey:
kıslar iyi geceler adetim 3 gun geckti bugun akşam daha yeni test yaptım ikinci cizgi silikde olsa cıktı bariz var ama yinede emin olamadım var demii bende şimdi bende hamleyim değilmi artık
bu ay dilemcimin buhar banyosunu denedim bende ayırca biliyosunuz 41 hamileden para topladım rabbim kabul etti demekki ama hala emin olamıyorumm yarın kan testinden sonra haber veririm off bilemiyorum
canim cok sevindim kan testide dogrular insallah
simdiden tebrik ederim Allah saglicakla kucaklamanizi nasib etsin insallah:Saruboceq:
saol canım inşallah yarın kan tahlilide olumlu olur ozaman tam anlamıyla seviiriz ne diyelim rabbim hepimize nasip etsin inşallah