Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm,
paptyacim, diger tarftadavyazdigim gibi, allahim yardimcin olsun, ben o gunleri zor atlattim psikologabile gittim insallah sen daha cabuk toparlanirsin, ve insalah biran once meleginin kardesi gelir, benim dusukten sonra tek tesellim ahirette bebegime kavusacagim oldu....
yeter embriyonla sagikla bolunup sana skica tutunur insallah...
ayse cinarinda insallah bebisleri saglikla dogar, allah yardimcisi olsun....
bu yolda sabir ve inancla ilerleyen butun arkadaslarimin gobisleri dolu dolu olsun insallah...
nesrincim allah yardimcin olsun, tez zamanda kavusursun insallah esine...
yagùurcan allah acil sifalar verir insallah
iyi geceler kizlar
papatya canim ne diyecegimi bilemiyorum Allah sabir versin
insallah tez zamanda Rabbim sana melegini gondersin hayirla saglikla insallah
tuliny canim asilaman iptal olmus hayirlisi osun
keske tupe gecselerdi ya madem o kadar yumurtan var
yeterr o embriyo sana cok sIKI tutunsun insallah
Allah gonlune gore versin canim
nesrin insallah esinin donmesine az kalmistir saglicakla kavusun insallah
yagmurcn gecmis olsun canim
hamile arkadasimiz varmis Allah saglicakla kucaginiza almanizi nasib etsin
kizlar gecmise cok bakamadim atladigim arkadaslarim kusuruma bakmasin lutfen
Allah gonlumuze gore versin insallah
Ahhh Yetercim keşke canım benim yaaa....
benim hayaller suya düştü.... cok sıkkın canım cooookkk
Ama olsun senin için sevindim, bölünmeler iyi gidiyor inşALLAH...
Transferinde olsun hayırlısıyla da tutunması için duaya başlayalım... :Saruboceq:
CANIM OPU YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNE DENİYOR
KIZZZZZZZZZZZZ ELFİDA SENİN BEBİŞİN OLSUN :lepi:SAĞLICAKALA SENİN İSTEDİĞİN PATİK OLSUN:hulya: CANIM NE DEMEK
YAGMURCN canimm cok gecmis olsun,uzun zamandir görüsemedik,msndede yoktun..
insallah hayirli haberlerle gelirsin canim..
NESRINIM canim,ne zaman bir gemi görsem hemen gözüün önüne geliyorsun..dualarim sizinle canim,tez zamanda gelsin esin insallah,bir daha hic ayirmasin Rabbim sizi..
YETERIM canimm yarin güzel haberler bekliyoruz senden..insallah minigin bölünmeye devam eder ve sana simsiki tutunur,hic ayrilmaz..
dualarim sizlerle kizlar,Allah hepimizin yardimcisi olsun
kızlar ayse cınarlı diger adı ada ege digeri liyadora neyse yarın dogumu varmıs 32-4 umarım saglıkla alırn kucagına dualarımızı esirgemeyelim
arkadaşlar az önce merekzden aradılar
embiryom bölünmeye dvam ediyormuş tek embiryo olduğu için dün bu gün için transferinizi yapabilir,z demişlerdi
ama şimdi kalitesi iyi olduğu için yarını bekleyeceğiz
transfer yarın dedler
sağol canım allah razı olsun hepinizden dualrınız içingünaydın kızlar
yeterim gözün aydın bebişini al ve hiç bırakmasın seni dualarımız seninle
ecem canım benimkide perşebe gün olacal allah izin verirse inşşş:cüvcüv: Günaydın geleceğin hamişlerii .benim de pzt yumurtalarım toplandı. Perşembe hayırlısıyla (allah nasip ederse) transferim gerçekleşecek. Yetercim belki senin de transferin yarın olablir. Gebelik testi tarihim 14 haziran. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin
canım hadi gözün aydın kaçıncı gün transferi olacak şimdi peki seninki 3 mü
embiryom bölünmeye dvam ediyormuş tek embiryo olduğu için dün bu gün için transferinizi yapabilir,z demişlerdi
transfer yarın dedler
günaydın arkadaşlar
canım maşllah inşallah güzel güzel bölünür
bugünün en güzel haberi bu
dualarım seninle Allah yardımcın olsun
dünden beri kendime gelemedim papatya arkadaşımıza inanılmaz üzüldüm içim sızlıyo resmen allahım güç kuvvet versin kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah
günaydın canım.günaydın kızlar
hadi hayırlısı canım inşallah sonucun pozitif çıkar ve burda halaylar çekeriz..:CüvCüv: Günaydın geleceğin hamişlerii .Benim de pzt yumurtalarım toplandı. Perşembe hayırlısıyla (Allah nasip ederse) transferim gerçekleşecek. Yetercim belki senin de transferin yarın olablir. Gebelik testi tarihim 14 haziran. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. AMİN
günaydın güzel anne .günaydın kızlar
yeterim gözün aydın bebişini al ve hiç bırakmasın seni dualarımız seninle
transfer yarın dedler
kızlar hayırlı gunler..
yetercım hadı gozun aydın canım.bol bol dua et.bu sefer olucak ınsaallah..
bende yarın doktora gıdıyorum.kıstlerın durumuna bakılacak.ona gore bosaltma yapıp yapmayacaklarına karar verıcek.hayırlısı artık..