Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mutlu haberlerle, üzücü haberlerle acı tatlı gidiyor hayat.
Bir acıyı ancak yaşayan bilir.
Papatya arkadaşımın haberine çok çok üzüldüm.
Dilerim rabbim çok bekletmesin onu.

Yeter can yeter inşallah meleğin yakalasın bırakmasın seni.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

şükürler olsun rabbime demek embriyon bölünmeye devam ediyo.cnm sonuna kadar herşey böyle güzel gitsin inş rabbim bu günleri bir daha yaşatmasın inş.dualarımız senle cnm ,rabbim yüzünü güldürsünnn

yüreği güzel arakadaşlarım allah razı olsun
hepinizden desteğiniz için dualrınız için
rabbim hepimize bu yoları kolalıkla geçmeyi nasip etsin
inşşşşş
yarın transferim var
inşşşşş

allah ayrdımcınız olsun canım....
sonuç pozitif olur inşallah...

hayırlısı nasılsa öğle olsun canım...
allah yardımcın olsun....

çok şükür canım...inan çok sevindim inşallah hepte böyle güzel gider ve 9 ay sonra bebişin kucağında olur...
allah yardımcınız olsun...

AMİN CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

TÜLİN'cim aşılaman iptal olmuş.
canım o yumurtalar iki bebek olarak dönsün sana.
hayırlısıyla....

sağol canım.. bakalım birine denk gelicek mi bu ay..

İNŞŞŞŞ :Saruboceq: TÜLİŞ :CüvCüv:İKİZ :emir_bebek::ecrin_bebek:ANNESİ OLSUN :Saruboceq:

yeterim sağol seninki de bölünsün iki bebişin olsun inş..

slm kızlar,
papatya çok üzüldüm , hayırlısı olsun,dün okudum yazdıklarını,işyerindeydim kötü oldum,ne söyleyeceğimi bilemiyorum,Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatların olur.
Tüliny bakarsın aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebişin,her şeyde bir hayır vardır....
bu arada kızlar ben bengusu ve ismimi değiştirdim,o isimle yazmak istemiyorum artık,yeni üyelik aldım haberiniz olsun,kim bu yabancı demeyin olur mu....

kıslar iyi geceler adetim 3 gun geckti bugun akşam daha yeni test yaptım ikinci cizgi silikde olsa cıktı bariz var ama yinede emin olamadım var demii bende şimdi bende hamleyim değilmi artık

bu ay dilemcimin buhar banyosunu denedim bende ayırca biliyosunuz 41 hamileden para topladım rabbim kabul etti demekki ama hala emin olamıyorumm yarın kan testinden sonra haber veririm off bilemiyorum

kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara bakıyordum gelişmelere..... boshayallersmile

bademden haber getirdim sizlere.badem bu sabah doğum yapmış.bebekerinin durumu iyiymiş :nazar: :nazar:birini küveze koymuşlar badem de yoğun bakımdaymış.bebeklerini erkenden doğurmamak için çok uğraştı.Allah yardımcı olsun.yavrularını ona bağışlasın inşallah.....

papatya canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.ben de 21. haftada güle oynaya gittiğimiz kontrolde öğrendim bebeğimin melek olup gittiğini.hayatımın belki de en şok edici ve üzücü olayıydı.(rabbim beterinden korusun)
onu kucağıma alacağıma en çok inandığım anda kaybettim yavrumu. mafoldumben evet unutulmuyor hala gözlerim doluyor o günü hatırladıkça yeniden yaşamışım gibi içim acıyor....ama işte hayat devam ediyor.günler geçiyor bir şekilde....Allah evladın da hayırlısını sağlıklısını versin.....
ağlama üzülme diyemem.ağla bol bol ağla....Ama ne mutlu ki herşeye kadir mevlam yine canına can katar yine.inancını umudunu kaybetme....

tülin aşılaman ertelenmiş.bunda da vardır bir hayır diyelim. bol bol çalışın canım....anladın sen onu :jeyyar: aklinialirimsmile inşallah kendiliğinden oluverir bu ay canım...

yeter çok sevindim .bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah......

Son düzenleme:
kıslar iyi geceler adetim 3 gun geckti bugun akşam daha yeni test yaptım ikinci cizgi silikde olsa cıktı bariz var ama yinede emin olamadım var demii bende şimdi bende hamleyim değilmi artık

bu ay dilemcimin buhar banyosunu denedim bende ayırca biliyosunuz 41 hamileden para topladım rabbim kabul etti demekki ama hala emin olamıyorumm yarın kan testinden sonra haber veririm off bilemiyorum

canım silikte çıksa bişeyler var demekki.canım çok çok sevindim.:teytey::teytey:ayyy içim içime sığmaz oldu valla.yarın ilk iş kanda baktır ve karnımız doya sevinelim olma mı canım.hadi şimdiden hayırlı olsun cnm..:teytey:

Merhaba,
Daha önce de bahsetmiştim, eşimde sol varikosel var geçen aylarda 3 spermiyogram yaptıdık hepsi farklı çıktı16 milyon - 4,5 milyon sonuncusu 3 milyon.. ilkinde %5 ileri hareket vardı son ikisinde sıfır.. İrenbe, tüp bebek dedi.. Biz de önce varikosel ameliyatı düşünüyoruz. Fakat bu gün izmir Alsancak ta Ege üroloji dal merkezine gittik, şaka gibiydi doktor yoktu sekreter bizi aramayı unutmuş.. neyse yakında başak bi doktora gitmek istedik bu işi bir an önce çözmek için, Cengiz Kaner diye bir doktor bulduk.. muayene ücreti 150 TL ve ilgi alaka sıfır.. Nerdeyse konuşmuyor.. Gitmeyi düşünen arkadaşlara referan olsun diye yazmak istedim.. İzmir de gerçekten iyi bir üroloji uzmanı olan doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.. Ayrıca Emel82 geçen gün mesaj yazdığın için çok tşk ederim..

melony tebrikler.evet bal gibi hamilesin. hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.....

canım silikte çıksa bişeyler var demekki.canım çok çok sevindim.:teytey::teytey:ayyy içim içime sığmaz oldu valla.yarın ilk iş kanda baktır ve karnımız doya sevinelim olma mı canım.hadi şimdiden hayırlı olsun cnm..:teytey:

inşallah yarın okuldan sonra ilk iş doktoro gitmek olcak bakalım orda ne cıkacak evet olmam gereken tarih 30 mayıs bugun ayın 2 si denemeyecektim aslında cumaya kadar durmayı bekliyordum tüp bebek tedavisinden sonra düzensizlikler normalmiş demişlerdi ben düzensizlikten dolayı diyodum bakalım kısmet

ayrıca kızlar tşk ederim ilk sizlerle paylaştım emin olmdan kimseye bişe sölemek istemiyorum yarın ola hayrola

canim cok sevindim kan testide dogrular insallah
simdiden tebrik ederim Allah saglicakla kucaklamanizi nasib etsin insallah:Saruboceq:

şimdi cıkıyorum sabah malum okul ama önce bir şükür namazı kılcam rabbim den cok istedim bu ay cok ağladım cok yalvardım yolda arbada her yerde ağladım sınıftaki cocukları özenerek seviyodum inşallah bu sefer rabbim banada nasip eder

canim cok sevindim kan testide dogrular insallah
simdiden tebrik ederim Allah saglicakla kucaklamanizi nasib etsin insallah:Saruboceq:

saol canım inşallah yarın kan tahlilide olumlu olur ozaman tam anlamıyla seviiriz ne diyelim rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Erkek infertilitesinde uzman ürüloji doktoru araştırıyoruz.. ızmir de tavsiye edeceğiiz doktorlar varsa, paylaşırsanız çok memnum olurum..

X