tatlım haber verdiğin için çok sağol.nesrinim canım arkadaşım rabbim yardımcınız olsun inş.yagmurcum çok geçmiş olsunrabbim şifalar nasip eylesin inş.yetercim canım rabbim dilesin yeterki ve zamanı gelsin inş o bir tanesi dahi dünyalar kadar sevince bogar bizleri
yeterim inş bu kez bebeğin direnir büyümeye gelişmeye devam eder sana da sıkı sıkı tutunur inş..
evet canım zor oluyor bugün bitecek kısmetse yarında temizliğe başlarım artık :hulya:sağlık olsun casperım..
boş yere ilaç aldığıma üzüldüm..
senin bebiş iyidir inş..
sayılı günler kaldı artık kavuşmaya hayırlısıyla sağ salim inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol belgincim kısmet..
sana da kolay gelsin tadilat varmış..
eşyayla zor oluyor..
Allah yardımcın olsun..
canım iyiyim ne olsun iş güç ugraşıyorum şuanda tedaviyi temmuzda düşünüyoruz kısmetse inşallah kavuşuruz hepimiz bebeğimize sen nasılsın canım..nazar arkadaşım aramıza hoş geldin inş çok beklemeden bebişine kavuşursun değerleriniz kötü değil ,bu değerlerde ameliyat olcakmı.bizim spermler kötü olduğu için sizinki bana göre çok güzel değerlerde.rabbimden hayırlısı olsun..
BELGİN canım sen nasılsın ,durumlar nasıl ,.
senağlamasenağlamacanım şuanda içimdeki acıyı sana tarif edemem çok üzüldüm acını derinden paylaşıyorum allahım sabır versin canım demekki hayırlısı buymuş arkadaşım allahım son yaşadığın acı bu olsun inşallah...bugün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.sebebi şu anda belli değil yani.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
o zamandan beri çok kötüyüm kızlar.hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de bütün gün ağladık durduk.gecenin bu vakti hala ağlıyorum.yarın bebeğimi benden kopartacaklar.bu öyle acı ki,kürtaj olduğunu bildiğim halde,bebeğim orda durursa bana zarar vereceğini bildiğim halde,yine de annelik içgüdüsüyle sanırım,kürtaj olmak istemiyorum.
burdaki hastanede değil,rahim ameliyatımı yapan doktorumda yarın sabah kürtaj olacağım ve bebeğimden tamamen ayrılacağım.oysa daha 2 gün önce bebek odalarına bakmıştık eşimle birlikte.ne planlar yapmıştık odası için.kız ve erkek isimlerimiz bile belliydi.
Allah beni mi deniyor bilmiyorum ama hayatımda bu kadar yıkık dökük hissetmedim kendimi.hep güçlü sanırdım.kolum kanadım kırlmış gibiyim şimdi.
çıkan gebelik haftasından tahminim,düşük olayı 5-6 gün önce falan oldu.birkaç gündür de zaten,o eski iştahım ve uyku halim gitmiş,göğüslerimdeki ağrı sızı da hemen kaybolmuştu.
yine birakç gün önce rüyamda üzerimde simsiyah bir elbise vardı.ve çamurlu bir yolda yürümeye çalışıyordum.hatta uyandığımda öye korkmuştum ki..siyah görmekten korkarım hep uğursuzluk diye..elimi karnıma koyup,allahım sen rüyamı hayırlara çıkar diye dua etmiştim.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
dualarım seninle canım inşallah tek emriyo bile olsa allahım ona can versin ve sonunda kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:kılzar şimi merkezden aradılar
18 yumurutadan 3 tanesine işlem yapılmış ve sadece bir tanesi dölenmiş
yarın tekrar arayacklar
eğer bölünmesi devam ederseembiryoyu riske atmamak açısından transfer yapacaklar
lütfen dua edin bana kılzalr
ne olur
günaydın tatlım nasılsın..günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsın arkadaşım iyimisingunaydın kıslarrrr
yeterim hayırlısı olsunnn inşallah bu son canım mutluluk çok yakında
kıslarrrrr maalesef nesrin arkadasımızın eşinden halen haber yok dua edin olmaz mı onun içinde
birde yagmurcn arkadasımızında eşi perşembe gunu ameliyat olucak o yuzden ugrayamıyor pek arkadaslarımızın dularımıza ihtiyaçları var umarım herkesin bütün işleri yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq:
evet canım hiç sorma inşallah bugün bitecek rahata ereceğim sen nasılsın nasıl gidiyoootulişim canım aşılamaya gerek kalmadan kendiliğinden dölleniversin inşallah yumoşların
belgincim inşaat temizliği zor olur canım kolay gelsin
KIZLAR TOPİKTE YİNE İN CİN TOP OYNUYOR
DÜN PZRTS SENDROMU VARDI BU GÜN MİLLET NEREDEmafoldumben:umursamazhaoldumsmile
HADİ ARTIK GELİN TOPİĞEalsanaalsanasmile
YOKSAAAAAAAAAAAAklava: klava: klava:
BEN OKLAVAMI ALIP HEPİNİZE TEK TEK ZİYARETE GELECEĞİM kötükedihüsokötükedihüso
yeterim ben halı yıkıyorum...yavaş yavaş temizliğe başladım...KIZLAR TOPİKTE YİNE İN CİN TOP OYNUYOR
DÜN PZRTS SENDROMU VARDI BU GÜN MİLLET NEREDEmafoldumben:umursamazhaoldumsmile
HADİ ARTIK GELİN TOPİĞEalsanaalsanasmile
YOKSAAAAAAAAAAAAklava: klava: klava:
BEN OKLAVAMI ALIP HEPİNİZE TEK TEK ZİYARETE GELECEĞİM kötükedihüsokötükedihüso
yeterim allah yardımcınız olsun....inşallah hiç bir aksilik çıkmadan tırasferin olur ve bebişin seni bırakmaz...kılzar şimi merkezden aradılar
18 yumurutadan 3 tanesine işlem yapılmış ve sadece bir tanesi dölenmiş
yarın tekrar arayacklar
eğer bölünmesi devam ederseembiryoyu riske atmamak açısından transfer yapacaklar
lütfen dua edin bana kılzalr
ne olur
yeterim ben halı yıkıyorum...yavaş yavaş temizliğe başladım...
Aslında hiç halim yok ama ne yapım sıcaklar iyice bastırırsa daha çok zorlanırım....
Yeterim allah yardımcınız olsun....inşallah hiç bir aksilik çıkmadan tırasferin olur ve bebişin seni bırakmaz...
Rabbim yüzünü güldürsün...
yeterim allah yardımcınız olsun....inşallah hiç bir aksilik çıkmadan tırasferin olur ve bebişin seni bırakmaz...
rabbim yüzünü güldürsün...
senağlamasenağlamacanım şuanda içimdeki acıyı sana tarif edemem çok üzüldüm acını derinden paylaşıyorum allahım sabır versin canım demekki hayırlısı buymuş arkadaşım allahım son yaşadığın acı bu olsun inşallah...
dualarım seninle canım inşallah tek emriyo bile olsa allahım ona can versin ve sonunda kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın tatlım nasılsın..
nasılsın arkadaşım iyimisin
evet canım hiç sorma inşallah bugün bitecek rahata ereceğim sen nasılsın nasıl gidiyooo
kızma canım ben işten fırsat buldukça giriyorummmmbilmiyorumkismile
gözün aydın canım rabbim sağlıcakala kucağına almayı nasipö etsinkızlar herkeze slm...
Sizler beni bilmezsiniz ama ben sizin sıkı takipçilerinizdendim.uzun süredir nete giremedim ve sizleride takip edemedim.umarım herkez iyidir.benim size bi haberim var.bizde aşılama ve 2 tüp yapmıştık.sorunumuz morfoloji,sayı,hareketlilikdi.bu ay 3. Tüp için adetimi beklerken ben hamile olduğumu öğrendim.şu an 6+6 haftalık hamileyim.bebeğimin kalp atışlarınıda duydum.ama kanamalarım oluyo süreki.dr um düşük tehlikesinden değil desede ben çok kötü hissediyorum.ama sizlerele paylaşmak istedim.kızlar umudunuzu kesmeyin.ben hamile olduğumu öğrenmeden önce halı yıkadım duvarlarımı sildim koltuklarımı sildim.sandalyeden çok fena düştüm.ve o sıralarda hamileymişim.rabbim izin verince hertürlü oluyomuş.gerçi sonu nasıl olur bilmem ama...
Size bide eşimin son 3 ay kullandıklarını yazmak istiyorum.
Keçi boynuzu kürünü çok düzgün şekilde uyguladı,argin max kullandı,balık yağı hapı kullandı,ballı polenli arıs ütlü karışımdan yarım kilo yedi.daha sonra burda aktardan aldığım ballı baharatlı bi macundan yedi yarım kilo.ve 3 ayın sonunda bebeğimiz bize geldi
bide sigara kullanıyodu sigarayı bıraktı.çok uzun oldu kusura bakmayın.belki birilerine ümit olur işine yarar diye düşündüm.umarım tüm isteyenlere rabbim en yakın zamanda bebeğine kavuşturur.
[B]özlemcim bugünler çok sıkıntılı günler dünde bliyorsunuz çok kötü şeyler yaşandı.çok duaya ihtiyacımız var[/B]
canım sağol
inşşş tek embiryom beni bırakamaz
inşşş
nesrin ve yğmurcn arakadalaeımıza rabbim yrdımcıları olsun
kolalık verisin
allahım kaldıramayacaımız yükler başaramayacağım sınavlar vermesin
sağolun kıslarr evet herkesin bu gunlerde duaya ihtiyacı varrr ALLAHIM kimseyi dara düşürmesin muhtaç etmesintatlım haber verdiğin için çok sağol.nesrinim canım arkadaşım rabbim yardımcınız olsun inş.yagmurcum çok geçmiş olsunrabbim şifalar nasip eylesin inş.yetercim canım rabbim dilesin yeterki ve zamanı gelsin inş o bir tanesi dahi dünyalar kadar sevince bogar bizleri
canımmmm oldunmu aşılamanı takip edemiyorum eskisi gibi hayırlısı olsun msn dede yoksunyeterim inş bu kez bebeğin direnir büyümeye gelişmeye devam eder sana da sıkı sıkı tutunur inş..
evet canım zor oluyor bugün bitecek kısmetse yarında temizliğe başlarım artık :hulya:
canım iyiyim ne olsun iş güç ugraşıyorum şuanda tedaviyi temmuzda düşünüyoruz kısmetse inşallah kavuşuruz hepimiz bebeğimize sen nasılsın canım..
senağlamasenağlamacanım şuanda içimdeki acıyı sana tarif edemem çok üzüldüm acını derinden paylaşıyorum allahım sabır versin canım demekki hayırlısı buymuş arkadaşım allahım son yaşadığın acı bu olsun inşallah...
dualarım seninle canım inşallah tek emriyo bile olsa allahım ona can versin ve sonunda kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
evet canım hiç sorma inşallah bugün bitecek rahata ereceğim sen nasılsın nasıl gidiyooo
papatya çok geçmiş olsun allah hayırlısını göndersin inşallah, tülinim nasılsın geçmişi okuyamadım sağlık olsun demişsin noldu,fadiğim sanada kolay gelsin cnm
of ya inanmiyorum, canim benim allahim yardimcin olsun, insallah tez zamanda atlatirsin, allahim yakin zamanda yavrunu gonderir insallah....
cok zor bi donem, benim hafizamdan cikarip atmak istedigim en kotu gunlerimdi, allah yardimcin olsun....
papatyam allah sabır versin.. :teselli:
en kısa zamanda yine gelsin mucizen inş..
cucum sağol canım.. opuyorumnanaktan
aaaa canım ya ne olduki çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın.:1no2:
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınnnn
testlerin bitsin tekrardan başla canım benim 2 arkadaşım adetlerini düzene soktuğu gibi bide üstüne hamiş kaldılar canım. dilerim biran önce düzene girer
evet canım sayılı günler kaldı dyoruz bir sezeryan için gün alamadık henüz hayırlısı bakalım yarın belli olur heralde.
evet insan hem aldığı ilaçlara hemde verdiği emeğe üzülüyo ama eldende bişi gelmiyo hayırlısı demekten başka
senağlama canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim inan. bir sorun varmıydıki birdenmi oldu. allahım birdaha böyle acı yaşatgmasın allah yardımcın olsun dilerim bir an önce toparlanırsın ve allahım en kısa zamanda tekrar sağlıcakla bebeğini gönderir canım
canım benim:çok üzgünüm:
bu durumda ne denirki...
rabbim sabır versin:teselli:
canım yaasenağlama
allah yardımcınız olsun...rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın....
canım diğer tarafada yazdım
geçiş olsun
inşş birdaha yaşamasın böle olmsuluklar çok üzüldüm
günaydın kızlar
papatyacım canım rabbim yardımcın olsun biz hiç sahip olamadık yaşamadık annelik duygusunu ama emin ol acını anlayabiliyoruz sahip olamadan bu kadar üzüntü duyarken kazanıpta kaybetmek eminim daha kötüdür.söylenecek pek birşey yok sözün bittiği yerdeyiz,rabbim inş acısını tezden unutturacak mucizeler gönderir sana da................
tulinim canım sana hep geç kalıyorum ama tatlım belki bu şekilde gelcek mucizen belli mi olur ve inş öyle olur canım seninde rabbim yardımcın olsun inş...
yeterim günaydın hadi inş bu gün güzel haberler alıp bizleride sevindirirsin tatlım
günaydın arkadaşlar
canım çok şükür iyiyiz biz yada bilmiyorum öyle umut ediyorum
2 hafta önce gitmiştik kontrole dahada 2 hafta var
ozamana kadar nasıl bekliycem bilmiyorum
sabah papatyadanda kötü haberi alınca aklıma yine kötü şeyler gelmeye başladı
Allah cümlemizi korusun
canım aşılaman iptal olmuş niye bu kadar fazla ilaç vermişler onuda anlamadım ama neyse bundada vardır elbet bi hayır hakkında hayırlısı olsun
:gitme::gitme::gitme: canım o kadar üzüldümkü anlatamam
en büyük korkum benimde bu olay biliyosun yazıyodum sanada
senin başına gelmiş olmasından dolayıda çok üzgünüm
Allah sabırlar versin acını anlayabiliyorum:çok üzgünüm:
çok zor bi durum ama eldende bişey gelmiyo
tez zamanda toparlanırsın inşallah:çok üzgünüm:
canım benim Rabbim sabır versin bu acını unutturacak bebişini de en kısa zamanda nasip etsin. Acını dindirecek söz bulamıyorum:teselli:
kızlar hayırlı gunler..kotu haberler gelmıs ya.cok uzuldum..
papatya rabbım sabrının mukafatını en yakın zamanda verecektır.allahtan gelene bırsey denmıyor.hakkında hayırlısı olsun canım..
yagmurcanı bende sorucaktım gecen.o hıc bırakmazdı burayı.esıne sımdıden acıl sıfalar dılıyorum..
ah nesrın..senın yerıne kendımı koydugumda yuregımde cok derın bır sızı hıssedıyorum.rabbım esınınde senınde yar ve yardımcısı olsun..
turkıyede ve gazzede olanlarda bu ara benı cok uzdu ya..sonumuz hayır olsun..
hepiniz çok sağolun kızlar.. opuyorumnanaktan
hayırlısı böyleymiş sağlık olsun..
papatyam dün geceden beri kendime gelemedim..
bugünde yazdığını okuyunca daha da üzüldüm..
Allah sana ve eşine sabır versin..
Verende alanda 'O' vardır bir hayır..
tez zamanda hayırlı sağlıklı evladını göndersin yine inş..
evet canım zor oluyor bugün bitecek kısmetse yarında temizliğe başlarım artık :hulya:
canım iyiyim ne olsun iş güç ugraşıyorum şuanda tedaviyi temmuzda düşünüyoruz kısmetse inşallah kavuşuruz hepimiz bebeğimize sen nasılsın canım..
papatya çok geçmiş olsun allah hayırlısını göndersin inşallah, tülinim nasılsın geçmişi okuyamadım sağlık olsun demişsin noldu,fadiğim sanada kolay gelsin cnm
Papatyacım canım benim çok üzüldüm. Allah sabır versin ve hayırlısını nasip etsin. Bir kez hamile kaldın birdaha yine hamile kalabilirsin. Biraz vucudunu dinlendirmen gerekiyor tabi mutlak folicasit kullanman gerekecek.