Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım diğer tarafada yazdım
geçiş olsun
inşş birdaha yaşamasın böle olmsuluklar çok üzüldüm

yeterımm canimm seninde yumoslar toplanmiss
hayirlisi olsun canimm
güzel güzel döllensinler insallahhh
göbisini konsunlar sonrada :saruboceq:

sağol canım
inşşşşşşşşşş
öğleden önce ararlar
bende merak içindeyim
inşşşşş dölenmişlerdir

inşş fadikim inşşşşşş

evet yaa devlet olduğundandır belki
bizmki özel olduğu için böle bir uygulama yapılıyor belli bir indirimde yapıyorlarmış
biliyorsunuz aşlımada 2 yumurtadan fazlasında tedavi iptal ediliyor
bu ve buna benzer durumlarada benim gittiğim erkezde hastanın izni ile tüp bebk yapılıyor hem kulanılan ilaçlar boşa gitmiyor hemde tüp bebekte aşılamaya oranla şans biraz fazla olunca onu değerlendirmiş luyorlar

günaydın kızlar
papatyacım canım rabbim yardımcın olsun biz hiç sahip olamadık yaşamadık annelik duygusunu ama emin ol acını anlayabiliyoruz sahip olamadan bu kadar üzüntü duyarken kazanıpta kaybetmek eminim daha kötüdür.söylenecek pek birşey yok sözün bittiği yerdeyiz,rabbim inş acısını tezden unutturacak mucizeler gönderir sana da................
tulinim canım sana hep geç kalıyorum ama tatlım belki bu şekilde gelcek mucizen belli mi olur ve inş öyle olur canım seninde rabbim yardımcın olsun inş...
yeterim günaydın hadi inş bu gün güzel haberler alıp bizleride sevindirirsin tatlım

İNŞŞ CANIM :Saruboceq:HEYCANLIYIM BEKLİYORUM mafoldumben

günaydın arkadaşlar

amanda aman kimler gelmiş yetercim canım inş bu sefer herşey güzel olcak ben inanıyorum hemde iki tane rabbim nasip edecek izniyle......aymesim sen nasılsın mucize annesi meleğin nasıl bakalım

canım çok şükür iyiyiz biz yada bilmiyorum öyle umut ediyorum
2 hafta önce gitmiştik kontrole dahada 2 hafta var
ozamana kadar nasıl bekliycem bilmiyorum
sabah papatyadanda kötü haberi alınca aklıma yine kötü şeyler gelmeye başladı
Allah cümlemizi korusun

canım aşılaman iptal olmuş niye bu kadar fazla ilaç vermişler onuda anlamadım ama neyse bundada vardır elbet bi hayır hakkında hayırlısı olsun

kızlar bebeğimi kaybettim.
buraya geri döndüm anlayacağınız..
yarın sabah kürtaja giriyorum.
Allahım kimsenin başına vermesin..

:gitme::gitme::gitme: canım o kadar üzüldümkü anlatamam
en büyük korkum benimde bu olay biliyosun yazıyodum sanada
senin başına gelmiş olmasından dolayıda çok üzgünüm
Allah sabırlar versin acını anlayabiliyorum:çok üzgünüm:
çok zor bi durum ama eldende bişey gelmiyo
tez zamanda toparlanırsın inşallah:çok üzgünüm:

kılzar şimi merkezden aradılar
18 yumurutadan 3 tanesine işlem yapılmış ve sadece bir tanesi dölenmiş
yarın tekrar arayacklar
eğer bölünmesi devam ederseembiryoyu riske atmamak açısından transfer yapacaklar
lütfen dua edin bana kılzalr
ne olur

dualarımız seninle canım diğer 2 side döllenir inşallah. yeterim senin mikro mu

günaydın kızlar
yeterimmmmmm canım Rabbim embriyona güç versin dualarım seninle

gunaydın kıslarrrr

yeterim hayırlısı olsunnn inşallah bu son canım mutluluk çok yakında

kıslarrrrr maalesef nesrin arkadasımızın eşinden halen haber yok dua edin olmaz mı onun içinde

birde yagmurcn arkadasımızında eşi perşembe gunu ameliyat olucak o yuzden ugrayamıyor pek arkadaslarımızın dularımıza ihtiyaçları var umarım herkesin bütün işleri yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bebeğimi kaybettim.
buraya geri döndüm anlayacağınız..
yarın sabah kürtaja giriyorum.
Allahım kimsenin başına vermesin..

canım benim Rabbim sabır versin bu acını unutturacak bebişini de en kısa zamanda nasip etsin. Acını dindirecek söz bulamıyorum:teselli:

canım sağol
inşşş tek embiryom beni bırakamaz
inşşş
nesrin ve yğmurcn arakadalaeımıza rabbim yrdımcıları olsun
kolalık verisin

allahım kaldıramayacaımız yükler başaramayacağım sınavlar vermesin

[B]özlemcim bugünler çok sıkıntılı günler dünde bliyorsunuz çok kötü şeyler yaşandı.çok duaya ihtiyacımız var[/B]

tulişim canım aşılamaya gerek kalmadan kendiliğinden dölleniversin inşallah yumoşların
belgincim inşaat temizliği zor olur canım kolay gelsin

kızlar hayırlı gunler..kotu haberler gelmıs ya.cok uzuldum..
papatya rabbım sabrının mukafatını en yakın zamanda verecektır.allahtan gelene bırsey denmıyor.hakkında hayırlısı olsun canım..
yagmurcanı bende sorucaktım gecen.o hıc bırakmazdı burayı.esıne sımdıden acıl sıfalar dılıyorum..
ah nesrın..senın yerıne kendımı koydugumda yuregımde cok derın bır sızı hıssedıyorum.rabbım esınınde senınde yar ve yardımcısı olsun..
turkıyede ve gazzede olanlarda bu ara benı cok uzdu ya..sonumuz hayır olsun..

tatlım haber verdiğin için çok sağol.nesrinim canım arkadaşım rabbim yardımcınız olsun inş.yagmurcum çok geçmiş olsunrabbim şifalar nasip eylesin inş.yetercim canım rabbim dilesin yeterki ve zamanı gelsin inş o bir tanesi dahi dünyalar kadar sevince bogar bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…