bugün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.sebebi şu anda belli değil yani.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
O zamandan beri çok kötüyüm kızlar.hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de bütün gün ağladık durduk.gecenin bu vakti hala ağlıyorum.yarın bebeğimi benden kopartacaklar.bu öyle acı ki,kürtaj olduğunu bildiğim halde,bebeğim orda durursa bana zarar vereceğini bildiğim halde,yine de annelik içgüdüsüyle sanırım,kürtaj olmak istemiyorum.
Burdaki hastanede değil,rahim ameliyatımı yapan doktorumda yarın sabah kürtaj olacağım ve bebeğimden tamamen ayrılacağım.oysa daha 2 gün önce bebek odalarına bakmıştık eşimle birlikte.ne planlar yapmıştık odası için.kız ve erkek isimlerimiz bile belliydi.
Allah beni mi deniyor bilmiyorum ama hayatımda bu kadar yıkık dökük hissetmedim kendimi.hep güçlü sanırdım.kolum kanadım kırlmış gibiyim şimdi.
çıkan gebelik haftasından tahminim,düşük olayı 5-6 gün önce falan oldu.birkaç gündür de zaten,o eski iştahım ve uyku halim gitmiş,göğüslerimdeki ağrı sızı da hemen kaybolmuştu.
Yine birakç gün önce rüyamda üzerimde simsiyah bir elbise vardı.ve çamurlu bir yolda yürümeye çalışıyordum.hatta uyandığımda öye korkmuştum ki..siyah görmekten korkarım hep uğursuzluk diye..elimi karnıma koyup,allahım sen rüyamı hayırlara çıkar diye dua etmiştim.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
yeterımm canimm seninde yumoslar toplanmiss
hayirlisi olsun canimm
güzel güzel döllensinler insallahhh
göbisini konsunlar sonrada :saruboceq:
maşallah canım inşallah hepside kaliteli çıkar ve dölleniverirer canım
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq:
inşş fadikim inşşşşşşaramıza hoşgeldin nazara.s.
Evet sayınız iyi hareketinde ne kadar olduğunu yazmamışsın...
Az da olsa ileri hareketli varsa çok kötü diğemeyiz
birde morfolojide çok önemli ona bakılmamış mı?
Canım evet sayıda düşüş olmuş...
Hareket iyi...
Peki morfoloji neya göre %8?
önemli değil canım....
Bütün işleriniz yolunda gitsin inşallah....
Bu yumoşlar güzel güzel döllenirler inşallah....
Rabbim yüzünüzü güldürsün canım....
Hay allah yaaa....
Hayırlısı canım...siz çalışmalara devam edin...tabiki yinede şansınız varyerimseniben
[ı]devlet hastanesi canım bilmiyorum ki..[/ı]
[ı]aşılama raporu almıştım belki çevrilmiyordur..[/ı]
[ı]2. Hakkımı kullanıyor gibi olmayıp [/ı][ı]ücretli olsa pahalıya patlar yine opu dölleme ve transfer parasını isterler..[/ı]
[ı]aşılamayı oldu gösterelim tüp için hazırlıkları yaparsınız dedi..[/ı]
[ı]yasayı beklicem artık.. Haziranda görülecekmiş zaten..[/ı]
[ı]kist olmasın inş..[/ı]
günaydın kızlar
papatyacım canım rabbim yardımcın olsun biz hiç sahip olamadık yaşamadık annelik duygusunu ama emin ol acını anlayabiliyoruz sahip olamadan bu kadar üzüntü duyarken kazanıpta kaybetmek eminim daha kötüdür.söylenecek pek birşey yok sözün bittiği yerdeyiz,rabbim inş acısını tezden unutturacak mucizeler gönderir sana da................
tulinim canım sana hep geç kalıyorum ama tatlım belki bu şekilde gelcek mucizen belli mi olur ve inş öyle olur canım seninde rabbim yardımcın olsun inş...
yeterim günaydın hadi inş bu gün güzel haberler alıp bizleride sevindirirsin tatlım
amanda aman kimler gelmiş yetercim canım inş bu sefer herşey güzel olcak ben inanıyorum hemde iki tane rabbim nasip edecek izniyle......aymesim sen nasılsın mucize annesi meleğin nasıl bakalım
işlem sırasında anestezi veriliyor canım..
sonrasında ağrı olabiliyor biraz..
sağolun kızlar..
yeterim herhalde beklenmedik anda gelicek..
fadiğim benim için yazdığın açıklamayı iptal edebilirsin..
Aşılama iptal oldu.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Fazla yumurta olmuş ve hepsi de büyümüş..
ohss riski var dedi doktor..
çatlatma iğnesini vurmuyoruz artık..
çok ağrım olmaz da ilişki olursa bi şans var yine..
Allah'tan hayırlısı artık..
bu kadar tersliğin üstüne güzel bişey gelir inş..
kızlar bebeğimi kaybettim.
buraya geri döndüm anlayacağınız..
yarın sabah kürtaja giriyorum.
Allahım kimsenin başına vermesin..
kılzar şimi merkezden aradılar
18 yumurutadan 3 tanesine işlem yapılmış ve sadece bir tanesi dölenmiş
yarın tekrar arayacklar
eğer bölünmesi devam ederseembiryoyu riske atmamak açısından transfer yapacaklar
lütfen dua edin bana kılzalr
ne olur
dualarımız seninle canım diğer 2 side döllenir inşallah. Yeterim senin mikro mu
günaydın kızlar
yeterimmmmmm canım Rabbim embriyona güç versin dualarım seninle
kızlar bebeğimi kaybettim.
buraya geri döndüm anlayacağınız..
yarın sabah kürtaja giriyorum.
Allahım kimsenin başına vermesin..
gunaydın kıslarrrr
yeterim hayırlısı olsunnn inşallah bu son canım mutluluk çok yakında
kıslarrrrr maalesef nesrin arkadasımızın eşinden halen haber yok dua edin olmaz mı onun içinde
birde yagmurcn arkadasımızında eşi perşembe gunu ameliyat olucak o yuzden ugrayamıyor pek arkadaslarımızın dularımıza ihtiyaçları var umarım herkesin bütün işleri yolunda gider :saruboceq::saruboceq:
gunaydın kıslarrrr
yeterim hayırlısı olsunnn inşallah bu son canım mutluluk çok yakında
kıslarrrrr maalesef nesrin arkadasımızın eşinden halen haber yok dua edin olmaz mı onun içinde
birde yagmurcn arkadasımızında eşi perşembe gunu ameliyat olucak o yuzden ugrayamıyor pek arkadaslarımızın dularımıza ihtiyaçları var umarım herkesin bütün işleri yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq: