Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
papatyacım canım ne söylesem boş rabbim mukafatını tez göndersin inşallah diyecek bişe bulamıyorum inan

yetercim hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah 1 tanesi yoluna devam eder sende ve sana sıkı sıkı tutunur

tülincim neden iptal oldu aşılaman

off ya bugunlerde güzel bir haber alamıyoruzz rabbim daha kötüsünden saklasın

PAPATYAM diğer topiğede yazdım canım allahım daha beterinden saklasın demekki hayırlısı bu allahım bunun ömrünü diğer dogacak bebeklerine versin...

güzel yürekleiniz için hepiniz sağolun arkadaşlar.kürtajdan geldim.içim bomboş artık.1 ahftadır ölüymüş içimde.
hayırlısı bu demekten başka çare yok maaleseff..1 ay sonra sonuççıkacak ve düşük sebebi belli olacak.dr kromozom anomalisinden şüphelendi.sonraki aylarda olsa daha kötü olacaktın bak,şimdi olması daha iyi falan dedi.doğru söze ne denir?

tülincim aşılaman iptalmiş.ama siz yinede bu fırsatı değerlendirmeye çalışın.
yetercim inşaallah bu kez olur da sende meeleğine kavuşursun sağlıkla..
1 ay boyunca doğum kontrol hapı kullancakmışım.dinlenmedeyim anlayacağınız.bu hafta da raporluyum.önümüzdeki hafta okula devam edicem.eşim yine rapor alalım dedi ama okula gitmem daha iyi olur,kafam dağılır en azından.
dr alttan baktı.öyle büyümüş ki bebeğim.her bir tarafı iyice belirgindi.o anda eşim de ben de çok kötü olduk.ama düne göre daha iyiyiz.eşimle hiç olmadığımız kadar yakınlaştık.umarım hep böyle olur ve bu sıkıntılı zorlu dönemi sorunsuz sağlıklı bir şekilde atlatmayı becerebiliriz.
hepinizi çok seviyorum.iyiki varsınız..
Rabbim kimseye yaşatmasın bunu ve hepinize sağlıklı ,tatlı tatlı bebişler versin inşallahh..
geçmiş olsun canım...
rabbim bir daha yaşatmasın....
canım zaten sorunlu bir hamilelik geçiriyordun belkide bebekte sorunlar vardı....
bizler zaten her zaman hayırlısını istiyoruz....
hayırlısı buymuş demekki...
rabbim birdaha yaşatmasın....
kısa zamnda yine hamile kalıp sağlıcakla kucaklarsın inşallah....

kızlar herkeze slm...
sizler beni bilmezsiniz ama ben sizin sıkı takipçilerinizdendim.uzun süredir nete giremedim ve sizleride takip edemedim.umarım herkez iyidir.benim size bi haberim var.bizde aşılama ve 2 tüp yapmıştık.sorunumuz morfoloji,sayı,hareketlilikdi.bu ay 3. tüp için adetimi beklerken ben hamile olduğumu öğrendim.şu an 6+6 haftalık hamileyim.bebeğimin kalp atışlarınıda duydum.ama kanamalarım oluyo süreki.dr um düşük tehlikesinden değil desede ben çok kötü hissediyorum.ama sizlerele paylaşmak istedim.kızlar umudunuzu kesmeyin.ben hamile olduğumu öğrenmeden önce halı yıkadım duvarlarımı sildim koltuklarımı sildim.sandalyeden çok fena düştüm.ve o sıralarda hamileymişim.rabbim izin verince hertürlü oluyomuş.gerçi sonu nasıl olur bilmem ama...
size bide eşimin son 3 ay kullandıklarını yazmak istiyorum.
keçi boynuzu kürünü çok düzgün şekilde uyguladı,argin max kullandı,balık yağı hapı kullandı,ballı polenli arıs ütlü karışımdan yarım kilo yedi.daha sonra burda aktardan aldığım ballı baharatlı bi macundan yedi yarım kilo.ve 3 ayın sonunda bebeğimiz bize geldi
bide sigara kullanıyodu sigarayı bıraktı.çok uzun oldu kusura bakmayın.belki birilerine ümit olur işine yarar diye düşündüm.umarım tüm isteyenlere rabbim en yakın zamanda bebeğine kavuşturur.
tebrikler Sihirima.s.
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....
bizimle paylaştığın için çok sağola.s.

FADİĞİM kolay gelsin bende yıkıyacagım yakında yorma kendini...

canım kolay gelsin neden seslenmedin ben yardıma gelirdim sana

fadik sağol canım
inşş inatçı çıkarda (annesi gibi)
hayat boyu bizimle olur

kolay gelsin fadiğim..

sağolun canlaropuyorumnanaktan

papatyam sağol canım..
okula gitmen iyi olur..
Yaradan tez zamanda tekrarını sağlıklısını nasip etsin canım..

melony fazla yumurta oldu ondan canım..

aaaaaaaaa ben ne kadar körmüşüm ya daha yeni gördümPAPATYAA cnm çok geçmiş olsun ya ,inan ki çok üzüldüm rabbim sabır versin ,inş bebişin bekletmeden tekrar gelir .rabbim bir daha göstermesin bu acıyı...

papatyacım canım ne söylesem boş rabbim mukafatını tez göndersin inşallah diyecek bişe bulamıyorum inan

yetercim hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah 1 tanesi yoluna devam eder sende ve sana sıkı sıkı tutunur

tülincim neden iptal oldu aşılaman

off ya bugunlerde güzel bir haber alamıyoruzz rabbim daha kötüsünden saklasın

SAĞOL CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:

kızlar ayse cınarlı diger adı ada ege digeri liyadora neyse yarın dogumu varmıs 32-4 umarım saglıkla alırn kucagına dualarımızı esirgemeyelim

papatyacım cok uzuldum ama umarım en yakın zamanda saglıklı bi bebegin olur ne denirki umutlanıp birden ellerin bombos olması berbat bi duygudur ama Allahım dileklerini kabul etsin

YAGMURCN canimm cok gecmis olsun,uzun zamandir görüsemedik,msndede yoktun..
insallah hayirli haberlerle gelirsin canim..
NESRINIM canim,ne zaman bir gemi görsem hemen gözüün önüne geliyorsun..dualarim sizinle canim,tez zamanda gelsin esin insallah,bir daha hic ayirmasin Rabbim sizi..
YETERIM canimm yarin güzel haberler bekliyoruz senden..insallah minigin bölünmeye devam eder ve sana simsiki tutunur,hic ayrilmaz..
dualarim sizlerle kizlar,Allah hepimizin yardimcisi olsun

papatya çok üzüldüm, geçmiş olsun arkadaşım. Ne desem bilemedim ...:çok üzgünüm:

Bir kez hamile kaldıysan, yine kalabilirsin. Allah bundan sonraki bebeklerine uzun ömürler, sana da sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah... kendine iyi bak.

nazar sayı iyi canım..
dedikleri gibi hareket düşükmüş.
morfolojide biraz düşük..
who ya göre yapılmış test..
kruger kriterlerine göre daha net bir sonuç oluyor..
tek bir testle ameliyata karar vermediniz dimi..

Tuliny maalesef tek bir testle ameliyata karar verdik, yani eşim hemen ameliyat olmak istiyor, çok üzüldü çünkü. Ama doktor bir de dopler ultrason istedi. Ultrason sonucunda da sol da varikosel yazıyor. Doktor da zaten çok az varikosel var dedi, isterseniz bekleyebilirsiniz falan dedi ama beklemek falan istemiyoruz artık, her ay her ay aynı stresss çekemiyorum artık. Ya insan hasta oluyor ilaç içemiyor, röntgen çektiremiyor belki hamileyim diye çok zor sizlerde biliyorsunuz. senağlama

Arkadaşlar ben sizler kadar sık giremiyorum Net'e,
Çalıştığım yerde Net yasak, akşamları da ancak işte fırsat bulursam.
ama sizleri takip ediyorum, hepinize sevgiler. zemuszemus

Allahtan ümit kesilmeyeceğinin en güzel örneği daha zemuszemus
Hayırlı olsun maviumutolsun... bizlerede umut oldun hamileliğinle...
bu preseed nasıl bir ilaç ki? erkek mi kullanıyor kadın mı?sperm sayısınıda yükseltirmi ? bilen var mı topicte kızlar ? Çok üzgünüm çoook

Yetercim ağustos een gec eylülde başlıycaz tüp bebek tedavisine bizde, kesin karar verdik artık... vazgectim sayının yükselmesini beklemeketen iyce, ama kürler macun ve hapı sperm kalitesini artırsın diye devam edecek kullanmaya... ALLAH ım ilke denemede nasip ederse seneye buvakitler yollarsın bebeğimin patiklerini olur mu :hulya:
Unnutmak yok, Tülinden de yelek, bende size biberonla emzik :ecrin_bebek: yollarım elimden bişey gelmez benim çünkü :umursamaz:
Senin hayırlı haberini haziranda alıacagız inşALLAH Tülinle birlikte :Saruboceq:

Ahhh Yetercim keşke canım benim yaaa....
benim hayaller suya düştü.... cok sıkkın canım cooookkk
Ama olsun senin için sevindim, bölünmeler iyi gidiyor inşALLAH...
Transferinde olsun hayırlısıyla da tutunması için duaya başlayalım... :Saruboceq:

CANIM OPU YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNE DENİYOR

KIZZZZZZZZZZZZ ELFİDA SENİN BEBİŞİN OLSUN :lepi:SAĞLICAKALA :emir_bebek:SENİN İSTEDİĞİN PATİK OLSUN:hulya: CANIM NE DEMEK
[/QUOTE]

papatya çok üzüldüm, geçmiş olsun arkadaşım. Ne desem bilemedim ...:çok üzgünüm:

Bir kez hamile kaldıysan, yine kalabilirsin. Allah bundan sonraki bebeklerine uzun ömürler, sana da sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah... kendine iyi bak.

Noldu Papatyaya kızlar ya?
Bebeğine bişey mi oldu- 2 gündür giremedim gecmişin hepsini okuyamadım...
tutunamadı mı yoksa?? bilmiyorumkismile

Tuliny maalesef tek bir testle ameliyata karar verdik, yani eşim hemen ameliyat olmak istiyor, çok üzüldü çünkü. Ama doktor bir de dopler ultrason istedi. Ultrason sonucunda da sol da varikosel yazıyor. Doktor da zaten çok az varikosel var dedi, isterseniz bekleyebilirsiniz falan dedi ama beklemek falan istemiyoruz artık, her ay her ay aynı stresss çekemiyorum artık. Ya insan hasta oluyor ilaç içemiyor, röntgen çektiremiyor belki hamileyim diye çok zor sizlerde biliyorsunuz. senağlama

Arkadaşlar ben sizler kadar sık giremiyorum Net'e,
Çalıştığım yerde Net yasak, akşamları da ancak işte fırsat bulursam.
ama sizleri takip ediyorum, hepinize sevgiler. zemuszemus

anladım canım..
keşke 2 kez daha tekrarlasaydınız testleri..
ameliyatta hemen çözüm getirmiyor ki..
her bünye farklı tabi eşimin değerleri 9. ayda düzelmeye başladı 1. senede düzeldi..
ama 2 ay sonra aniden düştü ameliyat öncesi değerlerin bile altına..
dediklerinin hepsine katılıyorum..
hamilemiyim acaba stresini her ay yaşıyoruz..
hakkınızda hayırlısı olsun canım..

sihirim adınıza çok sevindim ama....aması var işte hayalden de uzak görünüyor sizin başınıza gelen mucize.bizlerde inş senin yaşadıgın mutlulugu yaşarız canım tekrar tbr.

gözün aydın canım rabbim sağlıcakala kucağına almayı nasipö etsin
inşş

tebrikler Sihirima.s.
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....
bizimle paylaştığın için çok sağola.s

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.ve kesinlikle benim başımada gelmez demeyin.ben böle diyodum olurmu öle şey 3 yıldır uğraşıyoruz diyodum.ama yüce rabbim tokat gibi vurdu benim yüzüme.hiç bi zaman ümidi kesmemek lazım.

papatya cnm çok geçmiş olsun.bende senin yaşadığını 3 ay önce yaşadım.benimde tüp bebekle ikizlerim tutmuştu ve 8. haftada düşük yaptım.ama bak rabbim beni daha tam 3 ay bile olmadan nasıl sevindirdi.sende şükret ve rabbime sığın.o kadar büyükki o istemeden hiç bişiy olmuyo.kendim gibi tüm evlat hasretiyle yananlar için dualarım.rabbim sesimizi duy ve bizleri mis kokulularımıza kavuştur.

Ufffffff
Ne desem bilmiyorum...
RABBıM sabır versin... Yenisi için umutla doldursun içini papatya arkadaşımın...
Hangisi zor anlayamadım, biizm gibi o duyguyu henüz hiç hissedememek mi, Papatyam gibi annelik duygusunu hissetmeye başlayıp sonradan yitirmek mi...
RABBıM hepimizi gör artık... Umudlarımızı alma elimizden... biliyoruz herşeyin sonunda bir hayır var ama... biz aciziz bilemiyoruz , göremiyoruz ki şimdiden o mutlu sonu, üzülüyoruz...

kızlar ayse cınarlı diger adı ada ege digeri liyadora neyse yarın dogumu varmıs 32-4 umarım saglıkla alırn kucagına dualarımızı esirgemeyelim

haber verdiğin için sağol canım....
allah yardımcıları olsun...
sağlıcakla dünyaya gelirler inşallah....

iyi geceler kizlar
papatya canim ne diyecegimi bilemiyorum Allah sabir versin
insallah tez zamanda Rabbim sana melegini gondersin hayirla saglikla insallah

tuliny canim asilaman iptal olmus hayirlisi osun
keske tupe gecselerdi ya madem o kadar yumurtan var

yeterr o embriyo sana cok sIKI tutunsun insallah
Allah gonlune gore versin canim

nesrin insallah esinin donmesine az kalmistir saglicakla kavusun insallah

yagmurcn gecmis olsun canim

hamile arkadasimiz varmis Allah saglicakla kucaginiza almanizi nasib etsin

kizlar gecmise cok bakamadim atladigim arkadaslarim kusuruma bakmasin lutfen
Allah gonlumuze gore versin insallah